صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
هنر
/
فردی مرکوری ستاره راک.مردی زرتشتی با خون پارس. و بی خبری جهانیان
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
.
11
.
12
.
>>
نویسنده
پیام
estatira
اعضا
#
: 24 May 2007 16:29
لطف داری .مرسی
lenengrad
اعضا
#
: 24 May 2007 16:42
اون پارسی بود پارسیها یک هویت دگه دارن ا ایرانیها بر اساس اختلات اقوام مختلف شکل گرفتن به زبان دری حرف میزنند و دارای هویت اسلامی دار حالیکه پارسیهای هندی دارای دین زردشتی زبان گجراتی استن
lenengrad
اعضا
#
: 24 May 2007 16:49
البته یک تعداد هم تو ایران استن که میخان حویت محلی خود را تحمیل کنند مانند
kosmashang
و جناب مدیر HTA ولی چون اقدام شان فاقد توان اجرای است حالا به دلایل تاریخی فرهنگی ژیوپولیتیک یا روک بگم که میزاره
hta
مدیر
#
: 24 May 2007 21:16
Quoting: lenengrad
و جناب مدیر HTA ولی چون اقدام شان فاقد توان اجرای است حالا به دلایل تاریخی فرهنگی ژیوپولیتیک یا روک بگم که میزاره
من که فاقد توان اجرایی هستم شما يک بی احترامی ديگه کن تا بنت کنم.
modiran
اعضا
#
: 24 May 2007 21:52
hta
Quoting: hta
من که فاقد توان اجرایی هستم شما يک بی احترامی ديگه کن تا بنت کنم
لازم به تکرار بی احترامی نیست عزیز شما جاهای دیگه هم به ایشون تذکر دادی
بنا بر این
lenengrad
شما بدلیل توهین بمدت یک هفته بن شدید
امیدوارم در رفتار و نگرش خود تجدید نظر کنید
dariushagha
مدیر
#
: 25 May 2007 11:38
Quoting: estatira
estatira
عزیزم شما کم کم داری تاپیکت بوی قرمه سبزی میده.... لطفا از موضوع خارج نشو.... از افتخارات فرد مرکوری و امثال آنها حرف بزن... قاجار و اسلام و این صوبتا...حیف نباشه؟.... مثله این هست که شما رفتی فروشگاهی برای خرید... جنس عالی..قیمت عالی ولی از سیبله فروشنده خوشت نیامده.... زنده باشی.
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
estatira
اعضا
#
: 25 May 2007 11:49
عزیز من باور کنید از ریشه خرابه .میگه ایرانیها بر اساس اختلات اقوام مختلف شکل گرفتن به زبان دری حرف میزنند و دارای هویت اسلام.من چی بگم داریوش جان
sholoogh
اعضا
#
: 25 May 2007 12:02
Quoting: estatira
سرزمین پارس ها پرسیا یا ایران بوده که بعدها به دلیل احمق بودن پادشاهان قاجاری این گروه پارسیان به هند گریختند
البته این اتفاق در زمان حمله عرب رخ داد و مقامات بالای زرتشتی و گروهی از خانواده های ایرانی به هند مهاجرت کردند
estatira
اعضا
#
: 25 May 2007 12:20 | ویرایش بوسیله: estatira
اذیت و ازار زرتشتیان در زمان قاجار به حد بالایی میرسه تا جایی که زرتشتیان باید یک نشانه مخصوص زرتشت بودن می پوشیدند یا روز بارونی نمی اومدن بیرون چون مسلمون ها اذیتشون میکردند یا نمی تونستند به مواد غذایی دست بزنند .مهاجرت زرتشتیان بعد حمله عرب زیاد شد اما اوج اون در زمان قاجار بود
باز هم مرسی عزیزم
estatira
اعضا
#
: 25 May 2007 12:24
داریوش جان چی کار کردی
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
.
11
.
12
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.