صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / معرفي اينماتورهاي برتر جهان
نویسنده پیام
# : 20 Oct 2006 03:04

من تازه وارد هستم ... شايد بيش از 15 سال از عمرم رو وقف دنياي انيميشن كردم و خب يه آرشيو كوچولوي 200 تايي از كارهاي فوق العاده خوب دارم! بگذريم... اگر مايل باشيد و علاقمند زياد باشه، مي تونم انيماتورهاي برتر جهان رو و كارهاي برتر جهان (به غير از چيزهاي معمولي مثل كارهاي ديزني و پيكسار) رو بهتون معرفي كنم.
امير.

# : 20 Oct 2006 03:09

SpiritedMan

# : 20 Oct 2006 03:25

حتما اين كار رو بكن
من خودم شخصا خيلي به اين موضوع علاقه دارم
اصلا به نظر من انيميشن ها راستگو تر از فضاي واقعي هستند

حس امضا ندارم انگشت می کنم
# : 20 Oct 2006 03:33

Quoting: SpiritedMan
من تازه وارد هستم ... شايد بيش از 15 سال از عمرم رو وقف دنياي انيميشن كردم و خب يه آرشيو كوچولوي 200 تايي از كارهاي فوق العاده خوب دارم! بگذريم... اگر مايل باشيد و علاقمند زياد باشه، مي تونم انيماتورهاي برتر جهان رو و كارهاي برتر جهان (به غير از چيزهاي معمولي مثل كارهاي ديزني و پيكسار) رو بهتون معرفي كنم.
امير.

حتما اين كار رو بكن

# : 20 Oct 2006 03:56

Quoting: SpiritedMan
آرشيو كوچولوي 200 ت

خوش آمدی..حالا هر چه زودتر بفرس کارتونها را ببینیم...کارتون بکن بکنه؟ یا از اون موش و خرگوشاس

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 21 Oct 2006 01:58

Quoting: dariushagha
خوش آمدی..حالا هر چه زودتر بفرس کارتونها را ببینیم...کارتون بکن بکنه؟ یا از اون موش و خرگوشاس

چيه دنبال كاتون سكسي ميگردي؟!

# : 9 Nov 2006 18:20

حبیب زرگر پور مشهور ترین انیماتور ایرانیه

# : 13 Nov 2006 18:36

dariushagha
از تو كه ادعا مديري ميكني بعيده اينجا جاي كوس و شعر گفتن نيست

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.