| نویسنده |
پیام |
|
|
s4mi
alixxx2005
kosmashang
دوستان اینجا بخش هنر نه بخش سکسی لطفا رعایت کنید و قانون سایت رو رعایت کنید و به حریم بازیگرهای ایرانی(داخل ایران) احترام بذارید تا مسئله ای مشابه با زهره براشون پیش نیاد
ممنون از همکاری شما
|
|
|
Quoting: modiran تا مسئله ای مشابه با زهره براشون پیش نیاد
ببخشین مگه یکی از آویزونیا با زهره کاری کرده بود. ببخشید من نمی دونم.
|
|
|
Quoting: nightmarish بازیگر زن ایرانی یعنی عروس سینمای ایران نیکی کریمی
دختر نصرت کریمیه دیگه . کارگردان و بازیگر محلل . که به خاطرش 4 ماه حبس بود و داشت اعدام می شد
عاقبت از غصه تو ، نقش تو قصه ها مي شم . مي رم و پيدام نمي شه ، تنها مثل خدا مي شم
|
|
|
|
|
مدیران محترم:
چششششششششششششششم
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
از مهناز افشار بدم مي آد چون از هنر چيزي بارش نيست و صرفاً بخاطر تشابهش با گوگوش، مثل بختك افتاده روي سينماي ايران.
مثل محمدرضا گلزار، مثل پوريا پورسرخ، ميترا حجار و خيلي هاي ديگه
راجع به اسطوره ها تاپيك بزنيد...
اسطوره مثل گوگوش، مثل فردين
|
|
|
Quoting: shabe_meykhoneh666 بچه هانظرتون درموردمهنازافشار چيه
مهناز افشار همون دخترست که تو شبهای برره نقش بلقیس( بلغیس، بلقیث، بلغیث...اوه چقدر شرمنده شدم املاء کلمه رو بلد نیستم ) رو بازی میکنه؟؟؟؟؟؟! 
|
|
|
adam ghahte dar mored in adam harf mizand?
|
|
|
Quoting: alonegirl
adam ghahte dar mored in adam harf mizand?
یه عکس از دو کافت و سینه ات بنداز درباره تو حرف بزنیم 
|
|
|
|
|
از روی شلوار هم قبوله...
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
جایی خوندم که خانم افشار گفته بودن: هیچ تمایلی ندارم مردم منو شبیه به فائقه آتشین( گوگوش ) تصور کنند!!!! فکر نمیکنم خانم افشار بدون محبوبیت گوگوش کسی باشن چرا که تمام معروفیتشون رو مدیون گوگوش هستن مضافآ اینکه راز اینکه گوگوش چطور شد که بخشی از تاریخ هنر مملکتمون رو به خودشون اختصاص داد تنها در چهرهء زیباشون نیست بلکه بخش اعظمش مربوط به بازی هنر مندانه و آوازهای ماندگارشون و سایر شگردهای هنری خاصشونه که از اون یه اسطورهء هنری ساخته. حالا خانم افشار با این همه کبر و غرورش کدوم یک از تواناییهای گوگوش رو داره؟! هوم؟!!!
|