صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / معرفی انواع متال و گروه های متال
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . >>
نویسنده پیام
# : 13 Feb 2007 12:14

با عرض سلام من هم اومدم درباره .................

# : 13 Feb 2007 12:39

گروه Pink Floyd به هزار و یک دلیل ، برای ما با بقیه گروه های تاریخ موسیقی راک فرق

می کند.شنوندگان موسیقی غربی ، چه آن ها که به شکل جدی این مسئله را دنبال می کردند و چه آن ها که خیلی برایشان مهم نبود و در این زمینه صاحب سلیقه به درد خوری نبودند ، باز پینک فلوید گوش می کردند و می کنند.دغدغه های فلسفی ، سیاسی و اجتماعی گروه( به خصوص Roger Waters )با خیلی از گرفتاری ها و مشکلات ذهنی ما سازگار به نظر می رسد.

به همه این دلایل ، حجم مطالب منتشر شده در باره این گروه در ایران ، به هیچ وجه با متونی که به گروه های موسیقی دیگر پرداخته اند قابل قیاس نیست.اولین مجموعه مقاله در باره این نوع موسیقی ، به کوشش ابراهیم نبوی در سالهای پس از انقلاب شکل گرفت.اولین کتاب از سری پر طرفدار اشعار ترانه های گروه های غربی ، با عنوان ناقوس جدایی و به ترجمه کاوه باسمنجی به چاپ رسید.

علاقه من به موسیقی جدی راک ، با شنیدن یکی از ترانه های گروه پینک فلوید به نام Comfortably Numb شروع شد.لحن تمسخر آمیز ابتدای ترانه Pigs و حس نوستالژیک Wish You Were Here و غمی که سراسر Shine On You Crazy Diamond را انباشته و غنای Echoes ، بخش بزرگی از زندگی من و بعضی از هم نسل هایم بوده است.

پینک فلوید برای ما همه چیز دارد ؛ از ملودی های شیرین و هوش ربا گرفته تا تنظیم و سازبندی پیچیده و جذاب گروه و عقیده ها و اعتراض هایی که گاهی وقت ها فکر می کنیم حرف ما هم هست.

# : 13 Feb 2007 12:42

گروه پینک فلوید مدتها در کلوب های زیر زمینی لندن برنامه اجرا می کرد و چندان شهرتی نداشتند. در سال 1976 اولین آهنگشون ضبط شد و منتشر شد از همون زمان؛ نظر علاقه مندان موسیقی پاپ را به خود جلب کرد.گروه "پینک فلوید" با گرو ه های معروف جهانی مانند: "بیتلها" و "رولینگ استونز" تفاوتهای چشمگیری دارد.

نخست درون مایه شعر های پینک فلویداست. می دانیم که درون مایه شعر پاپ معمولا "عشق" است و"سکس"ولی اساسا شعر در کار گروه هایی مثل رولینگ استونز نقش چندانی ندارد.آنها کلمات را همچون اصوات هیجانی به کار می بردند.

شعرها و ترانه های پینک فلوید در نگاه اول با بقیه فرق میکنه من یکی وقتی بهشون گوش می کنم قاطی می کنم فوق العاده و درون گرا نخستین شعر های پینک فلوید با حضور syd barretحالت توهم و خیال انگیز داره آدمو از این دنیای لعنتی راحت میکنه اون با استفاده از دنیای کودکانه آلیس در سرزمین عجایب(اثر لوئیس کارول) تصویری تو مخی و خارق العاده بوجود آورده.

# : 13 Feb 2007 12:47

این هم از سیتم اف دون سابقه ی گروه:

