صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
هنر
/
معرفی انواع متال و گروه های متال
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
13
.
14
.
>>
نویسنده
پیام
slash_rules
اعضا
#
: 22 Aug 2006 15:57
من منتظر اجازه ی اون دوست خوبم هستم تا این همه مطلبی که دارم در مورد گروه ها و سبک های مختلف موسیقی رو بذارم
PARVIZ PARASTOOEE
اعضا
#
: 22 Aug 2006 16:03
Quoting: slash_rules
من یه سری مشکلات اساسی با این سایت دارم :
1-چجوری این بغل عکس بندازم؟
2-چجوری حرفای دیگران رو کپی کنم؟
3-من نمیتونم از این شکلک ها بذازم چیکار کنم؟
4-بروزر من opera حرفامو 3-4 تایی سند میکنه!!!!
این مشکلات رو یکی بهم بگه چیکار کنم. بعدش صبح تا شب براتون گروه متال معرفی میکنم
اشکال از انتی فیلتری هست که استفاده می کنی
اونو عوض کن تا مشکلت حل بشه
PARVIZ PARASTOOEE
اعضا
#
: 22 Aug 2006 16:06
slash_rules
ادامه بده دوست عزیز
اینجا باید کمی پوست کلفت تشریف داشته باشی
hot_girl
اعضا
#
: 22 Aug 2006 18:14
جان لطفاً بذار همینجا باشه بچه ها هم استقبال کردن در ضمن موضوع این تاپیک یه کمی فرق داره این جا ما گروه ها اهنگ ها و سبک های در خواستی رو معرفی میکنم
اجازه بدی همینجا بمونه یه دنیا ممنون میشم!!
باشه پس اگه اجازه بدي براي اين كه مشخص باشه اسم تاپيك تغيير كنه البته اسم رو خودت پيشنهاد بده من دخالت نميكنم در اين مورد
I may not be the best or the brightest. But one thing I can do better than anyone else... that is to be me
slash_rules
اعضا
#
: 22 Aug 2006 20:11
اسم تاپیک رو بذاریم " معرفی انواع متال و گروه های متال"
ادامه ی مطالب رو باید تایپ کنم طول میکشه!
slash_rules
اعضا
#
: 22 Aug 2006 20:13
سازهای مورد استفاده در سبک متال:
در متال اصيل و پايه از 3 ساز گيتار الکتريک و بيس و درامز استفاده ميشه که باز در گروههاي اصيل 2 نفر هستند که گيتار الکتريک ميزنن که يکي زدن ريتم و ديگري ليد رو بر عهده داره . ريتم مجموعه اي از چند ريف (Riff) هستش که در زير گيتار ليد نواخته ميشه و اکثرا 2-3 ريف هست که تکرار ميشه ريف هم خودش ميتونه مجموعه اي از Palm Mute هايي باشه پالم ميوت تکنيک خاصي هستش که در سبک متال کاربرد بسياري داره که دست راست که پيک يا مضراب رو ميگيره روي قسمتي از انتهاي بدنه گيتار جايي که سيمها وارد بدنه گيتار ميشن ( Bridge ) قرار ميگيره و بعد پيک روي سيمها زده ميشه که صداي سيمها خفه شده و صداي جالبي رو ايجاد ميکنه و يا ريف ميتونه مجموعه اي از کوردهايي باشه که به صورت متناوب اجرا ميشن که بسته به گرايش خاص موسيقي متال متفاوت هستند . ولي در کل وجود پالم ميوت در بخش ريتم بسيار حائز اهميت هستش . ليد مجموعه اي از ملوديها و ليکهايي (Lick) هستش که روي گيتار ريتم نواخته ميشه و گيتار ليد کار تکنوازي و نواختن سولو رو بر عهده داره . ليک هم مجموعه اي از تنهايي هست که طبق قانون خاصي اجرا ميشن و در اکثر سولو ها وجود دارند و شنيده ميشن هر گيتاريستي از ليکهاي خاصي استفاده