صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / >> رپ فارس << >> یاس << persian rap
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 13 Jun 2007 19:25

Quoting: nima joon
>> رپ فارس <<

>> یاس <<

مطلبت منصفانه و قابل تامل بود یاس پسر نازو دوست داشتنیه! یاس شعار نمیده واقعا یه وطن پرسته مشکلات جامعه رو به زبان رپ خیلی تاثیر گذار بیان میکنه.
ولی به نظر من لذت این نوع موزیکای زیر زمینی به همین فحش و داف بازی و کل کل و شاخ و شونه کشیدناشه وقتی حسام استپس میپره به سروش و پیشرو بالا خواه سروش در میاد و... جذابیتش به همینه. البته در این که به پایه و کالبد رپ فارسی لطمه میزنه شکی درش نیست!

اینا رو هم از من داشته باشین 2تا از آلبوم جدید رضا پیشرو (صامت) دوست داشتین آلبوم کاملشو براتون میذارم هر چند که میتونین از سایتهای مختلف رپ دانلود کنید.

http://www.2shared.com/file/1968509/9f73c25b/01Pishro_-_Jahaname_Saket.html
http://www.2shared.com/file/1968517/61d0de1d/04Pishro_-_Hedie.html

در ضمن همه موزیکاتو دان کردم فوق العاده بود رفیق! یکی از پاهای ثابتت تو این تاپیک خودمم

# : 22 Jun 2007 05:55

tanha4ever
ممنون که اومدی و نظر دادی . منم خوشحالم که میبینم بچه هایی که به رپ علاقه دارن کم کم دارند خودشون رو نشون میدن .
من خودم از عاشقای سروشم مخصوصا آلبوم جنگل آسفالتش . رضا پیشرو هم اکثر آهنگاشو تا جاییکه میدونم دارم و اولین نفر که دنبال آهنگاش میگردم رضا هست .
اما اینکه من در مورد یاس نوشتم این نیست که بخوام بگم باقیه بد هستن . اما چون موسیقی یه هنر هستش هر کس سلیقه خاص خودشو داره . و به نظر من سروش و یاس اولین ها هستن و بهترین هستن تو رپ اجتماعی . ولی چون یاس میشه گفت سبک تخصصی اش رپ اجتماعی هستش اول از یاس گفتم . چون بیشتر من این سبک رپ رو میپسندم و میگم اگه قراره برای رپ تبلیغ کنیم و مردم رو بیشتر با این سبک آشنا کنیم باید این آهنگارو بهشون نشون بدیم .
امیدوارم ببینمت هم اینجا هم تاپیکهایی که برای رضا و سروش و دیگران زده میشه . حالا چه من بزنم چه هر کدوم از دوستان .

# : 22 Jun 2007 06:01

Lord_traitor قربون دستت و دستتم درد نکنه .
آهنگای قشنگیه هرچند که دیر به چشمم خورد و امشب آهنگای جدیدتر از رضا رو گرفتم . بازم دستت درد نکنه عزیز .
بابا به خدا من خودم از طرفدارای آهنگای سیامک و اهورا هستم . خودت تا تهشو بخون که دیگه فحشهای باقیه رپرا جلوی اینا صلواته . ولی دیس تراک به جای خودش قشنگه و رپ اجتماعی هم جای خودش .
بازم از همه دوستا ممنونم که اومدید .
تا چند روز دیگه سعی میکنم این تاپیکو کامل کنم و آماده برای سروش ، رضا ، نابغه ها ، زدبازی ، اهورا و . . . میشم که ایشالا همه کمک کنین .

# : 23 Jun 2007 01:11

اینم یک عکس از یاس .
امید وارم خوشتون بیاد همگی .

# : 23 Jun 2007 11:58

nightmarish جون
دوستت دارم

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 26 Jun 2007 02:20

آره راست ميگي. چند تا از آهنگهاش رو گوش كردم واقعا رپره

دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
# : 30 Jun 2007 01:11

nightmarish
چرا خوشمون نیاد نازنین...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 30 Jun 2007 19:58

خوب من دوباره برگشتم امشب . با آهنگ جدیدی از یاس .
آهنگ ( بازم کمه ) از یاس و سامان .
آهنگیه که توصیه میکنم دانلود کنید تا از دستتون نرفته . آهنگ خیلی قشنگیه .
اینم لینک دانلود
http://www.4shared.com/file/18867580/9e69cb1b/Yas_Ft_Saman_-_Bazam_Kameh.html?s=1
گوش کنید و لذت ببرید .

# : 30 Jun 2007 20:17

خوب آهنگ بعدی اگه کمی قدیمیه و مال پارساله ببخشید ولی آهنگ قشنگیه .
امیدوارم خوشتون بیاد .

میکروفونو تو بده پاس به من
بدو به همه بگو بگو که یاس اومد
بخونه واسه ایران ما توی جام جهانی
بگه تشویق کن ایرانو تا میتوانی
بگی دستت پرچم ایران و بگو
نگین دست هستی ایرانه بدون
اگه دشمن هستی ویرانه بمون
ماییم عاشق وطن و دیوانه اون
پس بیا فرصت و تو از دست نده
تشویق ما واسه رقبا هست اسلحه

درست حدس زذیذ آهنگ برای جام جهانی خونده شد و اسمش جام جهانی 2006 هست که کار جالبیه .
دانلودش ضرر نداره خوشتون میاد و اینم بگم وطن پرستی یاس تو این آهنگشم نمود داره .
خوش بگذره با این آهنگ مخصوصا که آهنگشم قشنگه و ریتم جالبی داره .
اینم لینک دانلود
http://www.4shared.com/file/18559592/729d854b/Yas_World-Cup-2006.html?s=1

# : 30 Jun 2007 20:30

بیـــــــــــــــا به تو نشون بدم چی کار کردی
ســیاه بخت و همه رو بیمــــــــــــــار کردی
اونارو آشنا به حشیشو سیگار کردی
چرا آخه تو باهاشون این کارو کردی
بیا ببیـــن جوونای سرنگ تو دست
اینا همه کارای تو رذل پست
پول بدجوری به دهن تو مزه کرد
زجر کنی جوونارو تو رذل پست
عزم جزم بگم اینه اصل حرف
نسل من از امسال تو خسته هست
ترس من هست از نسل بعد
اینطوری بریم جلو وطن میشه ورشکست
یک مشت از آدمای خمار بدبخت
گیر افتادن تو چنگ تو مار هفت خط
میگی میتونن برن بالا ستاره شن
ولی حلق آویز میشن اونا به دار شب
جای دلسوزی که بگی اونا چیکاره شن
تو فضایی ولشون میکنی به نام شب
به نام حق وقتشه که پا بشم
با دفتر و قلمم میپوشم لباس رزم

ببخشید اگه این پست رو اینقدر طولانی زدم و اینقدر از شعر رو نوشتم . ولی این آهنگ آهنگیه که منو عاشق یاس کرد . عاشق صدای گرمش و دلسوزیهاش . دانلود کنید 100% میفهمید که این داد زدن ها برای شهرت نیست از روی دلسوزی و با تمام وجوده .
اینم لینک دانلود آهنگ بزارین بکشمش که برای اعتیاد خونده جزو بهترین های رپ فارس .
http://www.4shared.com/file/18558894/2b9ad448/Yas_Bezarin-Bokoshamesh.html?s=1

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.