System Of A Down در سال 1995 در Los Angeles, CA, United States به عنوان یه گروهAlternative Metal پایه گزاری شد هر چند که گروه بعد ها به این سبک بسنده نکرد و به NU رو آورد!!! گروه کار خودشو با سه ارمنی الاصل به نامهای Serj Tankian به عنوان وکالز , Daron Malakian (گیتاریست) و Shavo Odadjian (بیسیست) و همچنین John Dolmayan (درامر) آغاز کرد. Tankian , Malakian و Odadjian قبل از اون در سال 1993 با هم با نام Soil کار می کردن اما در سال 95با الهام از شعری که Malakian سروده بود به(System Of A Down (SOAD تغییر نام دادند. در همین سال با اضافه شدن John به گروه,اونا نیرویی تازه گرفتند و با سفری دوره ای در جنوب California و اجراهای زنده ای که بسیار با استقبال مواجه شد به سرعت محبوب شدن.گروه در سال 97 به صورت رسمی به کار خود ادامه داد و خیلی زود در سال 98 اولین آلبوم گروه تهیه شد.کارهای System با نام هایی همچون P.L.U.C.K که مخفف ("Politically, Lying, Unholy, Cowardly Killers") به معنای سیاسی,دروغگوئی,کفر آمیز و قاتل های نامرد بود و همچنین اجرای زنده ی محبوب "?War" جهت گیری سیاسی پیدا کرد.آلبوم بعدی گروه Toxicity نام گرفت که کاملا متفاوت با کار قبلی اونا بود و حال و هوای گروه رو تغییر داد.این آلبوم درسپتامبر۲۰۰۱ عرضه شد و بین 200 آلبوم برتر در صدر قرار گرفت. تنها در ایالات متحده بیش از سه میلیون و سیصد هزار نسخه به فروش رفت و در مجموع پنج میلیون نسخه فروش داشت. System در مدت کوتاهی که به عضویت خانواده بزرگ متال در اومده اثرات زیادی رو از خودش در این سبک به جا گذاشته و تونسته به یکی از ده گروه محبوب متال تبدیل بشه. System Of A Down رو با گروههای NU مثل Korn یا The Deftones مقایسه می کنن.

نقل قولی از مجله ی Towe Pulse در مورد System : آهنگ های گروه سرشار هستند از

طغیان,سرکشی,شورش و اعتراض. و موسیقی متفاوت اونا که ترکیبی است ازMetal, Rap,

Hardcore-Rock, Jazz وملودی های خاور میانه ای گویای نیاز به حرکت و متحد شدن در

برابرتبعیض, تعصب و بی عدالتی است.

Malakian گیتاریست گروه در اظهار نظری گفته:" ما یک آهنگ رو به طور کامل می نوازیم و ضبط می کنیم , به اون گوش می دیم و بعد تصمیم می گیریم که چه چیزی می تونه اونو بهتر کنه.با تغییراتی جزئی در تنظیم آهنگ و همفکری آهنگ رو تکرار می کنیم. همه ی ما یکدیگر رو تکمیل می کنیم.بعضی از ترانه های جدید حقیقتا لحظاتی بزرگ و با شکوه دارند. ما می خواهیم تا تمام ترانه ها را به لحظاتی با شکوه تبدیل کنیم."

آلبوم جدید یا آلبوم های جدید؟

گروه در هفتم جولای 2004 کار ضبط آلبوم جدید خودش رو درHome استودیویی در کالیفرنیا درHollywood Hills شروع کرد. اکثر اشعار آلبوم جدید را Malakian سروده.به گفته ی او این آلبوم بر گرفته از کارهای Kraftwerk , Darkthrone , Zombie و Bezch Boys و در حقیقت تلفیقی از اوناست. Serj Tankian وکال گروه در این خصوص گفت:" ما آماده ی یک تغییر بودیم.ما کاری جدید رو می خواستیم و نیاز به پیشرفت داشتیم. ما پیش از این همواره در استودیو های رسمی (Traditional) کار هامون رو ضبط کردیم ، اما این یک حرکت خوب بود. این جا مکان بزرگیه،جائی سر سبز با زمین هائی زیبا که میشه هر کاری در اون جا انجام داد. ما از با هم بودن و موزیکی که می سازیم لذت می بریم." آلبوم جدید System شامل تأثیرات زیاد شگفت انگیزی خواهد بود.به گفته ی Tankian آهنگ های جدید سرشار از تفسیر های اجتماعی ، عشق ، یاد آوری گذشته ، ارتباط خویشاوندی ، سیاست ، تجربیات عجیب و مسائل عاطفی است!