ميکنه که حالتي سليقه اي داره و ميشه گفت از روي ملودي ها و ليکهايي که گيتاريست از اونها استفاده ميکنه ميشه لهجه يک گيتاريست رو مشخص کرد گيتار بيس که حالت متداولش در سبک متال سازي هستش که از 4 سيم تشکيل شده ولي خوب بيس 5 سيم 6 سيم 8 سيم و ... هم وجود دارند . در حالت استفاده درست از بيس فضاهاي خالي در موسيقي متال رو با بداهه نوازي خوب و قوي که از نوازنده بيس شنيده ميشه پر ميکنه ولي در اکثر گروهها هم هست که بيس همون نتهاي گيتار ريتم رو ميزنه با تفاوتي جزئي که ميشه ايجاد اين تفاوت رو هم به درامز مربوط کرد که در بسياري جاها بيس با درامز هماهنگ ميشه . درامز هم که از تيکه هاي متفاوتي تشکيل شده در حالت متداول سبک متال 3-4 Tom يک Snare و 2 تا بيس درام به همراه چندين سنج Cymbal که انواع سنجها که هر چي بيشتر باشند مشخصا تنوع براي ساخت لاين درامز بيشتر ميشه و دست درامر بازتر ميشه انواع سنجهايي که متداول هستند و صداي اونها رو در آهنگهاي متال ميشنويم ( Hi-hat , Crash , Ride , Splash , Chinese) هستند که مثلا صداي "هاي هت" اگه باز باشه و يا بسته باشه متفاوته و صداي رايد هم اگه روي قسمت Bell زده بشه و يا رو بدنه سنج باز متفاوته ! پس ترکيبي از اين چند ساز موسيقي متال رو با اين همه تنوع ايجاد کرده . در موسيقي متال براي تغيير صداي گيتار از افکت هاي زيادي استفاده ميکنند . انواع صداهاي Distortion (نوعي افکت که شاخص سبک متال هست) که با انواع افکتهايي از قبيل Flanger و Chorus و ... ترکيب ميشن و يا صداهاي Clean هستند که باز ميتونن به صورت تنظيمات مختلفي مورد استفاده قرار بگيرند . گيتار ليد باز از انواع پدالهاي Wah استفاده ميکنه که در صدا تغييرات خاص و جالبي ايجاد ميکنند .
slash_rules
اعضا
#
: 22 Aug 2006 21:20
parviz parastooee
دوست عزیز حق با شماست
آدم اینجا باید پوست کرگدن داشته باشه
راستی انتی فیلتر چی خوبه؟ من از چه انتی فیلتری استفاده کنم؟
hot_girl
اطلاعاتی که میگذارم به درد میخوره ؟ یا هنوزم به نظر شما بی ارزشن؟
slash_rules
اعضا
#
: 22 Aug 2006 21:25
ساختار آهنگهای متال
اصولا آهنگهاي اين سبک از قسمتهاي مختلفي تشکيل شدند که اين ساختار ميتونه تغيير پذير باشه ولي در حال کلي يک آهنگ در سبک متال بايد از قسمتهاي زير تشکيل شده باشه :
Intro - Verse - Chorus - Solo - Outro که باز اين قسمتها اضافه و يا کم ميشن . قسمت Verse که معمولا قبل Chorus قرار ميگيره و قسمتي هستش که وکالز همراه گيتار ريتم اجرا ميشه و متن نسبتا طولاني تري نسبت به Chorus رو به همراه داره . قسمت Chorus قسمتي هستش که اکثرا بعد از شنيدن اهنگ در ذهن ميمونه و اين تو ذهن بودن از معيارهاي Chorus هستش شايد دليلش اين باشه که ملودي خاصي داره و چندين بار هم تا آخر آهنگ تکرار ميشه اکثرا اسامي آهنگ در Chorus آهنگ ها هم تکرار ميشن . قسمت سولو رو که قبلا هم بحث کرديم قسمتي از آهنگ هستش که گيتار ليد هنرنمايي ميکنه و ميشه گفت از جذابيت موسيقي متال سولوهاي خوبي هست که در اين سبک وجود داره
نظر نظر...
