صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / آموزش ساخت فيلم كوتاه
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 11 Apr 2007 02:20

از تمامي دوستان كه در زمينه ساخت فيلم اطلاعات دارند درخواست همكاري دارم.thanks

# : 16 Apr 2007 13:48

بفرما
در خدمتیم

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 26 Apr 2007 00:47

arash.shalvarak@yahoo.com
بیا صحبت کنیم . من هستم

# : 1 May 2007 00:39

اگر در هر زمينه براي ساخت فيلم يا هرگونه كمك با email من تماس بگيريد و pm بزاريد.
esi_spilberg@yahoo.com

# : 3 May 2007 10:26

بابا نفهميديم
تو كمك مي خواي يا كمك مي كني ...
تكليف ما رو روشن كن

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 5 May 2007 00:18

عزيز منظورم اينه اگه هر كاري در زمينه فيلم سازي بلدي به من ميل بزن يا پ ام بده هر جوري كه راحتي و بيشترم دنبال تصويربردار ، بازيگر و طراح صحنه هستم .ok

# : 5 May 2007 16:34

همش هستم داداش
مي خواي بيام.

# : 8 May 2007 01:02 | ویرایش بوسیله: Spilberg

دستت درد نكنه خوب فعالي شما .
اگه قبلا كار كردي ميشه mail كني يا اينكه يه خورده در مورد سابقت توضيح بدي عزيز.thanks

# : 8 May 2007 10:48

چشم

# : 9 May 2007 19:39

اگر كسي به بازيگري علاقه داره من به دوتا بازيگر يه دختر و يك پسر بالاي 20 نياز دازم اگر كسي دوست داشت با هم همكاري كنيم mail بزنه.thanks

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.