| نویسنده |
پیام |
|
|
"خداوند به شما عمر بده و مواظبتون باشه تا در آخرت به هم بپيونديم". ( ديالوگ آل پاچينو در فيلم بعد از ظهر نحس اونجا كه داره وصيتنامه شو ميگه تا منشي بانك بنويسه). البته من زبان اصلي اين فيلمو هم ديدم ولي دوبله آقاي خسروشاهي يه چيز ديگه اس تو اين صحنه . وقتي ميشنوم يه جوري مي شم كه نميتونم توصيفش كنم.
|
|
|

|
|
|
# : 24 Jun 2008 07:47 | ویرایش بوسیله: sara_tanha
منو تنها نزار
|
|
|
|
|

|
|
|
too filme reaping: tars vojood nadare balke vahshat ax roo be roo shodan ba tarse ke baese tars mishe... ba tarset roo be roo sho!
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
|
|
|
ترک عادات بد انگیزه های خوب می خواد
آواز قو
:هنوز تو ترکی پسر؟ :مگه ترک مدت داره؟
آواز قو
:بکش تو خاک خودمون :خاک من کجاست؟جایی که توش عشق جرمه؟
آواز قو
مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
|
|
|
فارست گامپ: برای فرار همیشه نباید پا داشت!
|
|
|
wanted
هیچ وقت یه گوسفند و برای کشتن یه گرگ نفرست کراس:اونا طعمن
wanted
وسلی:اسم او یه هدفه من مرگ اونو نمیخوام... سرنوشت می خواد
می گریم و می خندم دیوانه چنین باید...................می سوزم و می سازم پروانه چنین باید
|
|
|
|
|
شماره 23: خودتو دست اعداد نده تا باهات بازی کنند
|
|
|
« پیشنهادی بهش می کنم که نتونه رد کنه !! »
می گویند فیلم های ماندگار سینما با دو عنصر موسیقی و دیالوگ در اذهان جاودانه می شوند. این دیالوگ به یاد ماندنی دون ویتو کارلیونه در فیلم پدرخوانده یک بود. چطور می شود بعضی از دیالوگ های ماندگار فیلم های برجسته تاریخ سینما که برخی هویت ویژه ای یافته اند را از یاد برد. دیالوگ هایی مثل:
- بازی وقتی تمومه که بشکه بگه! (دیالوگ پل نیومن در نقش ادی تند دست در فیلم بیلیارد باز) - چارلی ! من می خواستم برای خودم کسی بشم ... (دربارانداز - الیا کازان) - حالا نمی توانم درباره اش تصمیم بگیرم، شاید فردا به آن فکر کردم. (برباد رفته - ویکتور فلمینگ) و یا دیالوگ « راستشو بخوای عزیزم اصلاً برام مهم نیست.» که از سوی « رت باتلر» در فیلم « بر باد رفته» از به یاد ماندنی ترین دیالوگ های تاریخ سینما هستند.
آدم ها فقط در يك چيز مشتركند : متفاوت بودن .
|