صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
هنر
/
آموزنده ترین فیلمی که تاحالا دیدی چی بوده؟
.
1
.
2
.
3
.
>>
نویسنده
پیام
naserbad
اعضا
#
: 5 Dec 2006 22:40
آموزنده ترین فیلمی که تاحالا دیدی چی بوده؟ به نظر من فیلم بی وفا unfaithfull خیلی خوب بود کسی این فیلمو دیده؟
nightmarish
اعضا
#
: 12 Apr 2007 18:14
آره منم با بي وفا موافقم كه اگه اشتباه نكنم ريچارد گير بازي كرده . ولي من مالنا رو ترجيح ميدم ساخته تورناتوره . خيلي ديد منو نسبت به جامعه درست كرد .
بر عكس فيلم كه به نظر يكسري حجويات مياد خيلي حرف براي گفتن داره و دقيقا نقل جامعه حال حاضر ما هست .
البته فيلم معلم پيانو رو هم اگه ديده باشي با اينكه كمي كسل كننده است ولي خيلي جالبه و اونم ميشه به جامعه ما ربط داد . و خيلي چيزا ميشه ازش ياد گرفت
kosmashang
اعضا
#
: 16 Apr 2007 13:37
من فیلم 300 رو می پسندم که درباره گذشته ما و تاریخ ایران تو ضیح می ده
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
danial_badboy
اعضا
#
: 26 Jun 2007 21:06
×پینو کیو و پدر ژپتو
-----------------------
به خدا راست می گم
------------------------
اگه باور نداری یه بار خودتون فیلمشو با حرفهایی که رد و بدل می شه ببینید.
------------------------------------------------------------------------------
foad_sa
اعضا
#
: 29 Jun 2007 16:37 | ویرایش بوسیله: foad_sa
ببخشيد اشتباه شد!
kosmashang
اعضا
#
: 30 Jun 2007 00:52
چی رو اشتباه شد؟؟؟
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
foad_sa
اعضا
#
: 30 Jun 2007 13:04
Quoting: kosmashang
چی رو اشتباه شد؟؟؟
آدرسو اشتباهي اومدم!
mehran_2
اعضا
#
: 30 Jun 2007 13:11
Quoting: nightmarish
ولي من مالنا رو ترجيح ميدم ساخته تورناتوره . خيلي ديد منو نسبت به جامعه درست كرد .
بر عكس فيلم كه به نظر يكسري حجويات مياد خيلي حرف براي گفتن داره و دقيقا نقل جامعه حال حاضر ما هست .
هزاردرصد با شما موافق هستم... واقعا فیلم ملنا توصیف گر جامعه ما هستش...بغیر از این فیلم من از فیلم هوش مصنوعی هم خیلی خوشم اومدم..و بنوعی میشه گفت این فیلم تعریف جدیدی از انسان.... حیات...زندگی.... و انسانیت ارایه می کنه....
در واقع میشه گفت این فیلم نسخه سینمایی بیت زیر هستش:
تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه! همین لباس زیباست نشان آدمیت
sadeghhot
اعضا
#
: 1 Jul 2007 03:48
pat & mat
dariushagha
مدیر
#
: 1 Jul 2007 03:52
صمد به مدرسه میرود...جدی میگم...اونموقعه پرویز صیاد داشت حالیمون میکرد چقدر ما ملت خنگی بودیم و هنوز هستیم.
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
.
1
.
2
.
3
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.