| نویسنده |
پیام |
|
|
مامولن چهره خانومها تو شو هاليوود بزنس امروزه پارسي است حتا خانوم هاي بلوند
|
|
|
مامولن چهره خانومها تو شو بزنس در هاليوود امروزه پارسي است حتا خانوم هاي بلوند پس مشكل نبود كه جاي ماندانا يكي بازي ميكرد كه چهره ان ايراني باشد ولي اگر اين كارا بكنن يك امتيازي به ايرانيها دادن كه بعيد است از هاليودد
|
|
|
Quoting: persian face اول شما بريد علم انسان شناسي ياد بگيريد بعد نعضر بدين
چشم ميرم انسان شناسي ياد بگيرم، حالا چرا ميزني
Quoting: persian face (البته حودودي 25 در صد يعني 50 از پارسيها چهراشون پارسي است مانند عكس بالاي
علي پرويني درصد نگفته باشي
شما نگفته بوديد اون عكس زنه يا مرد، من هم با توجه به پست قبليتون برداشت عكس مرد كردم. اگه عكس مرد بوده، كه آرايش مو مال ايرانيها نيست. اگه هم بحث از علم صورت شناسي هست. بهتر بود يه چهره بي مو نشون بده.
Quoting: persian face اگر چنين بود ايرانيها در قرون وسطا بايد شبي ژاپونيها بودن
شما به كدام قرن ميگيد قرون وسطي؟
حالا شما برا اينكه روشن تر شه يه كاري كن: از ميان كوروش، اشك، و انوشيروان كدامشون اين قالب بندي رو دارن.
احتمالا" اون عكس رو از يه جا تو اينترنت ديديد. پس آدرس اون سايت رو بذاريد تا اعتبار اون سايت و صحت اين عكس برا من روشن شه.
اگه صحبت از رنگ پوست ميكني ايرانيها به اون سفيدي نبودن، يه تنوعي از سبزه روشن تا سبزه بودن. يه نمونش مناطق مركزي ايران كه دست نخورده تر هستند. يه سري از نژادهاي خالص پارسي هم تو افغانستان امروزي زندگي ميكنند. البته اين هم قبول دارم كه آب و هوا رنگ پوست رو به مرور زمان عوض ميكنه، ولي ميزانشو نميدونم.
من باز ميرم تو كتابخونه نگاه ميكنم تا مطمئن شوم.
چاكريم و ممنون.
P.S: يه نكته بگم كه شايد زياد هم به بحث ارتباط نداره: در دوره هخامنش هر هر درجه اي يه جور آرايش ريش داشته. مثلا" يه سرباز عادي مثل يه ژنرال ريش نميبافته، يعني حق نداشته، چون نوع آرايش معرف نوع درجه بوده.
|
|
|
|
|
اولن ببخش كه تند رفتم من فارسي رابا تند خوي روسهاحرف ميزنم بعد برو و منياتور هاي دوران قبل از تيموريها را بيبين صورتكها همه مغولي است البته در مكتب بهزاد هروي كه در دوران رونسانس طيموريان بود حالت صورتكها تغير كرده ايراني شدبعد بعث در مورد رنگ نيست پارسي ها ميتانند بلوند باشن يا كه مو سيا مهم نيست اگرچه اكسريت انها مو سيا استن ولي مهم جمجمه است كه فورم صورترا مشخس ميكند عكس بالا صورت پارسي است حالا ناراحتي فكر كن كه طرف گندومي است بعد شما جناب كورش را شخسن كه نميشناختي كه از ريلفهاي كه بابلي نقاشي كردن كه هنر سامي است را با فكتهاي علمي قاطي نكنيد اين كه در صد اوردم اين بود كه همه ايرانيها چهراشون پارسي نيست و اگر است شايد يك چهارم يك تجربه شخسي والبته امار نژاد پرستان روس كه دنبال گمشدگان هم تبار ارياي خود بودن اينهم سايت كه عكسرا برداشتم خوب ولي من بيدون اينهم ميدانستم http://www.jeanpfann.com/art/CeramHeads2.htm
|
|
|
Quoting: persian face http://www.jeanpfann.com/art/CeramHeads2.htm
دوباره سلام، ببينيد حقيقتا" اين سايت، يه سايت معتبر نيست. اين سايت متعلق به يه نفر هست كه كار مجسمه سازي ميكنه نه تحقيق تاريخ.
از شماره تلفني هم كه گوشه سايتش نوشته، معلومه كه يه آدميه كه تو كاليفرنيا زندگي ميكنه و با مشتريهاش تلفني تماس داره تا كارها هنريش رو بفروشه.
