صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / فردی مرکوری ستاره راک.مردی زرتشتی با خون پارس. و بی خبری جهانیان
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
نویسنده پیام
# : 1 Jun 2007 13:54

سِپَنتَه آرمَئيتي

اَشم . وهو . واهیشتم . اَستی . اوشتا . اَستی . اوشتا . اهمای . هیَت . اَشای . واهیشتای . اَشم .

# : 1 Jun 2007 14:10

ات چاتویی وام خیاما یویی ایم فرشم کرنیون اهوم مزدایوس چا اهورا

# : 3 Jun 2007 13:54 | ویرایش بوسیله: estatira

من نمی دونم کیفیت اینترنت در ایران چه طوری . میشه کلیپ ها رو نگاه کرد یا نه? یکی از کارهای اپرای فردی مرکوری در اسپانیا که همه جهان رو شگفت زده کرد. این کلیپ رو حتما ببینید
http://www.youtube.com/watch?v=QFLu6bu7LEk&mode=related&search=

# : 4 Jun 2007 07:20

جالبه که 24 ساعت بعد از اینکه اعلام کرد ایز گرفته...فوت کرده...امکان داره خودکشی کرده باشه؟؟

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 4 Jun 2007 12:05

بعد از ۲۴ ساعت که اعلا م کرد ایدز داره .دیگه داروهاش رو نخورد .اواخر عمر حتی قادر به دیدن هم نبوده پس بدون داروهاش پس از ۲۴ ساعت مرد حیف شد خیلی جوون بود

# : 4 Jun 2007 12:47

Quoting: estatira
ات چاتویی وام خیاما یویی ایم فرشم کرنیون اهوم مزدایوس چا اهورا

این یعنی چی؟

# : 4 Jun 2007 12:49

من میخوام با یه ایرانی اصیل اشنا بشم
کسی که ذاتا با عرب جماعت سرو کار نداشته باشه

# : 4 Jun 2007 13:35 | ویرایش بوسیله: estatira

یک ایه از گات ها(سروده های اشو زرتشت)هست که زرتشتیان به هنگام مناجات ان را زمزمه می کنند. با زبان پارسی واقعی. ما هم باید الان به این مدل سخن میگفتیم اما به دلیل حمله اعراب طبیعی هست که ۹۸% زبونمون نابود شد .در ضمن دوست عزیز خیلی سخته که یک پارس واقعی در میان اعراب پیدا کنی

# : 4 Jun 2007 14:50

Quoting: estatira
در ضمن دوست عزیز خیلی سخته که یک پارس واقعی در میان اعراب پیدا کنی

دوست گرامی و عزیز
منظورم از نظر خونی نیست
منظورم از نظر طرز فکر و اعتقادات ایرانی باشه و از کلیه فرهنگ و رسومات عربی مبری باشه

# : 5 Jun 2007 11:29

من هم منظورم از نظر فکری هست. اخه میدونی دوست من در ایران کمتر کسانی هستند که از فرهنگ و تمدن شون اطلاعات دارند و وقتی میگی پارس میگن ما پارس نیستیم ما هویت اسلام داریم. باور کن این اروپایی ها فرهنگ ما رو بهتر از ما میشناسن.خودت میدونی که تمام تخت جمشید به دست فرانسوی ها و انگلیس ها کشف و قدمت گذاری شد،،،،،،،نمیدونم شاید ما نفرین شدیم ؟؟؟ به یاد جمله ای معروف : (عرب ما را فریفت)

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.