صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
هنر
/
فردی مرکوری ستاره راک.مردی زرتشتی با خون پارس. و بی خبری جهانیان
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
.
11
.
12
.
>>
نویسنده
پیام
dariushagha
مدیر
#
: 30 May 2007 11:30
Quoting: estatira
در جهان فقط عرب ها هستند که نسل رو به پدر مرتبط می دونند
میدانی چرا؟؟ چون بیشتر عربا مادر نداشتن.. اسمش چیز دیگه بوده..که قبل ازدیناسورا بودند.مگر نمیبنی چقدر عقب افتاده هستن. اتفاقا ج.ا. از همون نسلن.. که اینشاله منقرض میشن.
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
estatira
اعضا
#
: 30 May 2007 12:51
حال کردم .دمتون گرم.امیدوارم که خدا نسل همه ی دایناسور ها رو منقرض کنه نه نه منفجر کنه
داریوش جان نگفتی چرا حرفام رو پاک کردی
dariushagha
مدیر
#
: 31 May 2007 03:14
اریوش جان نگفتی چرا حرفام رو پاک کردی
من؟ چیزی پاک نکردم....میشه دوباره بنویسید؟؟؟
estatira
اعضا
#
: 31 May 2007 11:23
اقای مدیر من اندازه یک کتاب حرف نوشتم شما گفتی حرفام بوی قرمه سبزی میده و بعد دیگه ندیدمشون
پس دوباره مینویسم البته اگه یادم اومد .چون طولانی بود
estatira
اعضا
#
: 31 May 2007 11:46
اون پارسی بود پارسیها یک هویت دگه دارن ا ایرانیها بر اساس اختلات اقوام مختلف شکل گرفتن به زبان دری حرف میزنند و دارای هویت اسلامی دار حالیکه پارسیهای هندی دارای دین زردشتی زبان گجراتی استن
lenengrad
dariushagha
مدیر
#
: 31 May 2007 11:50
دارای هویت اسلام.
این چرت و پرتا چیه؟ اسلام که 4000 سال بعد از دین زردشته....این آخوندا چی بخورد مردم میدن....اگر الان فرد مرکوری بود با گیتارش میکرد توی کونشون...
estatira
اعضا
#
: 31 May 2007 12:21 | ویرایش بوسیله: estatira
من فقط در جواب این دوست میخوام بگم ایرانیان پارسی هستند و هویت دیگه ای وجود ندارد.ایرانیان به زبان پارسی پهلوی حرف میزدند نه پارسی دری.
ایرانیان دارای هویت اسلامی نیستند دارای هویتی اریایی پارسی و دین زرتشتی بودند که پس از حمله عرب تمام هویت خود را از ترس شمشیر فراموش کردند. کوروش کبیر ، داریوش بزرگ و خشایارشاه که تمامی افتخار ایران زمین اند و تمامی جهان به چنین تمدنی غبطه میخورند هویت ۳۰۰۰ ساله ی پارس داشتند با دین زرتشتی نه هویتی اسلام با قدمت ۱۴۰۰ ساله .تمامی کلماتی چون استان فارس .خلیج فارس در اصل پارس بوده اند ولی به دلیل این که عرب نمی تواند بگوید (پ) ما مجبور شدیم اسم نژادیمان را فراموش کنیم.تا زمانی که یک ایرانی این گونه فکر میکند فیلم ۳۰۰دلیلی برای نگرانی ایرانی نیست .خط پارس دین پارس فرهنگ پارس هویت پارس را عوض کردند.و امروز ذهن تو را عوض کردند:
:
lenengrad
ـ(پارسیها یک هویت دگه دارن ا ایرانیها بر اساس اختلات اقوام مختلف شکل گرفتن به زبان دری حرف میزنند و دارای هویت اسلامی دار حالیکه پارسیهای هندی دارای دین زردشتی زبان گجراتی
)
estatira
اعضا
#
: 31 May 2007 12:25 | ویرایش بوسیله: estatira
من چی به شما بگم این قدر با نمکی
estatira
اعضا
#
: 31 May 2007 12:28
خیلی با حالی داریوش جان
estatira
اعضا
#
: 31 May 2007 13:41 | ویرایش بوسیله: estatira
اینم قیافه تابلوی پارسی فردی مرکوری
http://www.mercury.org.uk/Fred2.gif
http://traboule.free.fr/images/blog-traboule/queen-1989.jpg
http://www.queenzone.com/multimedia/pictures/images/Freddie_Mercury/111423513861.jpg
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
.
11
.
12
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.