صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / درباره فیلم اسکندرAlexander
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 9 Nov 2006 14:18

ful persian faces

# : 9 Nov 2006 14:27

عكس جالبي است چهره اصيل پارسي با سر بند عربي شايد منزور عكاس انديشه عربي است كه تو كلهاي ارياي شما حاكم است وشايد الورستون هم انو ميخاست بگه با عرب نما كردن شما

# : 12 Nov 2006 02:33 | ویرایش بوسیله: persian_prince

سپاهیان ایران در فیلم الکساندر، دریغ از یک کلاه خود!

# : 12 Nov 2006 02:43

استقبال عجیب پارسیان از متجاوز خونخواری همچون اسکندر، یعنی کسی که سرزمین و وطنشون رو اشغال کرده، واقعا مردم اون موقع انقدر بی غیرت بودن؟!!

# : 14 Nov 2006 19:42

من فكر ميكنم شما داراي هنرمندهاي با استعداد استين و كارگردانهاي بزرگ دارين پول هم دارين پس منتزر چي استين ديد خود را ارايه بدين من چند روز پيش فيلم پارفيومرا ديدم ساخت المان بود هيچ كمبود از فيلمهاي هاليوودي نداشت شما هم ميتوانيد همان فيلم دوئل با بازي سعيد راد كارش خوب بود از تكنيك بالاي برخوردار بود كمي پول بريزيد توي سينما و جواب هاليوود را بدين با ناله ها كار تمام نميشه تازه كاهاي ديگر در را است پس شما هم وار عمل شويد اعتماد به خود داشته باشيد. ولي مردم بابل همه ايراني تبار نبودن

# : 14 Nov 2006 19:48

Jason_Z
مال كدام كشور استي مثل من خارجي استي يا ايراني كه زبان مادريشرا نيداند من كه انگيسي خيلي نميدانم ولي مثلكي از فيلم بوراد خوشت نيامد عجيب اينجاست كه مردوم قزاقستان نژاد مغولي و اسلاو دارن ولي نقش قزاقرا يك كليمي بازي ميكند

# : 16 Nov 2006 02:13 | ویرایش بوسیله: Jason_Z

......................

# : 17 Nov 2006 18:09

تشكر از اين كه در خونت غيرت ملي است با اينكه در غربت زندگي كردي و فارسيرا شايد كامل نميداني ولي جواني با غيرت استي فكر كنم خيلي از جوانها داخل كشور بايد از تو ياد گيرن من با ايرانيها افغانها و تاجكها خيلي بودم و فرهنگ و سياست اين مردم را ميشناسم تحليلم اين است كه ايرانرا نه بوميگراهاي داخل كشور نجاد ميدن و نه از خود باختها چي در خارج و چي در داخل كشور بلكي جوانها نظير شما مدرن ولي با غيرت ملي

# : 23 Nov 2006 21:44

URL

# : 23 Nov 2006 21:48

[url=http://www.avizoon.com/upload/th6/52042_982.jpg[/IMG][/URL]][/url]

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.