| نویسنده |
پیام |
|
|
اصلا قابل باور نیست که الیور استون کارگردان فیلم اسکندرalexanderهمان کارگردان نابغه ای باشد که 10سال پیش قاتلین بالفطره را ساخته بود
فیلم به قدری یک سو نگرانه و بد ساخت است که آدم میماند که آیا این واقعا پروژه ای است که استون خودش دنبال ساختش بوده یا فیلمی که اجبارا باید میساخته
حالت تبلیغات جمهوری خواهانه افراطی فلیم دیگر نیاز به تحلیل ندارد اسکندر بابازی کالین فارل سربازان یونانی را دور دنیا میگرداند تا تمام قوم ها را سر راه قتل عام کنند و ضمن" کشف " سرزمینشان نجاتشان دهند !!! فیلم آتش زدن شهر ها و معابد را سانسور میکند نمایش قربانی کردن یا همان قتل عام هزاران نفر بابلی بیگناه را تنها برای آرامش روح یکی از دوستانش که تازه مرده را ضروری نمی بیند اما نمی تواند چهره اسکندر را در جنگ در حالی که از کلاهخودش خون میچکد را حذف کند
آیا این همان کسی است که فیلم با عناوین کاشف. افسانه و عاشق به ما معرفی میکند
در بخش حمله به ایران در اولین صف ارایی ارتش یونان سخنرانی اسکندر دقیقا کپی برداری از سخنرانی های بوش پیش از جنگ عراق است نبرد جایی حوالی عراق امروزی رخ میدهد
اسکندر میگوید که شما برای آزادی میجنگید و لی سربازان دشمن (که در حال دفاع از سرزمین مادریشان هستند )میجنگند چون پادشاهشان گفته بجنگند پس انگیزه ای ندارند!!!
فیلم از زبان پتولمی با بازی آنتونی هاپکینز میگوید اسکندر چهره جهان را برای همیشه عوض کرد و فرهنگ یونانی را به دنیای بربر ها نشر داد باید از آقای استون پرسید براستی فرهنگی که زن بارگی خیانت در بطن خانواده و همجنس بازی جزو هنجارهای طبیعی رفتار مردمش محسوب میشده چه چیزی برای دادن به سایر ملل دارد که بابت نشر ان مدیون اسکندریم ؟؟؟
فیلم یک بار پس از فتح بابل به برتری فرهنگ شرقی به غربی اعتراف میکند سربازان از دیدن عظمت بابل شگفت زده اند و یکی از سرداران اسکندر می گوید دانشمندان ما می گفتند شرقی ها بربرند و اسکندر می گوید آنها هرگز بابل را ندیده بودند اما این اعتراف به زودی فراموش میشود و تا پایان فیلم صد ها بار دیگر ایرانی ها و اقوام شرقی دیگر با نام بربر (به معنای دقیق وحشی که مورد نظر و تاکید فیلم است ) می نامند
از تحریف هایی که در حق ایرانی ها شده و آنها ر مشتی عرب ژنده پوش ترسو نشان داده چیزی نمی گویم از توهین به نماد اهورا مزدا هم زیاد گفته اند
فیلم شکست تجاری خورد اما مسلما مانند دیگر سرمایه گذاری های تبلیغی امریکایی تا مدت ها شاهد حظور ویدئویی و تلویزیونی اش در رسانه ها ی غربی هستیم تا جایی که مطمئن شوند همه این درس تاریخی را شیر فهم شده اند
i'm god's lonely man
|
|
|
عده ای معتقدند الیور استون در «الکساندر» به تحریف واقعیات تاریخی پرداخته و با هجوم به دوره های درخشان تاریخ ایران، ایرانیان را بربر (وحشی) خوانده و عظمت پادشاهی هخامنشی را زیر سوال برده است. دادن چهرهای موجه به اسکندر و حتی انکار به آتش کشیده شدن تختجمشید (پرسپولیس) توسط او از شاهکارهای این فیلم است.