بنا به گفته ی مجله ی آلمانی Rock Hard نام آلبوم جدید Hypnotize است.قرار بود تا این آلبوم در 18 ژانویه ی 2005 (احتمالا یک رو زودتر در سراسر جهان)عرضه بشه اما در دهم نوامبر(سه-چهار روز پیش)خبرهای بسیار جالب و جدیدی روی اینترنت مخابره شد که حاکی از اون بود که System قصد داره عرضه ی آلبوم رو تا ماه مارس به تاخیر بندازه. گروه قراره تا در بیست و یکم ژانویه ی 2005 در فستیوالی به نام Big Day Out در Auckland, New Zealand به همراه Hatebreed ،Beastie Boys ، The Donnas، Powderfinger و SLIPKNOT شرکت کنه.نام کامل آلبوم جدید "Hypnotize/Mesmerize" است که در واقع مجموعه ای است شامل 2 آلبوم که 6 ماه تمام روش کار شده. کار انشار این مجموعه بر عهده ی American Recordings/Columbia خواهد بود.مجموعه ی اول با نام Hypnotize در اواخر سه ماهه ی اول سال 2005 (ماه مارس) عرضه خواهد شد و مجموعه ی دوم یعنی Mesmerize در اواخر تابستان یا اوایل پاییز 2005 در بازار موسیقی خواهد بود.Malakian در رابطه ی مجموعه ی جدید گفته: " وقتی ما شروع به ضبط کردیم کاملا تمرکز داشتیم تا هر آهنگ به بهترین حالتی که می تونه باشه ساخته بشه و هر Track نمره ی هزار در صد رو بگیره!!! مجموعه ای شامل 2 آلبوم هیچ وقت به ذهن ما نرسیده بود ما به تمام آهنگ هامون نگاه کردیم و می خواستیم تا چهارده تا از بهترین ها رو برای یک آلبوم انتخاب کنیم اما متوجه شدیم که آهنگهای خیلی خوبی داریم که همگی با هم مرتبط اند و میتونن دو آلبوم رو تشکیل بدن. ما این عقیده رو دنبال نکردیم بلکه این عقیده به سراغ ما اومد." تصمیم برای ساخت آلبومی با 2 CD این اجازه رو به هواداران گروه می ده تا با آلبوم اول قبل از به بازار اومدن آلبوم دوم زندگی کنن. کار تنظیم ، ضبط و میکس هر دو آلبوم به صورت همزمان انجام میشه.گروه هم اکنون در لس آنجلس مشغول ضبط Vocals است. Rick Rubin تهیه کننده ی مشهور متال و Malakian گیتاریست گروه تهیه کنند گی آلبوم جدید System رو بر عهده دارند. مهندسی صدای این کار هم بر عهده ی Jonny Polonsky است.به هر صورت باید صبر کنیم و ببینیم که آلبومی که این همه روش تبلیغ می شه چی از آب در میاد؟!

# : 13 Feb 2007 12:48

این هم یک شعر از

Of a down Systam
Up, Grab a brush and put a little make up , Wake
برخيز، برس را بردار و قدري خودت را بياراي

‎‏‎The Scars to fude away the shakeup Hide
تا وحشت و اوضاع بهم ريخته ا‌ت را بپوشاني

Why,d you leave the Keys Upon the table?
چرا كليدها را روي ميز جا گذاشتي؟

Here you go Create another fable
You Wanted to, Grab a brush and put a little Makeup,
مي‌خواستي وحشت و اوضاع بهم ريخته‌ات را بپوشاني

you Wanted to,
مي‌خواستي

Why,d you leave the Keys Upon the table, you wanted to.
چرا كليدها را روي جا گذاشتي مي‌خواستي.

I don’ t think you trust , in, my, self righteonu suicide,
فكر نمي‌كنم باور كني، خودكشي مصلحت انديشانه‌ام را

I, cry, When angels deserve die, Die.
من مي‌گويم وقتي كه فرشتگان مستحق مرگند

Father” Father, Father, Father
پدر آسماني، پدر آسماني ، پدر آسماني، پدر آسماني

Father/ into your hands/ I/ commend my spirit,
پدر، روحم را به دستان تو سپردم

Father, into yout hands.
به دستان تو، پدر

Why have you farsaken me,
پس چرا رهايم كردي

In your eyes forsahen me,
در ديدگانت رهايم كردي

In your thoughts forsaken me
در انديشه‌ات رهايم كردي

In your heart forsaken me oh
در قلبت رهايم كرديم آه.

Trust in my self righteons suicide
خودكشي مصلحت انديشانه‌ام را باور كن

I, cry, When angels deserve to die.
وقتي فرشته‌ها هم مستحق مرگ باشند اشك مي‌ريزم

# : 13 Feb 2007 12:49

از اوریل
خشونت عليه زنان

خشونت جنسي شامل اعمالي است که زندگي ، جسم ، سلامت رواني و آزادي زنان را به خطر مي اندازد و عموماً نتيجه اعمال قدرت و سلطه مردان است .

