صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / بهترینهای موسیقی فارسی ترکیه ای اذربایجانی وخارج فول البوم اکثر خواننده ها ودنیای فیلتر شکن
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 24 May 2007 01:01

lenengrad
Quoting: lenengrad
اين سايت تو بوي خر ميده براي خر ها هم ياخشي دي به پير خر ابلفضل الچيبي هم سلام كيرم را ميفرستم ساغول

خيلی احمقی. در حماقت يک لقد زدی به احمقترين حيوان دنيا.

# : 24 May 2007 11:05

amirsite جان
مرام تویی و مردونگی وجودته
مخلصتم که خیلی با حالی داداش
منو شرمنده کردی و خیس عرق شرم

مدیر عزیز
بخاطر جواب خوبت بابا دمت گرم

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 24 May 2007 13:12

salam fadaye hameye shoma khooban

sepaasgozaram az modire aziz ve bafahm

# : 24 May 2007 21:24

Quoting: lenengrad
تو چرا ناراحتی چی شد همیتان یاد هوت موغولیتان افتادین hta

هر چی فکر کردم جوابتو چی بدم خودم را تو اون شان نديدم فقط اين رو بهت ميگم.
تو که نميدانی من از کجای ايران آمدم بهت هم نميگم تا تو خماريش بمانی فقط اينو بدان من ايرانی هستم.
به همان اندازه که از هموطنی که خواهان تقسيم ايران هست بدم ميآد يا به اهواز ميگه الحواز به همان اندازه از اريای که چشم گوش بسته دامن به اين آتش ميزنن (مثل شما ) بدم ميآد.
شما اگه عقل و شعورت از نوک دماغت جلو ميزد به يک هموطن چه ترک چه لر و يا عرب اينطوری حرف نميزدی.
اگه در جای ديگه به هر مليتی يا قومی اهانت کنی جات تو آويزن نيست و بن ميشی.

# : 24 May 2007 23:44

بچه ها معذرت میخوام اگه بد دهنی کردم ××××××××××××××××

# : 24 May 2007 23:50

مدیر عزیز چرا پستهای منو پاک کردی ولی هر چی این حرامزاده نوشته به جلوه ای زیباتر گذاشتین بمونه چرا چرا

# : 24 May 2007 23:52

من واقعا متاسفم که یه بی سروپا به راحتی میتونه عقیده هزاران انسان را تغییر بده و با افکار اونها بازی کنه

# : 26 May 2007 11:09

amirsite جون
اینطوری هم که میگی نیست
اولا که اون بی سروپا نه تنها عقیده ما رو نتونست عوض کنه بلکه کون خودشم رو پاره کرد
دوما: انصاقا مدیر عزیز جواب قاطع و تو دهنی خوبی بهش زد
سوما: ما که همگی با هم داداشیم حالا یه کره خر هم اومد عرعری کرد و رفت >> ولش کن
چهارما: من مخلص تو و مدیر عزیز هم هستم که اینگونه زیبا گفت
پنجما: مدیر عزیز فهمیدم که بچه خوزستانی >>> امیدوارم مثل خوزستان همیشه سبز و موفق باشی
ششما: هر دو تون رو دوست دارم دوستای خوبم...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 26 May 2007 11:11

kosmashang
من يک ترک عربم که تو ايران بزرگ شده!

# : 26 May 2007 11:13

amirsite
عزيز يک سوالی شما داشتم:
قديمها چندتا نوار از يکی گرفتم م که از يک خواننده تبريزی بود فکر کنم اسمش پيمان بود. از ايشان هم شما چيزی تو سايتت داری؟

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.