صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
هنر
/
اخبار يا عکسهای مربوط به خوانندگان يا هنرپيشه های دنيا يا هر چيزی که جالب باشه
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
17
.
18
.
>>
نویسنده
پیام
khalibaned
اعضا
#
: 23 Jan 2007 21:04
امشب ميخوام يه مقدار عکس از يکی از بازيگران محبوبم بيذارم به مرور زمان بيشتر از اون خواهم گذاشت
خالی بند
khalibaned
اعضا
#
: 23 Jan 2007 22:44
Jennifer Lopez
و
Jessica Simpson
خالی بند
khalibaned
اعضا
#
: 23 Jan 2007 22:57
عکس های از سردار اورتاج
خالی بند
khalibaned
اعضا
#
: 24 Jan 2007 17:30
حيف اين خندها نيست که بخواد با جدايی همراهی بشه هان......
جدایی دو طرفه کامرون دیاز و جاستین تیم برلیک وارد بدترین مرحله خود شد زیرا این زوج بعد از اتمام مراسم گولدن گلاب در معرض مردم با هم درگیری لفظی پیدا کردند
و به فحاشی پرداختند
این دو هفته گذشته در گفتگویی مشترک بیان داشتند که رابطه آن ها بعد از گذشت 4 سال با تفاهم و دوستی به پایان رسیده است
خالی بند
khalibaned
اعضا
#
: 24 Jan 2007 21:04
چند عکس از Aishwarya Rai يکی از زيبارويان و بازيگر هنديکه به مرور خواهم گذاشت.......
خالی بند
khalibaned
اعضا
#
: 28 Jan 2007 22:56
عکسهايی از Jessica Simpson
خالی بند
khalibaned
اعضا
#
: 28 Jan 2007 23:09
حيفم امد چندعکسی هم از Jennifer Lopez نگذارم
خالی بند
mishka
اعضا
#
: 28 Jan 2007 23:17
مگه اين سايت براي گفتگوي آزاد هم نيست. (خودت گفتي هرچه مي خواهد دل تنگت بگو) پس چرا فقط خودت اينجايي و مرتبا هم داري عكس مي ذاري.
khalibaned
اعضا
#
: 28 Jan 2007 23:35
Quoting: mishka
مگه اين سايت براي گفتگوي آزاد هم نيست. (خودت گفتي هرچه مي خواهد دل تنگت بگو) پس چرا فقط خودت اينجايي و مرتبا هم داري عكس مي ذاري.
اخه هنوز خالی بند نشناختی
گفتگوی ازاد و گرنه اگه جای ديگه زده بودم حتمان پاک ميشدی
دوست عزيز فعلن فقط ميتونم يعنی اجازه دارم تا اين راده مطلب بذارم
به معض رهايی از محروميت و....... حتمان خواهيد ديد که چرا
و خوب اين تاپيک برای خودم زدم و ذخيريی نيز هست برای مطالبم که در اينده از اونها استفاده کنم و بعضی تاپيک را دوست دارم فقط خودم باشم
بعد از رهايی بيشتر خواهم گفت
خالی بند
tanhai_h_84
اعضا
#
: 29 Jan 2007 21:55
روز گذشته، يکشنبه، ۲۸ ژانويه، در سالن کنگره del Campo de las Nacione مادريد جايزه «گويا» به بهترين های سينمای اسپانيا در سال گذشته اهدا شد و آخرين فيلم «پدرو آلمادووار» با نام «بازگشت» جوايز را درو کرد
« پنه لوپه کروز»، هنرپيشه سرشناس، به خاطر بازی در «بازگشت» جايزه بهترين بازيگر زن سال را دريافت کرد
« پنه لوپه کروز» در اين فيلم در نقش «ريموندا»، زنی که با همسر بيکار خود مشکلات خانوادگی دارد و دختر نوجوانش تحت فشارهای پدر منحرف خود قرار دارد، بازی می کند. در طول فيلم رازهای پنهان دوران کودکی «ريموندا» و مادر از دست رفته اش آشکار می شوند و صحنه های متاثر کننده ای خلق می کنند.
منتقدين سينما «بازگشت» را يکی از «زنانه ترين» فيلم های «آلمادووار» می دانند
« پنه لوپه کروز» در مراسم اهدای جايزه «گويا» دريافت اين جايزه را برای خود بسيار پر اهميت دانست. «کروز» در ۲۳ ژانويه گذشته، به هنگام اعلام نامزدهای اسکار ۲۰۰۷ در فهرست نامزدهای بهترين بازيگر زن قرار گرفت
اين نخستين بار است که يک هنرپيشه زن اسپانيايی نامزد دريافت جایزه اسکار می شود.
با اين حال عدم انتخاب فيلم «بازگشت» به عنوان نامزد دريافت اسکار بهترين فيلم خارجی سال ۲۰۰۷ تعجب منتقدين را برانگيخت
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
17
.
18
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.