صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / فردی مرکوری ستاره راک.مردی زرتشتی با خون پارس. و بی خبری جهانیان
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
نویسنده پیام
# : 25 May 2007 12:26

ایرانیها بر اساس اختلات اقوام مختلف شکل گرفتن به زبان دری حرف میزنند و دارای هویت اسلام
ایرانیها بر اساس اختلات اقوام مختلف شکل گرفتن به زبان دری حرف میزنند و دارای هویت اسلام

# : 25 May 2007 12:42

این جا به بحث در مورد ملیت شد که یه چیزی به ذهنم رسید که خارج بحثه، ولی حالا بذار پرحرفیم رو کرده باشم .
تعریف ایرانیت یا کلا" ملیت یه کم سخته. اگه بخواهیم بر اساس آمیزش جنسی ملیت رو تعریف کنیم و بر اساس آمار و احتمال بخواییم صحبت کنیم، شانس اینکه اکثر ماها غیر ایرانی باشیم، میتونه بیشتر از این باشه که ایرانی باشیم. : . البته ریاضی بافی های آمار و احتمال بسته به این داره که ایرانیت رو از طریق مادر بدونیم یا از دودول مغول و عرب و ازبک و رومی و یونانی و .... که حل مساله سخت تر میشه . یه مثال ساده، تو حمله مغول، فقط تو شهر اصفهان 70000 نفر که اکثرا" مرد بودند رو کشتند ....

ولی مهم اون بستری هست که در طول 100 ها سال ساخته شده بوده و به راحتی با سر بریدن و تجاوز مغول و غیره عوض نمیشده، و از جمله عوامل مهم این بستر زبان فارسی بوده و حالا این زبان چجوری اختراع شده دیگه از تخصص و شعور من خارجه.

بین فاکتورهای مختلف که میتونه تو تعیین ملیت تاثیر گذار باشه، من به زبان و فرهنگی که شخص ازش تاثیر گرفته و باهاش گذر زندگی میکنه نمره بیشتری میدم تا آمیزش نسل قبلی. به نظر من شما با هر زبانی که فکر میکنید، به همون قوم و ملیت که از اون زبان استفاده میکنند بیشتر تعلق دارید. البته تفکیک کردن این فاکتورها از هم که من انجام دادم خیلی هم شاید درست نباشه.

ولی بحث پیچیده ای هستش، و همین فاکتورهایی هم که به ذهنم رسید خیلی رو هوا گفتم

# : 25 May 2007 13:12

باهاتون موافقم
البته فردی مرکوری بارها گفت که من پارس هستم و هیچ وقت نگفت که هندی هست.من هم به احترام نظر ایشون این موضوع رو عنوان کردم.
در ضمن من نسل رو از مادر میدونم مثل همه جهان .در جهان فقط عرب ها هستند که نسل رو به پدر مرتبط می دونند و مادر فقط یک وسیله واسه زاییدن هست.اما در کشورهای اروپایی فرزند به مادر میرسه چون مخالف این نظرند

# : 26 May 2007 11:10

اما متاسفانه ما باعث شدیم اینچنین افراد هنرمند و انسانهای فرهیخته رو از دست بدیم و الان با یک مشت آخوند بی هنر زندگی می کنیم ...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 26 May 2007 18:46

دوست من هنر در ایران مرده تمام شده .هنر از ایران به جهان عرضه شد ولی الان ما بی هنر ترین هستیم

# : 27 May 2007 12:20

estatira جون
دمت گرم
اگه یه حرف حساب باشه همینه که گفتی...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 27 May 2007 15:25

مرسی از هم فکریت دوست من

# : 28 May 2007 09:37

نظر لطفته دوست خوبم

# : 28 May 2007 15:26 | ویرایش بوسیله: estatira

این هم معروفترین ترانه فردی مرکوری (queen) برای جام جهانی و قهرمانی انگلیس
http://www.youtube.com/watch?v=-pBalckVrIs
برای طرفداران راک

# : 30 May 2007 10:53

دمت گرم estatira عزیز

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.