اغلب زناني که مورد تجاوز خشونت جنسي واقع مي شود متجاوز خود را مي شناسند که در اکثر موارد دوست يا آشنا يا اعضاي خانواده است . آزار کارفرما يا رئيس نيز جزو اين موارد است .

زناني که در معرض حمله و آزار قرار مي گيرند دچار آسيب هاي جسمي و روحي بي شماري مانند جراحات عميق ، بيهوشي ، احساس گناه ، اضطراب ، احساس حقارت و شرم ، نکوهش کردن خود ، تمايل نداشتن به شرکت در فعاليت هاي پر تحرک يا حضور در محل حادثه مي شوند . هم چنين ممکن است تجاوز سبب بارداري ناخواسته آنان شود که در اين صورت احتمال ابتلاي اين زنان به بيماري هاي رواني بيشتر است و امکان دارد تجربه تلخ حادثه تمايل به خودکشي را در آنان بوجود آورد .

Avril Lavigne با دادن اين آلبوم جديد مقام اول Pop Charts رو به خود اختصاص داد اونم بدون هيچ عمل غير
اخلاقی.نه لباس‌های مبتــذل و Sexy می‌پوشـه و نه رقص وسوسه آميز انجام ميـده و نه به حوادث به صورت
خلاصـه اشاره می‌كنه و از هيـچ عامل و روش Hip Hop هم استفاده نكــرده هيچ Lyrics تحريك كننده ای هم
نخونده. Avril Lavigne از همه خواننــده‌ها و همه رديف‌هــای خود هم خودش رو جســورتر نشون ميده و هم
منظورش رو به صورت روشنتر و واضح‌تر بيان ميكنه.رفتار و گفتار اون باعث شده ميليــون‌ها بچـــه دوبــــاره به
پدر و مادرشون اطمينان بدن.

ولی Avril Lavigne ممكنه كه تاثيرگذارترين و نفوذ ناپذيرترين و مرموزترين ســتاره‌ی Teen-Pop در تمام دوران
بشه.از دو سال گذشته تا حالا خصوصيات Avril بودن در اون متـــمركز شده همون خصوصـــياتی كه در آلبــوم
Under My Skin بازگو می‌كنه.اون به هيچ چيز خيانت نكرده و حتی الان هم پس از گذشـت چند ســال با روش
خود كه باعث موفقــيـت فـــوق‌العاده‌ی اولـــين آلبوم خود بنـام Let Go شد هنــوز هـم هر جــوری كه هست
كارنامه‌ی عمل خودش رو بدون لكه‌ی ننگی تميز نگه داشته.اون يك ۱۹ساله‌ی سفيد لوحه

ساده بودن همون چيزی هست كه باعث شده بهترين آهنگ‌هاش مــقاوم و ســخت و پايدار باشـن حالا خواه
اينكه شايسته‌ی Punk يا Faux يا Maudlin Ballad باشه Avril اين آهنگ‌ها رو قطعـــا و كاملا به طور صــريح و
و بی‌پرده می‌خــــونه .شما مـــی‌تونين هر چقدر كه بخوايــــن آهنگ‌هاشو گوش بدين.موزيـــك Avril واقعــــا
ديوانه كنندس و خيلی سخته كه بگيم در كدوم دسته موسيـــــقی قرارش بديم - آهنــــــگ موفقيــت آميز و
درخشـان I'm With You تقريبا يه صدا و حال و هوای ييلاقی غير قايل احساس داشــت و يك ملودی متــــــال
مبــــهـم و سربسته و يك همخوانی كه نمی‌تونه بيـجا و بی‌محـــل به عنوان يه مدعــــــی آمريكايی مطـــرح
بشه اگرچـــه هيچكدوم از اين مدعيان و مسابقه‌دهندگان نمی‌تونستن به اين سادگـــی است آهنـــــــگ رو
بخونن.