تو آمريكا اينقدر آدم تحصيلكرده هستند كه فرق ايران و عراق رو تشخيص نميدن. ديگه چطور ميشه به يه نفر كه يه مجسمه از رو يه مدل ساخته، اعتماد كرد، كه برچسب اون مجسمه درسته. تازه طرف اشاره نكرده كه اين face ماله 2000 سال پيش است. من احتمال ميدم يكي از مشتريهاي هنريش، يه دختر ايراني تو كاليفرنيا بوده، و اين مجسمه ساز صورت اون رو ساخته.
يه مثال ديگه اين كه چند وقت پيش يه ميوه تو Groecry ديدم كه اسمش Persian Melon بود. حالا يكي يه اسم Persian رو اون گذاشته بود.
شايد هم اون تصوير درست باشه، ولي سايت معتبر نيست.
از نظر يه آدم بيطرف Oliver Stone معتبر تر از اين سايت هست. ولي متاسفانه آقاي Stone هم اشتباه زياد داشته.
ممنون 
|
|
|
چرا امروزه تو شو بزنس از چهره پارسي استفاده ميكنند من خودم يك مدت با افرادي كه در شو بزنس كار ميكردن رابته داشتم معمولن افراد تو شو بزنس بايد در درجه اول چهرهاي جزاب باشن البته اين مورد مربوته به خانومها و تا حودودي اقايان يك ميار وجود داره در قد و چهره اين ميار در چهره در خانومها داراي خوصوصياتي است كه راحت ميشه گفت كه اين چهره پارسي است البته در كشورهاي شمال كه همه بلوندن رنگ خانومها روشن و بلوند است و در جنوب رنگ تيره تر ميشود وموها سيا خوب در تمامي دنيا ميتوان دخترهاي با چهره پارسي يافت چي در سويد چي در ايتاليا دركشورهاي عربي بلخصوص لبنان درهند و غيره ولي محدود بعد ميتوانيد با چنين روش كار كنين نمايندگان تيپيكال اقوام مختلف را مقايسه كنيد بعد بيبينيد حرفم درسته يا نه
|
|
|
بابا اي ول حال كردم، معلومه از او طرفدارهاي پروپاقرص ايران هستيد . به هر چيز كه خوبه ميگيد پارسي. بابا ايتالياييها، يونانيها، كلا" مديترانه ايها كلي چهره هاي اينجوري دارن. به اونا هم ميگيد پارسي.
به اين خانوم Claudia Cardinale ايتاليايي و تونسي الاصل بگيد پارسي پدرتون رو در مياره
حالا يكي ممكنه بگه اين ايراني بوده، چون ايراني ها اون طرفو ها هم بودن، يكي هم ممكنه بگه رومي بوده.

|
|
|
باباجان بريد نمايندهاي تيپكال يك قوم را پيدا كنيد و نشان بين اين خانوم اصلن مديترانه نيست اگر مايلين يك ايتالياي تيپيكالرا نشان بدين اين بهترين نمونه اين است http://content.clearchannel.com/Photos/international/Europe/Italy/silvio_berlusconi_GI.jpgبلي من يك بار گفتم و باز ولي تكرار ميكونم در تمامي دنيا تيپ پارسي است شما در اوكراين و جنوب روسيه نبودين چقدر دخترها شبي ايرانيها استن ولي تيپ اسلاو كاملان ديگر است
|
|
|
|
|
يك دوست افغان دارم نميداني چقدر شبي ايتاليايها است باورت نميشه خوب ميتوان عكس اون را گذاشت وگفت كه افغانها مديترانه استن. و درزمن تيپ پارسي زيبا است ولي براي من تيپ اسلاو شيرينتر است پس تنها چيز خوب مال شما نيست اين فقد مد تو شو بزنس است براي يك الماني تيپ نارديك از همه زيباتر است و براي كره هم تيپ اون بهتره و اصلن كه بعث تاريخ كرده چي سه هزار سال پيش چي هالا فرقش چيست در زمن آقاي Stone خيلي خوب ميدانه شكل ايرانهيا چيجوري است اين فقد سئاست هاليوود است و نه بيشتر بريد سري بازيهاي شاهزاده ايرانئرا ببينيد همشون تيپيكال پارسي استن. اونها خيلي ملت زرنگ استن شمارو بهتر از خودتان ميشناسن
|
|
|
ايشان افغاني استن ولي تيپشان ايتالياي مديترانه است جالب نه كوجاي اين تيپ شبي ايرانيهااست ميتوانيد در ميان ايرانيها جوياي تيپ ايتالياي باشيد و بيابيد ولي اين تيپ ايراني نيست همچون همچون تيپ ايراني راهم ميتوان درميان اقوام مختلف كم يا بيش يافت ولي اين دليل نميشه كه بگي كه همه ايتاليايهايا مديترانها اين شكلي استن انها تيپ خاص خود را دارن باز هم ميگم براي كساني كه انتروپولوژي نميدانند برن و انتروپولوژي ياد بگيرن
|