صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / نمایشگاه نقاشی الهام یزدانیان
نویسنده پیام
# : 31 Aug 2006 04:33

الهام یزدانیان از نقاشان توانا و در عین حال زیبا و عاشق مسلک هست و مجرد .او درنقاشي‌هايش در ميان سياهي‌ها و تيرگي‌ها به دنبال نور و روشنايي مي‌گردد و آن را بر روي بوم خود نقش مي‌كند .

او تا فردا در خانه هنرمندان نمایشگاه دارد.( خیابان ایرانشهر جنوبی باغ هنرمندان).
مصاحبه با الهام یزدانیان :
چرا نقاشي و دليل اين انتخاب چه بوده است؟
نقاشي براي من خيلي شخصي است. قبل از ورود به دانشگاه نقاشي را دوست داشتم ولي با رفتن به دانشگاه بهانه‌اي يافتم تا بيشتر به آن بپردازم و آن را به صورت آكادميك ادامه دهم. وقتي بيشتر وارد عرصه نقاشي شدم احساس كردم ارتباط بسيار نزديكي با آن برقرار كردم. من خود را نقاش نمي‌دانم چون با آن زندگي را تحمل مي‌كنم نه اينكه با نقاشي زندگي كنم.
در نقاشي چه چيزهايي از اهميت برخوردار است؟
وقتي نقاشي مي‌كنم سعي مي‌كنم به هيچ چيز فكر نكنم تا لذت آن لحظه را به تمامي‌درك كنم. هر كسي مي‌تواند اين نقاشي‌ها را با توجه به ذهنيت خود تعبير كند. من هم وقتي به جاهاي مختلف اطرافم نگاه مي‌كنم به دنبال چيزي در ذهنم مي‌گردم مهمترين چيز اين است كه حس بگيرم و اين حس شايد از حرف زدن با يك آدم يا گوش دادن به يك موزيك شگل گيرد ولي همه اينها آن حسي را خواهد داشت كه من به دنبال آن مي‌گردم.

فضا و رنگ غالب در آثار شما در اين نمايشگاه، تيره و سياه است. در اين خصوص بيشتر توضيح دهيد؟
فضاي اين آثار را تيره كار كرده ام براي اينكه مي‌خواستم ارزش نور را در آنها بيشتر نشان دهم. نور در اين كارها براي من از اهميت برخوردار است كه در فرهنگ پيشنيان ما نيز حائز اهميت بوده است در واقع نور در اين آثار براي من نوعي تجسم آزادي است.

در نقاشي شما فرم و محتوا در چه جايگاهي قرار دارند؟
از نظر من چيزي بايد در پيش زمينه ذهن آدم باشد مطمئنا همه چيزهايي كه پيرامون ما قرار دارند بر روي كار ما تاثير مي‌گذارند. من سعي مي‌كنم تا جايي كه مي‌توانم بيشتر به سمت چيزهايي بروم كه به آنها علاقه دارم بيشتر بخوانم، ببينم، بشنوم، بپرسم‌، كه همه اينها در كار من تاثير گذار خواهند بود. نمي‌توانم بگويم به فرم اهميت نمي‌دهم مطمئنا اگر كار انتزاعي هم باشد باز فرم را در آن مي‌توان يافت.

برخورد شما با مخاطب در آثارتان چگونه است؟
از نظر من انسان مي‌تواند از منيت به كليت برسد. يعني اگر خودم را آن طور كه هست بشناسم و هميشه خودم باشم مطمئنا مي‌توانم با ديگري هم ارتباط برقرار كنم. وقتي ما خودمان باشيم همه ما را مي‌شناسند. در نقاشي نيز بايد صداقت داشت تا بتوان حرف خود را زد.

# : 5 Sep 2006 18:11

sharonstone
مرسی بالاخره یکی هم از نقاشی حرف زد
کاش زود تر این تاپیک رو میدیدم میرفتم نقاشی هارو میدیدم
مرسی از تاپیک خوبت

# : 14 Feb 2007 11:20

مرسی کاش یکی دوتا از نقاشی هاش برامون نشون می دادی مرسی از زحمتی که کشیدی

# : 9 Apr 2007 10:29

کاراشو دیدم به عنوان یه کارشناس نقاشی باید بگم عالی بود

# : 16 Apr 2007 13:50

خودش که تکه عالیه
اما نمونه نقاشی ازش ندیدم
امیدوارم نقاشیهایش هم مثل خودش توپ باشن
هر چند فرقی نمی کنه و همین که خانمه کافیه

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.