| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 14 Jul 2007 12:46 | ویرایش بوسیله: kosmashang
برای همینه که می گم، باسن خوبی داره دیگه...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
www.houlo.blogfa.com این وبلاگ بسته شده جدید چیزی داری ؟
پاینده باد ایــــــــــــــران
|
|
|
فکر کنم یانگوم بهتره 
|
|
|
|
|
Quoting: shabe_meykhoneh666 www.houlo.blogfa.com این وبلاگ بدلیل عدم رعایت قوانین سایت بلاگفا مسدود است 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
خب شما که مدیر هستی یه زبون بذار بازش کنن. 
|
|
|
Quoting: aiwa یه زبون بذار کیو؟؟؟ مهناز افشار رو زبون بزنم؟؟؟ کاش...
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
# : 7 Mar 2008 06:15 | ویرایش بوسیله: aiwa
Quoting: dariushagha
مهناز افشار رو زبون بزنم؟؟؟ . نه بابا این که تو حوزه استحفاظیه خودمه ( رادیو و تلویزون ) منظورم وبلاگ بود..
|
|
|
گوگوش و مهناز افشار دو هلوی تیپ و سکس تاریخ سینمای ایران هستند.هر دو لیسیدنی و کردنی.
|
|
|
|
|
فدای کون این دو خانوم خوشگله که اسمشان را این بالا آوردم!!!!!جو وو و و و و و و ون گوگوش و مهناز
|
|
|
Quoting: shabe_meykhoneh666 بچه هانظرتون درموردمهنازافشار چي به نظر من که لنگه نداره اصلا حرف نداره من که هر وقت می بینمش خود به خود حافظه ام قوی میشه و هر چی فحش از بچگی یاد گرفتم رو به خاطر میارم
اون اولهاش که تازه بازیگر شده بود خدا رو بنده نبود و خودش باورش شده بود که گوگوش دوم ایرانه ( البته من از خود گوگوش هم خوشم نمیاد ولی اون حداقل یه هنری داشت )و همیشه منتظر بود تا هم دانشگاهیاش بیان ازش امضا بگیرن
حس امضا ندارم انگشت می کنم
|