| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: dariushagha آقا شلوغش نکن
کی من و ک..د
Quoting: dariushagha فرد مرکوری... خواننده بود..نه راننده
حتما" ماشینش هم مرکوری بوده 
|
|
|
estatira
ایا در این جای گاه می توان در مورد آئین زرتشت چیزی پرسید؟
بخوان مرا ...در شبان هنگام...و در نرمای تاریکی...تا بر تو فرود آیم...تا ترا سیراب کنم ...ای گم کرده راه...
|
|
|
چرا نتوان عزیز دلم؟
بپرس تا جوابتو بدم...
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
Quoting: farjam moradi ایا در این جای گاه می توان در مورد آئین زرتشت چیزی پرسید؟
بپرس تا زودتر ترتیبه بن شدنتو بدم. 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
Quoting: kosmashang
چرا نتوان عزیز دلم؟
بپرس تا جوابتو بدم...
کس جان مشنگ
مگه اطلاعاتی دارید؟
اگه دارید ، یه کلیاتی بگین که این دین اصلی خودمونو بشناسیم.
بیشتر دنبال اینم ببینم که آیا از خرافات و ماورائ فیزیک هم چیزی توش هست؟
و نگاه زرتشت به دنیای ماورا چه جوریه؟؟
مفهوم هست؟
بخوان مرا ...در شبان هنگام...و در نرمای تاریکی...تا بر تو فرود آیم...تا ترا سیراب کنم ...ای گم کرده راه...
|
|
|
# : 25 Jun 2007 08:19 | ویرایش بوسیله: farjam moradi
Quoting: dariushagha Quoting: farjam moradi
ایا در این جای گاه می توان در مورد آئین زرتشت چیزی پرسید؟
بپرس تا زودتر ترتیبه بن شدنتو بدم

|
|
|
این هم به افتخار farjam moradi عزیز
و با اجازه از محضر مدیر گرامی داریوش خان
----------------------------------------------------------
امروزه پارسیها با پیروی از کتاب مقدس خود، کتاب فلسفه اوستا، تعلیمات اصیل زرتشتی را دنبال میکنند. محققین این مذهب در هند کشف کردند که زرتشت (اول) هزاران سال قبل از تولد مسیح زندگی میکرد – بنابراین هردوت، تاریخشناس قدیمی یونانی درست میگفت. (...)
زرتشت تخلیص معنوی و برخوردی مثبت در رابطه با زندگی فیزیکی را ترکیب کرده (..). ضمناً مشخص شد که این دین فقط با تضاد نور و تاریکی سر و کار نداشته (...). ولی پروردگار واحد شخص، که در این مورد اهورا مزدا نام دارد، فرای نیروهای دنیوی قرار داشت. زرتشتیان از اهورا مزدا از طریق فرشتگان کمک میطلبند، بنابر این وجود این موجودات به معنای عدم اعتقاد به خدای واحد نیست. (...)
آدرسی جهت کاوش معنوی در ارتباط با این دین: Mazdayasnie Monasterie، http://www.indiayellowpages.com/zoroastrian ؛ mazocol@hotmail.com . (...) البته اکثر پیروان این مذهب نیز بخش عمده «عمق» معنوی خود را از دست داده، که باید امروزه دوباره کشف شود – همانند سایر ادیان. (...)
بسیاری از خداشناسان ایران، پارسیها را همچون یهودیان و مسیحیان بعنوان «پیروان کتاب» میشناسند؛ یعنی آنها را «بیدین» نمیدانند، بلکه آنها را مردمی معتقد به همان پروردگار دانسته، که اغلب توسط پیامبران خود در مورد خدا یادآوری میشوند. (...)
به نظر ما اینطور میرسد که این مذهب باستانی زرتشت حداقل در برخی از موارد با اعتقادات اولیه به خدای واحد، یعنی اعتقاد نوح در آن فرهنگ منحط که طوفان را پشت سر گذاشت، مشترکالنظر است. (...)
کتاب اصل زرتشت، فلسفه اوستا، عمدتاً مفقود به شمار میآید. در قرن سوم و چهارم میلاد مسیح، بخشهای شناسایی شده از این کتاب تحت 21 جلد جمعآوری شد. برخی از قسمتهای آن دوباره مفقود شده است. برخی از مهمترین بخشهای آن برای پارسیها شامل "5 gathas" است (T. R. Sethna، هند، «خرده اوستا» با ترجمه انگلیسی) است، که به زبان ایرانی قدیم بازگو شد. (...)
اخلاق در راه معنوی.
ارزشهای اخلاقی این مذهب شبیه سایر مذاهب جهانی است: افکار نیک، گفتار نیک و کردار نیک. (...).
از دید مسیحیان، عیسی مسیح مومنین و دعاگویان را در ارتباط با خدا یاری میدهد.
مسلمانان نیز به خدای واحد دعا میگویند.
زرتشتیان معمولاً سعی به جلب افراد از ادیان دیگر نمیکنند.
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
# : 30 Jun 2007 02:59 | ویرایش بوسیله: farjam moradi
Quoting: kosmashang این هم به افتخار farjam moradi عزیز
و با اجازه از محضر مدیر گرامی داریوش خان
ممنون
دوست عزیز
کس جان مشنگ
با این توضیحاتی که دادی بنظر میاد که از نظر متا فیزیک دست کمی از سایر ادیان ندارد
اگه درست متوجه شده باشم
|
|
|
|
|
شرمنده آقا فرجام هم هستم نازنین
|
|
|
# : 15 Jul 2007 23:30 | ویرایش بوسیله: mehran655
من دو چیز رو میخوام بگم اولا لطف کنین حرف خون ونژاد و این چیزا رو نزنین دیگه این چیزا الان معنی خوبی نداره فقط من افتخار میکنم که فرد َQueen ایرانی الاصل بوده در ضمن محض اطلاع دوستان زنگبار صدها سال به نوعی مستعمره ایرانیان شیرازی تبار بوده و حتی بسیاری ازآداب و رسوم ایرانی در آنجا هنوز رایج است و کلمات فارسی در زبان سواحیلی شما بسیار پیدا میکنید.
من خیلی ترانه show must go on فرد رو دوس دارم کسی نداره برام لینک بذاره ؟
قبلا سپاسگزارم
|