صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / ..........««معرفي ترانه هاي قديمي»» ........همراه با لينك دانلود و متن ترانه.........
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
نویسنده پیام
# : 25 Sep 2006 07:03

سلام دوستان،
همه ما در درون آرشيو موسيقي خودمون ترانه هايي رو نگهداري ميكنيم، اما ممكنه ترانه هايي رو شنيده باشيم، اما اونهارو تا حالا پيدانكرده باشيم. اما امروز با توجه به پيشرفت سريع اينترنت و به وجود آمدن سايت هاي آپلودر، هر كسي اين امكان رو داره كه ترانه يا فايلي رو به راحتي با ديگران به اشتراك بگذاره و من هم امروز تصميم گرفتم كه اين كار رو در اين سايت شروع كنم.

اما براي هرچه منظم تر كار كردن در اين زمينه، توجه دوستان را به چند نكته جلب ميكنم:
1- تاپيكي كه الان در مقابل شماست فقط براي ترانه هاي قديمي اختصاص يافته و براي ترانه هاي روز، و ترانه هاي خارجي و متال، تاپيك هاي ديگري اختصاص مي يابد كه خواهش ميكنم رعايت كنيد.
2- براي هرچه جذاب تر موندن اين تاپيك، تاپيك جداگانه اي براي درخواست ترانه باز ميكنم كه هركس در جستجوي ترانه اي بود اونجا عنوان كنه تا رسيدگي بشه، پس در اين تاپيك فقط اگر ترانه اي آپلود كرديد ودوست داريد بقيه هم از اون استفاده كنند بگذاريد، ويا نظرتون رو در مورد ترانه هاي ارائه شده عنوان كنيد.
3- اگر ترانه اي آپلود ميكنيد، سعي كنيد به همراه توضيح مختصري و متن ترانه اينجا بگذاريد تا دوستان بدونند كه چه ترانه اي رو دارند دانلود ميكنند.
4- من آپلودر راپيد شير رو بهتون پيشنهاد ميكنم ، كه طرز استفاده از اون به دفعات در اين سايت توضيح داده شده و من ديگه اشاره نميكنم.
5- حتي الامكان سعي كنيد براي ترانه آپلود شده باستفاده از نرم افزار winrar پسورد به نام www.avizoon.com بگذاريد كه اگر كسي از اين لينك در سايت ديگه اي يا وبلاگش استفاده كرد، معلوم باشه كه از اين سايت استفاده كرده. (روش گذاشتن پسورد هم قبلا در سايت توضيح داده شده)
6- اگر هركدوم از اعضا هفته اي يك يا دو عدد ترانه با توجه به سرعت و امكانات اينترنتشون اينجا آپلود كنند، بعد ازمدتي ميتونيم يه آرشيو بزرگ از ترانه هاي ايرني و خارجي اينجا داشته باشيم.

من براي شروع دو تا ترانه رو (بدون پسورد) براتون آپلود كردم كه همراه با متن ترانه تقديمتون ميشه، اگر شما هم به اين كار ادامه بديد ازتون ممنون ميشم.

# : 25 Sep 2006 07:16

اولين ترانه، ترانه مراببوس هست كه گل نراقي اون رو بعد از تيرباران زندانيان سياسي در سال 32 به ياد اونها و شب اعدامشون اجرا كرده، و شاعر ترانه نيز "هاله" مي باشد.

مرا ببوس

مرا ببوس، مرا ببوس،
براي آخرين بار، تو را خدا نگهدار،
كه مي روم به سوي سرنوشت.
بهار ما گذشته، گذشته ها گذشته،
منم به جستجوي سرنوشت.
در، ميان طوفان، هم پيمان با قايقرانها،
گذشته از جان، بايد بگذشت از طوفان ها،
به نيمه شبها، دارم با يارم پيمانها،
كه بر فروزم، آتشها در كوهستانها.
شب سيه سفر كند، زتيره ره گذر كند،
نگه گن اي گل من،
سرشك غم به دامن،
براي من ميفكن!
دختر زيبا،
امشب بر تو مهمانم، در پيش تو ميمانم،
تا لب بگذاري بر لب من،
دختر زيبا،
از برق نگاه تو، اشك بيگناه تو،
روشن سازد يك امشب من.

# : 25 Sep 2006 07:21

اين هم ترانه اي به دنبال ترانه بالا ميباشد كه گل نراقي اجرا كرده و به صبح پس از اعدام زندانيان اشاره دارد.

ستاره مرد،سپيده دم

ستاره مرد،
سپيده دم،
چو یک فرشته ماهم، نهاده ديده برهم،
ميان پرنيان غنوده بود،
به آخرين نگاهش، نگاه بي گناهش،
سرود واپسين سروده بود:
اين،
كه من از اين پس، دل در راه ديگر دارم،
به راه ديگر، شوري ديگر در سر دارم،
ز صبح روشن بايد از آن دل بردارم،
كه عهد خونين با صبحي روشن تر دارم،
آه،
به روي او، نگاه من،
نگاه او، به راه من،
فرشتگان زيبا، به ماتم دل ما،
در آسمان هم آواز:
دختر زيبا،
همچون شبنم گلها، با برگ شقايقها،
بنشين بر بال باد سحر،
دختر زيبا،
چشمان سيه بگشا، با روي بهشت آسا،
بنماي خندانم بار دگر.

# : 25 Sep 2006 11:59

Quoting: shookoolat
مرا ببوس

shookoolat
ممنون شيرين جان كلي خاطرات زنده شد

روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
# : 25 Sep 2006 21:53

shookoolat
شيرين جون
دستت درد نكنه...
مرسي.................
.

# : 25 Sep 2006 22:15

shookoolat
باز هم مرسي دختر

# : 25 Sep 2006 22:19

shookoolat
Quoting: shookoolat

اولين ترانه، ترانه مراببوس هست كه گل نراقي اون رو بعد از تيرباران زندانيان سياسي در سال 32 به ياد اونها و شب اعدامشون اجرا كرده، و شاعر ترانه نيز "هاله" مي باشد.

مرا ببوس

شيرين جون دستت درد نكنه.اگه منو رو صندلي داخ تنها گذاشتي،اينجاها داري فعاليت ميكني.
بازم دستت درد نكنه.
در مورد "مرا ببوس" گلنراقي؛ شنيده بودم كه ميگفتند شعرش رو "سرهنگ مبشري "كه ظاهرا" توده ايي بوده، شب قبل از اعدامش براي دخترش سروده كه قسمتهايي از اون رو با سانسور در تصنيف گلنراقي آوردند.

برای همیشه بدرود.دهم تیر 87
# : 25 Sep 2006 22:36

shookoolat
آهنگها رو دونلود كردم...
براي آخرين بار....
خدا تو را نگهدار

براي آخرين بار
مرسي از لطفت.

# : 25 Sep 2006 23:03

saeed4t

بله، روايت عاميانه اينه كه اين ترانه رو سرهنگ سيامك شب قبل از اعدامش رو ديوار زندان نوشته، ولي واقعيت اينه كه اين ترانه سرو ده "هاله" هست!
ممنونم كه تشريف آورديد و منو از نظرتون بهره مند كرديد.

# : 25 Sep 2006 23:42

shookoolat
اگه بگم آهنگ آخرين بار رو دو ساعته دارم پشت سر هم گوش مي كنم، باورت نميشه..

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.