نکته دیگری که در فیلم جالب به نظر میرسد استفاده از یک هنرپیشه سیاهپوست زن آمریکایی (رزاریو داوسون) در نقش همسر ایرانی «الکساندر» است!
i'm god's lonely man
|
|
|
fireplace
عزیز لطفا وقتی مطالب این چنینی مینویسی منبعش رو هم بنویس مرسی
و اما در مورد فیلم من هنوز این فیلم رو ندیدم ... از پوسترهایی که از فیلم دیده بودم و وقتی متوجه شدم نقش رکسانا رو کی بازی میکنه تقریبا حدس زدم که نباید خیلی منطبق با واقعیات باشه چون شاید عوام با توجه به بی اطلاعی از ایران و فرهنگ و قومیت ایران ، ایرانیها رو مثل عربها یا هندیها تصور کنن ولی حداقل کسی مثل اولیور استون دیگه باید این قدر بفهمه که استفاده از رساریو داوسون برای اون نقش بیش از حد خنده داره ! به هر حال صرف نظر از این که هدف اصلی ساخت فیلم چی بوده فیلم ساخته شده و در مورد این که چه برداشتی از فیلم میشه انتظار زیادی نمیشه داشت وقتی به برکت انقلاب کشور ما تا این حد ارتباط تنگاتنگ فرهنگی با دنیا داره !!! 
I may not be the best or the brightest. But one thing I can do better than anyone else... that is to be me
|
|
|
|
|
hot_girl
عزیز لطفا وقتی مطالب این چنینی مینویسی منبعش رو هم بنویس مرسی
چشم حتما
از نظرت هم ممنونم
تا جایی من اطلاع دارم رکسانا دختر پادشاه ایران بوده ولی تو فیلم نقش یک زن رقاص بربر رو بازی می کنه
i'm god's lonely man
|
|
|
http://www.avizoon.com/upload/images/?l=5&f=44770_431.jpg bale manke harchi mibinam iraniha shabi erabha wa hendiha astan
|
|
|
in model asli persian face ast chand darsad iraniha shabi in astan 
|
|
|
Quoting: fireplace اصلا قابل باور نیست که الیور استون کارگردان فیلم اسکندرalexanderهمان کارگردان نابغه ای باشد که 10سال پیش قاتلین بالفطره را ساخته بود
نميدونم كي گفته نابغه است. ولي كارگرداني كه از Angelina Jolie و Colin Farrell براي يه فيلمه تاريخي استفاده كنه، فيلم رو نبيني هم اتفاقي نيفتاده. اين دو تا هنرپيشه در حد همون بازار هاليوود هستند نه بيشتر.
|
|
|
Quoting: persian face in model asli persian face ast chand darsad iraniha shabi in astan
اونجوري كه هردوت مورخ يوناني گفته و بنابه كتيبه ها و سنگ نوشته ها، ايراني ها هميشه ريش داشتند. چه هخامنش، چه اشكاني، چه ساساني.
من چهره اشكاني ها رو تو چند كتاب جا ديدم. فكر كنم از لحاظ قالب بندي صورت اونا خيلي زمخت بودند
|
|
|
|
|
اول شما بريد علم انسان شناسي ياد بگيريد بعد نعضر بدين اول اين ريش چي رپت داره با چهره ادمها ريش فرهنگ است نه انتروپولوژي بعد من قبول دارم ايرانيهاي امروزي چهرهشون خاورميانعي است(البته حودودي 25 در صد يعني 50 از پارسيها چهراشون پارسي است مانند عكس بالاي) در تول تاريخ نه تنها اسلام بلكي ژن تازيها وارد ايران شد در مورد اثار سنگي كه از باستان مونده اين تاسير هنر اشوري و بابلي بود كه ايرانيها شبي سامي بودن اگر چنين بود ايرانيها در قرون وسطا بايد شبي ژاپونيها بودن ولي اين چنين نبود چون مينياتورهاي ايراني ان زمان تاثير پزيروفتن از هنر چين در نهايت مشخسه ايرانيها فرهنگ جهان شمول انها است نه چهره كه من روس مبلغ ان استم
|
|
|
كيت را شناختي فيلم
|