Lavigne در آلـبـــوم جديـــدش يعنی Under My Skin با يك ماتريس تيمی رو كه روی بيشتر آهنگ‌های آلبوم
Let Go كار كرده بودن رو جدا كرد Avril در اين آلبوم جديد با يه گروه Songwriter غير قابل تحمل و گيتاريستش
Evan Taubenfeld و Songwriter كانادايـــــی Chantal Kreviazuk شــــروع بكار كرد و در تهيه اين آلبـــوم با
بهم پيوستن اين عوامل آلبومی قابل قبول و فرمول دار تری بوجود آورد.Lavigne در آلبـــــوم Under My Skin
هيچ فكر و هدف تازهای وارد نمی‌كنه بلكه چهره‌ی آهنــگ‌های آلبوم قبلی يعنــــی Let Go رو درخــشان‌تر
می‌كنه اغلب اوقات صداش رو در يك آهنگ به چند جور و نوع تغير ميده تا مطمئن بشه كه شما از خوانندگی
اون خســـــته نشدين و زيبايی Chorus ها رو درك می‌كنين.آهنگ اصلی و مهم اين آلبوم همون آهنگی كه
زودتر از خود آلبوم Under My Skin منتشر شد كه Don't Tell Me نام داره ميشه گفت كه آهنگی هســت كه
بيشترين شخصيت Avril رو در خودش داره و نشون ميده كه Avril دنبال چه چيزی هست و منظورش چيـــــه
اون در اين Clip با يه بوسه‌ی شرم آور دوست‌پسر شهوتی خودش رو می‌خواد ترك ‌بكنه و همين كه شــروع
می‌كنه به عنوان يه گيتاريست گيتار ميزنه از پسره می‌پرســـه كه Did I not tell you that I'm not like that
?girl/The one who gives it all away, yeah/Did you think that I was going to give it up to you يعنـــی
اينكه " آيا به تو نگفتم كه من اون دختر نيستم ﴿اون دختری كه تو انتظار داری باشم﴾ " / " كسی كـه مرتبا و
بطور پيوسته اونو به تو ميده؟" / " فكر می‌كردی كه می‌خواستم اونو به تو تسليم كنم؟" حالا نمی‌دونـــــــم
شايد منظورش يه بوسه بوده.نحوه‌ی بيان اين مسئله و ديدگاه ممكنه رنج‌اور باشه ولـــی در عوض اون Avril
با صدای خوبش از پس اين كار بر مياد صدايی كه تظاهر به صداقت و درستكاری ميكنه.

در اين آلبوم هيچ آهنگی شبيه به آهنگ " Nobody's Fool " نيست آهنگی كه سبكه Hip-Hop در خـــــودش
داره و بطور آزمايشی خوانده شده و در آلبوم Let Go قرار دارد.تنها چيــــزی كه در ايـــــن آلبوم Avril Lavigne
تغيير نكرده وسواسی بودن و دقت زياد او در آمــــــاده كردن اين آلبوم بود.اون به تنهايی تمام هجاها رو تلفظ
می‌كنه يعنی اينكه Background Vocal هم نداره و آهنگ‌هــــــاشو به تنهايـــــی می‌خونه.از خواندن تند تند
و محكم ادا كردن هجاها مثله بعضی خواننده‌ها كه می‌خوان ما رو متقـــاعد كنن كه ترانه‌شون معنا خاصـــی
داره ، خودداری می‌كنه.كلمات و ريتم‌ها همون چيـــــــــزهايی هستن كه Avril ميخواد به مخاطب برســـونه
و همين ها كافی هستن.

بعضی از ترانه‌هاش مبهم هستن و نمايان شدن صورت خشك Avril هم در فهماندن معنی ترانه كمكـــــــی
نميتونه بكنه.در آهنگ How Does It Feel از ايـــن آلبوم اون بارها و بارها می‌پرسه كه "How does it feel to
be/Different from me" يعنی اينكه متفاوت بودن با من چه احساسی داره؟ .شما در اين آهنگ پی ميبريـن
كه Avril چندان علاقه‌مند به شنيدن جواب اين سوال نيست و هنوز هم كسی پيدا نشده كه اين احســـاس
سادگی ملال‌آور و خسته‌كننده‌ی دوران Teenage مانند احســــــاس Avril براش پيـــش اومده باشه.بهترين
آهنگ آلبوم Under My Skin كه كمی هم خشن هست آهنگ ۳ دقيقه‌ای He Wasn't نام داره .در Lyrics اين
آهنگ جملات نامفهومی از قبيل "He wouldn't even open up the door/He never made me feel like I was
special." " اون هيچ وقت نمی‌خواست در رو باز كنه/هيچ وقت باعث نشد اونی كه هستم رو احساس كنم."
وخود داره.اين جملات پر از احساس خفت و خواری و دلسوزی به حال خود هستند ولی Avril طــــــــوری اين
جملات رو می‌حونه كه انگار زياد ناراحت نيست.

