صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
هنر
/
فردی مرکوری ستاره راک.مردی زرتشتی با خون پارس. و بی خبری جهانیان
<<
1
...
9
.
10
.
11
.
12
.
>>
نویسنده
پیام
kosmashang
اعضا
#
: 13 Jun 2007 11:20
داریوش جان
من دیدم ... توی ایران مشکل نداره البته سایتش یک کم سنگین بالا می اومد.
estatira جون
دمت گرم عالی بود جیگر
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
estatira
اعضا
#
: 13 Jun 2007 11:48
قربونت برم عزیزم .قابلی نداشت
hta
مدیر
#
: 16 Jun 2007 13:28
estatira
چندتا کتاب تو اينترنت پيدا کردم فکر کردم شايد خوشت بياد البته اگه تا حالا نديديشون.
http://omideiran.ir/downloads/ebook/dini/ahooramazda(www.omideiran.net)_(www.irebook.com).pdf
http://omideiran.ir/downloads/ebook/dini/zardusht(www.omideiran.net)_(www.irebook.com).pdf
http://www.parsi-l.com/book/parsi.pdf
cool_mona
اعضا
#
: 16 Jun 2007 13:35
Quoting: estatira
همه جهانیان به نام یک مرد انگلیسی می شناسنش.
من فکر می کردم همه دنیا به اسم یه ایرانی میشناسنش
اسمشم فرخ بوده و دوستاش تو دبیرستان اسم فردی رو روش گذاشتن
sholoogh
اعضا
#
: 16 Jun 2007 14:30
یادمه یه بار یه نفر که همشهری زادگاه مادریم بود رو دیدم، یعنی تصادفی فهمیدم و هیچ نسبت فامیلی با هم نداشتیم. اون شخص از یه شهر کوچیک اومده بود تو یه شهر بزرگ و کلی به من احساس نزدیکی میکرد و با من حال و احوالپرسی کرد و من رو به نوعی متعلق به اونجا و از خودشون میدونست، در حالیکه من هیچ احساسی به اونجا نداشتم چون تا به حال اونجا نرفته بودم، ولی به هر حال به طرف کلی احترام گذاشتم و این حس تعلق و احساس نداشتن به اونجا رو اصلا" به روم نیاوردم.
حالا دیگه تصور کنید یه نفر 1000 و خورده ای سال از این سرزمین دور بوده، و تو عمرش یه بار هم ایران نیومده و شاید حتی اشاره ای هم به ایران تو صحبتهاش نکرده .................
حضرت estaria خان، پس فردا که بچه ات تو فرنگ بزرگ شد و هیچ احساسی به شهری که شما توش متولد شدید و یا حتی ایران و پارسی بودن نداشت، اونموقع شاید انگلیسی بودن و نه حتی هندی و یا زنگباری بودن freddie mercury قابل درک باشه.
البته از لحاظ جنبه تاریخی این میتونه چالب باشه که اگه یه ادم معروف رو ردپاش رو بگیریم ببینیم کی و کجا از لحاظ ریشه بوده. ولی تعریف و تعیین تعلق و مالکیت یه کم برای من عجیب هست.
خیلی از لهستانی ها به دکتر برژینسکی سیاست مدار زبده آمریکایی افتخار میکنند، و اونو متعلق به خودشون میدونند چون به هر حال برژینسکی متولد اونجاست. یا اگه هم نبود مادرش متولد اونجاست. با همه این اوصاف آقای برژینسکی زیاد تحت تاثیر فرهنگ لهستانی نبوده ، ولی به هر حال خودش به لهستانی بودنش اشاره میکنه ولی خودش رو آمریکایی میدونه. در حالیکه مادر فرخ، اگه صحبتهاشو شنیده باشی کاملا" فرهنگ هندی داره. البته ایشون اشاره ای به پارسی بودن هم میکنه، ولی اصلا" به ایران احساسی نداره، و پارسی بودن بیشتر براشون یه سنت هست و بیشتر تحت تاثیر گرفته از فرهنگ هند هستند.
هستند کسانی که سالها از فرهنگ و خاکشون دور بودند و کمترین تاثیر رو از فرهنگ قبلی گرفتند، ولی اگه خودشون حتی زبانی هم بگن به فرهنگ قبلی تعلق دارند باز میشه بهشون افتخار کرد و اونا رو متعلق به خودمون دونست، ولی این جور موارد مثل freddie mercury ، که هیچ اشاره ای به ما نداره خیلی سوال برانگیزه. و نمیدونم به چیش میشه افتخار کرد.
اگه یه ارمنی یا یه یهودی که 400 یا 2000 سال تو ایران داره زندگی میکنه پس فردا کلی معروف شد، یه کم احمقانه نیست کشور ارمنستان یا اسراییل بهش افتخار کنه. البته اگه این شخص خودش رو متعلق به اونا بدونه باز خیلی معنی میده ولی اگه نه دیگه چی میشه گفت.
نمیدونم شاید بخوایید بگید هدف بحث در مورد پارسی بودن فرخ هست که اصلا" نمیدونم چه اهمیتی داره. از لحاظ داشتن اطلاعات خوبه ولی نمیدونم به چیش میشه افتخار کرد، وقتی کسی هیچ احساس تعلق به ما نداره و حتی تاثیر گرفته از فرهنگ و نه حتی سنت های خودشون هست
لازم به ذکر هست که گروه queen رو یه حدود 15 سالی میشناسم
sexnasa2008
اعضا
#
: 16 Jun 2007 14:43
sholoogh
جالب بود ممنونم
hta
مدیر
#
: 16 Jun 2007 14:45
sholoogh
بالاخره يکی پيدا شد بدور از تعصبات نظر بده.
sholoogh
اعضا
#
: 17 Jun 2007 13:59
Quoting: sexnasa2008
جالب بود ممنونم
خواهش میکنم
sholoogh
اعضا
#
: 17 Jun 2007 14:03
Quoting: hta
بالاخره يکی پيدا شد بدور از تعصبات نظر بده
به جان هومن از همون پست اولت تو صفحه اول هم میدونستم به یه نکاتی میخوای اشاره کنی ولی داری خویشتنداری میکنی. ولی من که خویشتنداری بلد نیستم، چون من شلوغم
dariushagha
مدیر
#
: 18 Jun 2007 12:01
آقا شلوغش نکن... فرد مرکوری... خواننده بود..نه راننده.
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
<<
1
...
9
.
10
.
11
.
12
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.