| نویسنده |
پیام |
|
|
سِپَنتَه آرمَئيتي
اَشم . وهو . واهیشتم . اَستی . اوشتا . اَستی . اوشتا . اهمای . هیَت . اَشای . واهیشتای . اَشم .

|
|
|
ات چاتویی وام خیاما یویی ایم فرشم کرنیون اهوم مزدایوس چا اهورا 
|
|
|
# : 3 Jun 2007 13:54 | ویرایش بوسیله: estatira
من نمی دونم کیفیت اینترنت در ایران چه طوری . میشه کلیپ ها رو نگاه کرد یا نه? یکی از کارهای اپرای فردی مرکوری در اسپانیا که همه جهان رو شگفت زده کرد. این کلیپ رو حتما ببینید
http://www.youtube.com/watch?v=QFLu6bu7LEk&mode=related&search=
|
|
|
|
|
جالبه که 24 ساعت بعد از اینکه اعلام کرد ایز گرفته...فوت کرده...امکان داره خودکشی کرده باشه؟؟
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
بعد از ۲۴ ساعت که اعلا م کرد ایدز داره .دیگه داروهاش رو نخورد .اواخر عمر حتی قادر به دیدن هم نبوده پس بدون داروهاش پس از ۲۴ ساعت مرد حیف شد خیلی جوون بود
|
|
|
Quoting: estatira ات چاتویی وام خیاما یویی ایم فرشم کرنیون اهوم مزدایوس چا اهورا
این یعنی چی؟
|
|
|
من میخوام با یه ایرانی اصیل اشنا بشم
کسی که ذاتا با عرب جماعت سرو کار نداشته باشه
|
|
|
# : 4 Jun 2007 13:35 | ویرایش بوسیله: estatira
یک ایه از گات ها(سروده های اشو زرتشت)هست که زرتشتیان به هنگام مناجات ان را زمزمه می کنند. با زبان پارسی واقعی. ما هم باید الان به این مدل سخن میگفتیم اما به دلیل حمله اعراب طبیعی هست که ۹۸% زبونمون نابود شد .در ضمن دوست عزیز خیلی سخته که یک پارس واقعی در میان اعراب پیدا کنی
|
|
|
|
|
Quoting: estatira در ضمن دوست عزیز خیلی سخته که یک پارس واقعی در میان اعراب پیدا کنی
دوست گرامی و عزیز
منظورم از نظر خونی نیست
منظورم از نظر طرز فکر و اعتقادات ایرانی باشه و از کلیه فرهنگ و رسومات عربی مبری باشه
|
|
|
من هم منظورم از نظر فکری هست. اخه میدونی دوست من در ایران کمتر کسانی هستند که از فرهنگ و تمدن شون اطلاعات دارند و وقتی میگی پارس میگن ما پارس نیستیم ما هویت اسلام داریم. باور کن این اروپایی ها فرهنگ ما رو بهتر از ما میشناسن.خودت میدونی که تمام تخت جمشید به دست فرانسوی ها و انگلیس ها کشف و قدمت گذاری شد،،،،،،،نمیدونم شاید ما نفرین شدیم ؟؟؟ به یاد جمله ای معروف : (عرب ما را فریفت)
|