slash_rules
اعضا
#
: 22 Aug 2006 21:27
متال و شا خه ها و زير شا خه ها
Traditional Metal: از اولين شاخه هاي متال که ايجاد شد. گروه هاي بسياري باعث به وجود آمدن اين موزيک شدند. نام ديگر اين شاخه True Metal به معني متال واقعي است. اين شاخه توسط گروهها و شخصهايي از قبيل Judas Priste, Savatage, Metal Church بوجود آمده است. موزيک در اينجا بصورت آروم همراه گيتار آروم هستش. بعضي اوقات اين شاخه به پاور متال POWER METAL شناخته مي شوند.گروههاي اين شاخه: Defender, Iron Fire, Metalium, Risk, Manowar, Spirit Web
Thrash/Speed Metal: اين ريتم همان طور که از اسم آن پيداست تا حدودي سريع هستش. از گروهاي بسيار معروف در اين ريتم گروهاي خداي Sepultura, Testament, Overkill هستش. همچنين آلبوم « Kell'em All » از گروه متاليکا در اين نوع موسيقي اجرا شده است. اشعار بيشتر اين گروهها عليه جنگ و برده گيري است!!گروههاي اين شاخه:PANTERA , Sadus, Slayer, At War, Deathwish, Exodus, Megadeth
Doom Metal: در اينجا گروهاي همچون Black Sabbath, Paradise Lost, Anathema فعاليت دارند. در خلاف بقيه ريتم ها ممکنه در دوم متال اشعار بصورت داستان و کلمه اي بيان شود. نام اصلي اين شاخه دوم دث DOOM DEATH هستش که در کنار شاخه دث متال قرار مي گيرد. از گروههاي بسيار معروف اين شاخه گروه اپث OPETH هست..گروههاي اين شاخه: Black Sabbath, Crowbar, Winter, *Abdullah*, My Dying Bridge, Iron Man
DEATH metal: بهترين و قوي ترين شاخه در موسيقي متال ريتم دث متال است. دث متال توسط گروه دث ايجاد گرديد. به همين دليل اسم اين دث متال شد. از گروههاي خدايي که در قوي شدن اين موسيقي فعاليت کردند گروههاي DEATH, Deicide, Morbid Angel, Entombed, Obituary مي باشند. هدف در اشعار به خوبي قابل تشخيص است. گروهاي اين شاخه: At The Gates, In Flames, Iron Maiden, Entombed
Black Metal: موسيقي بلک از گروههايي همچون Venom, Bathory, Meyhem سرچشمه گرفته است. آهنگها بسيار سريع و تند مي باشند. هدف در گروههاي بلک متال از يکديگر جدا مي باشند. صداي خواننده هاي اين شاخه بسيار نازک و همراه با جيغ فراوان مي باشد. در اين شاخه بر خلاف شاخه هاي ديگر متال از کيبورد و افکت استفاده مي شود. گروههاي معروف اين شاخه گروههاي
Darkthrone, Cradle of filth, Meyhem, Immortal, Empror, Dimmu Borgir, Arcturus, Dark Funeral, Kekal, Satyricon مي باشند..
Progressive Metal: از شاخه هاي آغازين و اولين متال مي باشد که گروههاي زيادي در آن فعاليت نمي کنند. براي نمونه گروه Dream Theater از اولين گروههاي ايجاد شده مي باشند. در سال هاي اخير توجه نسبت به اين شاخه بسيار محدود شده است و افراد زيادي طرفدار اين شاخه نيستند. همچنين بر خلاف ريتم هاي ديگر در موسيقي متال موسيقي گروهها بصورت ميکس MIX شده مي باشند. گروههاي اين شاخه: Dream Theater, Watchtower, Fates Warning, Queensryche, Cynic, Spiral Architect
Industrial Metal: در ايندوستريال متال از موزيک به ندرت استفاده مي شود. اکثر آهنگ هاي اين شاخه بصورت صحبت و بي موزيک هست.!!!.(توضيحه زيادي راجع به اين شاخه ندارم!!!) گروههاي اين شاخه: Ministry, Marilyn Manson, Nine Inch Nails
.N.W.O.B.H.M: اين شاخه در کشور انگليس توسط گروههاي انگليسي به وجود آمد. ان.دبليو.او.بي.اچ.ام. مختصر the New Wave Of British Heavy Metal مي باشد که به معني: امواج جديدي از سوي هوي متال انگليسي است.!.!.!. از سال هاي 1980 و 1984 به بعد اين ريتم مورد توجه و استقبال مردم قرار گرفت..آلبوم « دبات » از گروه آيرون ميدن در اين شاخه نواخته شده است. گروههاي اين شاخه: Iron Maiden, Def Leppard, Saxon, AngelWitch, Diamon Head
Christian Metal: همان طور که از اسم اين شاخه پيداست اکثر اشعار گفته شده در اين ريتم درباره و محدود راجع به مسيح و کريستين ها مي باشند. دليل نام گذاري اين ريتم به اين دليل مي باشد که آهنگ هاي اين اشکال گروهها بصورت دعا و سرودهاي مذهبي است که در کليسا خوانده مي شود. به دليل فعاليت بسياري از گروههاي متال در اين شاخه کريستين متال داراي زير شاخه هايي شده است. همچنين اشعار بعضي از گروههايي که اين شاخه هستند مضر و نفرت انگيز نسبت به مسيح و انجيل مي باشد.(همانند اشعار گروه ديسايد ولي گروه ديسايد DEICIDE در دث متال فعاليت مي کند..)
PARVIZ PARASTOOEE
اعضا
#
: 22 Aug 2006 22:16
راستی انتی فیلتر چی خوبه؟ من از چه انتی فیلتری استفاده کنم؟
چند تا تاپيك تو همين انجمن هست كه توضيحات كامل داره..........
تو يكي از اونا هم يكي آگهي داده بود كه با ياهو مسنجر ميفرسته...............منم اونو اد كردم و هفته اي 2 و 3 بار آپديت ميفرسته...........
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
13
.
14
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.