Avril Lavigne چيزی كه در درونش ميگذره رو آشكار و بازگو می‌كنه

آنسوی ملـــودی‌های تفريحـــی و زيبــــا در آخرين كار Avril Lavigne بنـــام Don't Tell Me مردمــی هـــم
كنار اين خواننده‌ی ۱۹ ساله زندگی می‌كنن انگار كه وخود خارجی ندارن.

در جای ديگری ، در آلبوم جديدش بنام Under My Skin كه May 25 بيرون اومد ، اين خواننده‌ی كانادايـی از عهده‌
موضوعات و سرفصل‌هايی چون "جدايی خيلی احساسانه" در آهنگ ﴿"Together"﴾ و "باطن‌بينی و درون‌گـرايی"
در آهنگ ("? How Does It Feel") و "ترس از رشد كردن و بزرگ‌شدن" در آهنگ ("Nobody's Home") برمياد.

اين موضوعاتی كه Avril در اين آلبوم مورد برسی قرار ميده خيلی بالغ‌تر از دوران Teenage اون و "آلبــــوم 2002 بنام Let Go ميباشد.

Avril ميگه : "من همون شخص هستم و همونی هستم كه روی آهنگ‌های هر دو آلبــــوم كار كردم ، ولــــی
سليقه‌ی من تغيير كرده.وقتی روی اولين Record كار می‌كردم مانند يه دختره ۱۶ ساله بودم"

در حالی كه بعضی از آهنگ‌ها در دومين آلبوم Avril تاريك‌تر و مبهم‌ترند ، نشون ميده كه آهنگ‌هـــاش كمـــــی
سنگين‌تر شدن.

Avril توضيح ميده كه : "وقتی شما جوانترين ، زودتر رشد می‌كنين و هميشه در حال عوض كردن و تغيـير دادن
ذهن خود هستين.شما يك روزی در اين راه قرار می‌گيرين و روز ديگر در راه ديگری.شما تلاش می‌كنين كــــــه
تفاوت اونی كه هستين با اونی كه می‌خواين باشين رو بفهمين و اين دو رو تمايز بدين.Under My Skin چيـــزی
هست كه من در موردش فكر می‌كنم ، چيری كه ممكنه منو اذيت كنه و چيزيه كه در كنار منه"

مهم‌تر از همه اينه كه Avril رشد كرده و به عنوان يه Songwriter هم فـــعاليت مــــی‌كــنه و حتی به درجـه يه
businesswoman رسيده و ميدونه كه آروم و آهسته پيش رفتن خوبه ولی تغيير جهت كار درستی نيست.

Avril ميگه : "من در راه موســــيقی تيره تری هستم و ميدونســتم كه بايد روی آهنگ‌های Rock كار كنم ولی
همون موقع به عنوان يه ستاره‌ی Pop مطرح شدم.من نمی‌خوام جهتگيـــری مخالف در برابر موســــيقی Pop
داشته باشم.من از Pop متنفر نيستم بلكه ميخوام در كنار اين دو سبك فعاليت كنم."

# : 13 Feb 2007 12:50

یکی نظر بده ازمرسی

# : 13 Feb 2007 12:51

از منسون شعر
متن آهنگ halloween هالووین منسون

دختر ها و پسر ها در هر سنی

علاقه ای به دیدن بیگانه (هیولاهای شب هالووین ) ندارند

{ از اهالی اون دهکده}

با ما بیا خواهی دید

شهر ما را که سر تاسر آن هیولاهای هالووین هستند

{ارواح هالووین}

این یعنی هالووین ، این یعنی هالووین

جیغ کدو تنبل (هیولای هالووین) در مرگ شب

این یعنی هالووین ، هر کسی دوست داره صحنه ای بیاد ماندنی بوجود بیاره

ترس مراسم قاشق زنی شب هالووین ، همسایه رو میکشه

در دهکده ما (شهر ما) همه جیغ می زنن

در این شهر ، از وحشت شب هالووین

{ جانور زیر تخت}

من زیر تخت تو قایم شدم

از ترس زمین رو گاز می زنم و چشمام مثل یه تیکه نور سرخه

{ مرد زیر پلکان}

من زیر پلکان شما قاین شدم

انگشتها دوست دارن که لای موهای من کرم و عنکبوت باشه(فقط برای زیبایی شعر به کار رفته وگرنه معنی مربوط به شعر ندارد)

