صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / ###### دوست داران فلم (The Lord Of The Ring) بیایند تو ######
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 21 Aug 2006 16:15 | ویرایش بوسیله: pussy_lover

Lord of the rings

حالا که بحث فیلم و جلوه‌های ویژه داغ است به دوستان پیشنهاد می‌کنم که سه‌گانه ارباب حلقه‌ها را حتماً ببینند. البته هر سه فیلم در فهرست IMDB در ردیف ۱۰ فیلم برتر تاریخ سینما هستند که دلیل اصلی آن است که کتابهایی که فیلم‌ها داستان آنها را بازگو می‌کنند خود برترین کتابهای ادبیات فانتزی تاریخ هستند. بحث در مورد داستان و تاثیر جهانی آن بر ادبیات فانتزی بماند برای فرصت دیگری. اینجا مایلم کمی در مورد جلوه‌های ویژه بکار رفته در این فیلم صحبت کنم. شاید عظیم‌ترین پروژه جلوه‌های ویژه‌ای که در تاریخ سینما وجود داشته صحنه جنگ بین لشکر ۱۲۰.۰۰۰ نفری اُرک‌ها و لشکر ۸.۰۰۰ نفری روهان در قسمت سوم ارباب حلقه‌ها باشد. چرا این صحنه تا این حد منحصر به فرد است؟ اگر فیلم را دیده باشید حتما تعجب می‌کنید که چرا این صحنه آنقدر خاص است. آخر صحنه‌های جنگهای عظیم تا به حال در فیلم‌های زیادی ساخته شده‌اند. تفاوت اصلی در این مورد در آن است که تمامی این صحنه یک شبیه‌سازی کامپیوتری بزرگ است. تک تک سربازان در این جا یک موجود کامپیوتری مستقل با AI ساده هستند و بنا به اراده خود و با توجه به فیزیک اطراف خود حرکت می‌کنند، می‌جنگند، در اثر برخورد پرتاب می‌شوند و ... کسانی که با گرافیک کامپیوتری آشنا هستند می‌دانند که کارهای مشابه در فیلم‌های دیگر همیشه به کمک اسکریپت انجام می‌شود یعنی به عنوان مثال، موقع حرکت لشکر اگر دقت کنیم تمامی سربازان به یکی از چند روش محدود راه رفتن حرکت می‌کنند و اینطور نیست که هر کدام مستقل و بنا به میل خود حرکاتی انجام دهند. این صحنه چنان عالی ساخته شده که این پیچیدگی‌ها به هیج عنوان به چشم نمی‌آیند.
در زمان خود از نظر تعداد پردازنده کلاستری که برای محاسبات استفاده شده بود با ۳.۳۰۰ پردازنده سومین ابرکامپیوتر دنیا بود! در مجموع در ساخت فیلم اول ۴۰۰ صحنه، در فیلم دوم ۹۰۰ صحنه و در فیلم سوم ۱.۵۰۰ صحنه دارای جلوه‌های ویژه کامپیوتری هستند. در مجموع ۵۰۰ترابایت داده در ۲۲۰ میلیون فایل برای ساخت این سه‌گانه استفاده شده.
ولی همانطور که در ابتدا گفتم زیبایی این فیلم نه به دلیل جلوه‌های ویژه اعجاب‌انگیزش بلکه بیشتر به دلیل داستان قوی آن است.

# : 21 Aug 2006 16:32

راستشو بخوای من از فلم The Lord Of The Ring خوشم نیومد.....اصلا حال نداد!!!

ولی فیلم The Lord Of The Ring رو چند بار دیدم البته اولین بار رو تو سینما دیدم خیلی فیلم قشنگیه .....مخصوصا شماره 3

آق حسینی................یه چند تا فلم بیار ببینیم...

بابک فلم ساز!

# : 21 Aug 2006 16:38

چاکر برو بچز lord of the rings هم هستیم من این فیلمو بیش از 30 - 40 بار دیدم ته فیلمه
pussy_lover
اگه بخواهی با هم بیشتر بحث میکنیم من دوست دارم اینجور بحثارو

نوکرم!

