صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / ..........««معرفي ترانه هاي ايراني روز»» ........همراه با لينك دانلود و متن ترانه.........
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 25 Sep 2006 08:22

سلام دوستان،
همه ما در درون آرشيو موسيقي خودمون ترانه هايي رو نگهداري ميكنيم، اما ممكنه ترانه هايي رو شنيده باشيم، اما اونهارو تا حالا پيدانكرده باشيم. اما امروز با توجه به پيشرفت سريع اينترنت و به وجود آمدن سايت هاي آپلودر، هر كسي اين امكان رو داره كه ترانه يا فايلي رو به راحتي با ديگران به اشتراك بگذاره و من هم امروز تصميم گرفتم كه اين كار رو در اين سايت شروع كنم.

اما براي هرچه منظم تر كار كردن در اين زمينه، توجه دوستان را به چند نكته جلب ميكنم:
1- تاپيكي كه الان در مقابل شماست فقط براي ترانه هاي جديد (10 سال اخير) و ترنه هاي روز اختصاص يافته و براي ترانه هاي قديمي، و ترانه هاي خارجي و متال، تاپيك هاي ديگري اختصاص مي يابد كه خواهش ميكنم رعايت كنيد.
2- براي هرچه جذاب تر موندن اين تاپيك، تاپيك جداگانه اي براي درخواست ترانه باز كردم كه هركس در جستجوي ترانه اي بود اونجا عنوان كنه تا رسيدگي بشه، پس در اين تاپيك فقط اگر ترانه اي آپلود كرديد ودوست داريد بقيه هم از اون استفاده كنند بگذاريد، ويا نظرتون رو در مورد ترانه هاي ارائه شده عنوان كنيد.
3- اگر ترانه اي آپلود ميكنيد، سعي كنيد به همراه توضيح مختصري و متن ترانه اينجا بگذاريد تا دوستان بدونند كه چه ترانه اي رو دارند دانلود ميكنند.
4- من آپلودر راپيد شير رو بهتون پيشنهاد ميكنم ، كه طرز استفاده از اون به دفعات در اين سايت توضيح داده شده و من ديگه اشاره نميكنم.
5- حتي الامكان سعي كنيد براي ترانه آپلود شده باستفاده از نرم افزار winrar پسورد به نام www.avizoon.com بگذاريد كه اگر كسي از اين لينك در سايت ديگه اي يا وبلاگش استفاده كرد، معلوم باشه كه از اين سايت استفاده كرده. (روش گذاشتن پسورد هم قبلا در سايت توضيح داده شده)
6- اگر هركدوم از اعضا هفته اي يك يا دو عدد ترانه با توجه به سرعت و امكانات اينترنتشون اينجا آپلود كنند، بعد ازمدتي ميتونيم يه آرشيو بزرگ از ترانه هاي ايرني و خارجي اينجا داشته باشيم.

من براي شروع يك ترانه روز از آبوم جديد داريوش رو (بدون پسورد) براتون آپلود كردم كه همراه با متن ترانه تقديمتون ميشه، اگر شما هم به اين كار ادامه بديد ازتون ممنون ميشم.

# : 25 Sep 2006 08:28

اين ترانه از آلبوم جديد داريوش هست كه اخيرا به بازار اومده:

لب دريا
عصر ما عصر فريبه، عصر اسمهاي غريبه،
عصر پژمردن گلدون، چترهاي سياه تو بارون،
شهر ما سرش شلوغه، وعده هاش همه دروغه،
آسموناش پر دوده، قلب عاشقاش كبوده،
كاش تو قحطي شقايق، بشينيم توي يه قايق،
بزنيم دل رو به دريا، منو تو تنهاي تنها!

خونه هامون پر نرده، پشت هر پنجره پرده،
قفسا پر پرنده، لباي بدون خنده،
چشما خونه سواله، مهربون شدن محاله،
نه براي عشق ميلي، نه كسي به فكر ليلي،
كاش تو قحطي شقايق، بشينيم توي يه قايق،
بزنيم دل رو به دريا، منو تو تنهاي تنها!

اونقده ميريم كه ساحل، از من و تو بشه غافل،
قايقو با هم ميرونيم، اونجا تا ابد ميمونيم،
جايي كه نه آسمونش، نه صداي مردمونش،
نه غمش نه جنب و جوشش، نه گلاي گلفروشش،
مثل اينجا آهنين نيست،
مثل اينجا آهنين نيست!

پس ببين يادت بمونه، كسي هم اينو ندونه،
زنده بوديم اگه فردا، وعده ما لب دريا!!

لينك دانلود

# : 25 Sep 2006 21:47

shookoolat
شيرين جون،
ممنون كه لينكهاي جالبتو در مسافر معرفي كردي
خسته نباشي.
.

# : 26 Sep 2006 12:07

shookoolat
بازم آفرین شوکولات
من یک ماه نیستم ولی بعد از یک ماه سعی میکنم تو این سه تا تاپیکت کمکت کنم البته اگه ما رو قابل بدونی
فلا خدا نگهدار شما

# : 26 Sep 2006 13:23

slash_rules

ممنونم عليرضا،
زحمت كشيدي اومدي اينجا،
من واسه اينكه تاپيكام منحرف نشه جواب هر سه پستت رو اينجا ميدم.
اگه دقت كني تو پست اول، من تاپيكي براي موسيقي خارجي و متال هم در نظر گرفتم، منتها منتظر بزرگان اين فيلد مثل شما و ميترا جان بودم كه كمكم كنيد! من احتمالا تا چند روز آينده اين تاپيك رو با اجازه شما دوتا بزرگوار باز ميكنم. احتمالا يه ترانه هم براي شروع آپلود ميكنم، ولي ادامه كارش دست شما دوتا رو ميبوسه.
پيشاپيش از همكاري و كمكي كه ميكنيد ممنونم.

# : 26 Sep 2006 18:00

Akhmontezeram
سلام آقا امير...
حالت خوبه؟ ممنون كه سر زدي.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# : 26 Sep 2006 18:43

Akhmontezeram
Quoting: Akhmontezeram
سلام آقا امير...
حالت خوبه؟ ممنون كه سر زدي.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخه عزيز دلم، من تو اون يكي تاپيك جوابتو دادم!
ببين جواب عليرضا رو هم يه باره اينجا دادم؟ نمي خوام اينجا تاپيك چاق سلامتي بشه يكي اومد 5 تا صفحه ورق بزنه يه دونه ترانه پيدا كنه!!
حالا بپر يه دونه ترانه آپلود كن تا مثل ماندگار تحويلت بگيرم اساسي!!

# : 26 Sep 2006 22:59

Quoting: shookoolat
منتها منتظر بزرگان اين فيلد مثل شما و ميترا جان بودم كه كمكم كنيد! من احتمالا تا چند روز آينده اين تاپيك رو با اجازه شما دوتا بزرگوار باز ميكنم. احتمالا يه ترانه هم براي شروع آپلود ميكنم، ولي ادامه كارش دست شما دوتا رو ميبوسه.

شیرین جون مثل همیشه باهاتم
در ضمن از کجا باید شروع کنیم؟
من پی ام دادم مثل اینکه سرت شلوغ بود باید میرفتم پیغامم رو اینجا گذاشتم
قربانت
میترا

نگو میتی جلو بچه ها

# : 26 Sep 2006 23:17

shookoolat
مرسي

Quoting: Girl25
میتی

ميتي

# : 27 Sep 2006 00:16

خوب پس از آهنگ خوشت آمد.. باز هم برایت بفرستم؟ آهنگ جدید راه من میخواهی؟

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.