{جسد نغمه سرایان موزیک}

{خون آشامانی که از قبر برای مکیدن خون افراد آمدها اند}

هالووین ، هالووین ، هالووین ، هالووین

در این دهکده من با خونمون تماس می گیرم

یک نفر نغمه کدو تنبل (هیولای شب هالووین ) را سر داد

{شهردار}

چی شده ؟از اتفاقاتی که داره می افته لذت نمی برین؟

پس منتظر سورپرایز بعدی باشین

{جسد نغمه سرایان موزیک}

الان برای گوشه ها ارزش زیادی قائل اند ( منظور از Corner قایم شدن است) اون مرد رو ببین تو تپه ی آشغال قایم شده

اشیا ایستاده بودن ، نه به معنای اینکه خیز کرده بودن تا ایجاد وحشت کنند ، چجوری تو می خوای.......؟

{جن و پری ها ، گرگ نما ها و مردی که ار ترس آب شده بود}

جیغ ، این یعنی هالووین

لجن سبز ، قرمزی که به مشکی می زند (منظور رنگ شب هالیوود است )

{گرگ نما}

شما هنوز زخمی نشدید؟(در افسانه ها آمده که انسان گرگ نما از خون کسانیکه در بدنشان زخم بوده بیشتر علاقه داشته است)

{زن جادوگر (زن جادوگر سوار بر جاروی پرنده)}

خوبه ، عالیه (اظهار رضایت از اتفاقات هالووین)

و یکدفعه گفت دوباره

یک اتفاق و چرخش تخته نرد (فقط برای زیبایی شعر بکار رفته)

سوار شدن بر ماه در نیمه شب (کار مورد علاقه جادوگران)

{درخت اعدام (درختی که دار وسیله دار زدن یا همان اعدام است)}

همه جیغ بکشید ، همه جیغ بکشید

{مردان بالای دار}

شهر ما از هالووین ( فضای شهر)

{دلقک}

من یک دلقکم با صورتی اشکبار

اینجا در این روشنایی من میروم بدون ردپا

{دیو دوم}

وقتی تو مرا صدا می زنی من وجود پیدا می کنم ، اونجا چه کسی است؟

من یه باد خسته ام که از میان موهای تو می گذرم (فقط برای زیبایی شعر)

{یه سایه ، یه تاریکی}

من یه سیاهی روی ماهم در شب

ببر (قطع کن) رویاهاتو با ترس

{جسد نغمه سرایان موزیک}

هالووین ، هالووین ، هالووین، هالووین

هالووین ، هالووین

{جسد کودک گروه نغمه سرای سه نفره}

.......لطیف هرجا

زندگی جالب و هیجان انگیز زندگیه که در اون ترس و وحشت باشه

{جسد بوجود آورنده هالووین}

این کار ماست ، ما آدمهای پستی نیستیم

شهر ما زیر سلطه هالووین

{جسد نغمه سرایان}

در این دهکده (شهر)

{شهردار}

این وضع رو دوست ندارید؟

{جسد نغمه سرایان موزیک}

اسکلت جک ، تو را از پشت می گیرد

وحشن نیاز به یک روح(موجود وهمی) داره

این یعنی هالووین ، وحشت مردم حتی اگر شده یک نفر

لطفا راه رو برای ورود یک شحخص استثنایی باز کنید

رهبر ما یعنی جک پادشاه کدو تنبل هاست (سلطان وحشت است)

درود بر پادشاه کدوتنبل ها

{یک شخص}

هالووین! هالووین! هالووین! هالووین!

درود بر نغمه کدوتنبل (هیولای هالووین)

{یک شخص}

لا لا لا لا هالووین! (تکرار)

# : 13 Feb 2007 12:53

از کدوم خوانده راک می خواین بگین
در اسر وقت

# : 14 Feb 2007 11:38

چه بی ذوق نظر بدید مرسی

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.