# : 21 Aug 2006 17:11

Quoting: slash_rules
اگه بخواهی با هم بیشتر بحث میکنیم من دوست دارم اینجور بحثارو

ممنون از حسن نظر ت عزيز.....

والا من خودم كه ابن فلم را در کا مپیوتر خود دارم ......... و اگر دروغگو یی نشوم هفته ای یه بار این فلم را میبینم..... واقعآ که فلم جا لبی هست.

من هم میخواهم که زیاد تر در باره ای این فلم بحث کنیم.
منتظر م

# : 21 Aug 2006 17:17

آقا میشه یه جوری این فلم رو به من برسونید منم ببینم؟؟؟؟؟؟
راستی این فلمها رو با چه دستگاهی میشه دید؟؟؟؟؟

بابک فلم بردار!

# : 21 Aug 2006 18:01

Quoting:pussy_lover
من هم میخواهم که زیاد تر در باره ای این فلم بحث کنیم.
////////////////////////////////////////////////////////////////

چند تا از ایراد های فیلم که فقط با 20 بار دیدن معلوم میشه رو در پست بعدی میگذارم

# : 21 Aug 2006 18:26

یه سری از ایراد ها:
1- گندالف وقتی تو آیزنگارد اسیره عصاشو ازش گرفتن وقتی هم که میپره روی گوایهیر عصاش دستش نیست ولی تو سکانس های بعدی معلوم نیست عصاش از کجا میاد دستش
2-تو دو برج آراگورن از اون صخره میفته پایین زخمیه داره از خستگی میمیره ولی همون شب تو هلمز دیپ به راحتی داره میجنگه
3- گندالف وقتی که تو فنگورن ظهور میکنه چرا اینجوریه؟ اصلا یه جوریه انگار اینارو نمیشناسه
4-تو هلمز دیپ یه جا هست که لگولاس با تیر اون طناب رو پاره میکنه... تو لحظه ی قبلش که نشون میده اون نبردبون اصلا دیگه به طناب کاری نداره... 90 درجه رو رد کرده ولی تو لحظه ی بعد دوباره بر میگرده
5-گندالف رو تو جنگش با بالروگ دیدی؟؟ چقدر مسخره شمشیر اومد تو دستش!!!
6- لگولاس وقتی اون موماکیل رو میکشه دیدی؟ مسخره ترین صحنه ی کل فیلم اونه!!
7- جولوی بلک گیت رو دقت کن ببین زبان سائورون رو که آراگورن کلشو میپرونه میبینیش؟ جسدش غیب میشه!!
7-کله ی اون اژدهایی که لرد آف نزگول سوارشه هم بعد از کنده شدن غیب میشه!
بقیش برای پست بعدی (اگه سرت رو درد نیاوردم)
اینایی که گفتم رو برو ببین خودتم نظرتو بگو

# : 22 Aug 2006 12:11

slash_rules

مرسی جیگر

یه سری ایراد ها:
1- تو فنگورن وقتی پیپن و مری دارند فرار مبکنند دست هر دوشان بسته است وقتی اسپ بالای پیپن حمله میکند دستا نش کا ملا باز است.
2-توی Revindle وقتی گیملی حلقه را با تبرش میزند تبر از هم میپاشد ولی یه دقیقه بعد تبر دوباره در دست گیملی هست.

# : 22 Aug 2006 15:48

الان این تیکه هارو دیدم درست میگفتی

حالا ایراد زیاد داره بیا از محاسن فیلم بگیم ملت زده نشن از فیلم

# : 23 Aug 2006 11:05

Quoting: slash_rules
حالا ایراد زیاد داره بیا از محاسن فیلم بگیم ملت زده نشن از فیلم

درست ميگي
محاسن بسيار زياد هست.
منتظرت ام تا من هم شروع كنم

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.