صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / فردی مرکوری ستاره راک.مردی زرتشتی با خون پارس. و بی خبری جهانیان
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
نویسنده پیام
# : 31 May 2007 18:29 | ویرایش بوسیله: Nazanin_happy

estatira

سلام...تاپیک خیلی جالبی داری من همشو خوندم چون برام جالب بود.....البته قبلا در مورد فرخ شنیده بودم ولی خب اینجا کمی جامع تر درموردش گفتگو شد.....

# : 31 May 2007 19:01

قربونت مرسی عزیزم.من فقط می خوام به پارس بودنمون افتخار کنیم.و کسایی که اشنایی کمی از فرخ دارند کمی بیشتر بشناسنش.بازم به من نظراتت رو بگو

# : 31 May 2007 20:46

Quoting: estatira
فقط می خوام به پارس بودنمون افتخار کنیم

دوست پارسی
منم امروز تاپیکتو خوندم.
بنظرم از پارس فقط اسمش مونده
متاسفانه هجوم " جیم. الف "ها با نشانه گیری در فرهنگ از ابتدا آغاز شده و بیرحمانه ادامه داره.
ایرانی های اکنون(غالبا) مجموعه ای کامل از صفات بد انسانی را توسط هجوم فرهنگی(بطور عام از زمان قاجار )و بطور خاص از 29 سال پیش صاحب شده اند.
به نظر میاد که این دوره ئ خاص (29) از نظر عمق بسیار اثر داشته و بگمونم دیگر امیدی نیست....
من با توجه به کارم خیلی زیاد با خارجی ها سرو کار دارم و عمیق بودن تحقیر و بد بینی به نزاد
ایرانی بطور سوزناکی قابل حس است و شما که در اوون طرف ساکن هستی شاید عمق فاجعه رو به اندازه ما حس نکنی.

بخوان مرا ...در شبان هنگام...و در نرمای تاریکی...تا بر تو فرود آیم...تا ترا سیراب کنم ...ای گم کرده راه...
# : 31 May 2007 21:57 | ویرایش بوسیله: estatira

عزیزم به نظر من ایرانی ها باید بیان خارج ها بفهمند چه قدر جهان ایرانی ها رو به چشم اشغال می بینه .می دونی به نظر من حق ملتی که هویت خودشون رو فراموش کردند هویت ۱۰۰۰۰ ساله رو که تمام خارجیها بهش حسودی می کنند و ازش فیلم ۳۰۰ میسازند

# : 1 Jun 2007 11:35

فیلم ۳۰۰ میسازند

آره والا...300 کمه..میبایستی میکردن 20000... کلاسش بالاتر بود..چون فیلمش که خیلی بی سر و ته بود....حیف کامپیوتر نازنیم...اینجور فیلمها توش دنلود بشه.

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 1 Jun 2007 11:42

واقعا .من که خیلی از این فیلم خجالت کشیدم.اروپایی ها که میشناسمشون به من میگفتند یعنی پارس اینقدر وحشی بوده.منم گفتم نه ما خریم که یک سینما نداریم تا جنایات الکساندر (اسکندر مقدونی) شما رو فیلم کنیم تا شما احمق ها بفهمید وحشی کیه

# : 1 Jun 2007 12:10

یک سینما نداریم تا جنایات الکساندر (اسکندر مقدونی) شما رو فیلم کنیم تا شما احمق ها بفهمید وحشی کی

آمریکایها درست کردند و نشون دادن که اسکندر گی بوده و ایز گرفتو مرد.

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 1 Jun 2007 12:34 | ویرایش بوسیله: farjam moradi

عزیزم به نظر من ایرانی ها باید بیان خارج ها بفهمند

اتفاقا باید احساس واقعی اونارو وقتی میان ایران ببینیم.
مشروط بر اینکه باهاشون سروکار داشته باشی

بخوان مرا ...در شبان هنگام...و در نرمای تاریکی...تا بر تو فرود آیم...تا ترا سیراب کنم ...ای گم کرده راه...
# : 1 Jun 2007 13:42

خوب اینم هست مخصوصا وقتی رانندگی در ایران رو میبینن از ترس رم میکنند

# : 1 Jun 2007 13:46

اره اما وحشی بازی های اسکندر توی ایران رو فاکتور گرفتن .به جاش ایرانی رو مثل افغانی ها نشون دادن

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.