| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام ارمین جان
فکر کنم منظورت nothing else matters بوده ، اون آهنگی که نام بردی وجود خارجی نداره

|
|
|
slash_rules
Quoting: slash_rules سلام ارمین جان
فکر کنم منظورت nothing else matters بوده ، اون آهنگی که نام بردی وجود خارجی نداره
اوه اوه چی گفتم پس
ولی یادمه ریتم خیلی باحالی داشت
آره فکر کنم همین باشه
i'm god's lonely man
|
|
|
Quoting: fireplace اوه اوه چی گفتم پس
ولی یادمه ریتم خیلی باحالی داشت
آره فکر کنم همین باشه
خیلی آهنگ قشنگی هست
کسر میزانش 6 ،8 هست و به باب میل ایرانی ها
زیاد گوش میدمش
اولین آهنگی که یاد گرفتم بزنم اون بود
یادش به خیر بچگی ها می گفتم میشه من هم این آهنگو بزنم
|
|
|
|
|
سلام اسلش جان دستت درد نكنه در مورد اطلاعاتي كه دادي در مورد متال يا گروهاي متال وراك صحبت زياد در بيوگرافياشون هم حرف حديث هاي زيادي گفته ميشه ولي بهترين كار اين كه درست معرفي شوند تا حقايق و مردم يا بهتر بگم كساني كه به اين سبك موسيقي الاقه دارند بهتر بشناسند وبدوونند كه سبك متال وراك فقط يك جست موسيقيايي نيست بلكه بيشتر از آنچيزي است كه مردم تصور مي كنند بايد درك درست از اين موسقي داشته باشي تا به يك باور درست برسي ازت خيلي ممنون كه اطلاعات درست مي دي
اين ادي من اگر شد اد كن تا بيشتر باهم آشنا بشيم
red_hot_chilli_persian
|
|
|
salam man meekhastam age emkan dare in majalehaee ke meegeeree moarefee konee va as koja ya kee barat meeferete ke ma ham be tooneem asash estefadeh koneem mamnoon meesham dar zemn meekhastam yek biogeraphie as 2 goroupe morede alagha age emkan dare ya asashoon etelaee daree begzaree (((camel+dire straits
|
|
|
سلام ... مرسی از SLASH ... واقعا که اطلاعاتت مفید بود ...
من که خیلی حال کردم ... دستت طلا
میگم اگه اطلاعاتی در مورد GOTHIC DOOM METAL داری بذار لطفا
من خودم یه کی شناخت دارم ازشون ... ولی اگه اطلاعاتی داری از این گروهها ممنون میشم بذازی
I have realized that God owes US his life
|
|
|
سلام ... مرسی از SLASH ... واقعا که اطلاعاتت مفید بود ...
من که خیلی حال کردم ... دستت طلا
میگم اگه اطلاعاتی در مورد GOTHIC DOOM METAL داری بذار لطفا
من خودم یه کی شناخت دارم ازشون ... ولی اگه اطلاعاتی داری از این گروهها ممنون میشم بذازی
|
|
|
یه چیزی هست ... اونم اینه که بقول این رفیقمون این سبک واقعا از موزیک فراتره ....
ولی خیلی از افراد به این موضوع توجه ندارن ... اونا چون گوششون به شنیدن موزیک HAPPY عادت داره .و نمیخوان که یه همچین سبکی رو قبول کنن...
اگه این موزیک ذاتا خشن هستش به این دلیله که اعتراض این افراد رو به اون چیزایی که در حال رخ دادن تو دنیای امروزه نشون میده و مسلما وقتی قراره اعتراضشونو نشون بدن .... نمیتونن با موزیکی مثلا شبیه موزیک اندی این کارو انجام بدن
البته یه سری دیگه از این گروهها که بیشتر در مورد انسان و زندگی و مرگ و کلا فلسفی بحث میکنن ... که بازم اینجور چیزا رو نمیشه با موزیک HAPPY قاطی کرد
|
|
|
|
|
کلا به نظر من نمیشه این سبک موزیک رو با سبک چیپ رپ (با پوزش از همه دوستان رپ باز) مقایسه کرد ... چه از لحاظ شعر و چه از لحاظ بار موسیقایی ... هرچند که خیلیام ازش خوششون نمیاد
|
|
|
phoenix
sorooshgangester
سلام دو دوست بسیار عزیزم
مخلص همه متال بازا هم هستیم دربست !!!!
به این آدرس بیاید
اونجا رو میخوام بکنم مخصوص متال بازا !!!!
بیاید خوش میگذره
براتون میزارم !
http://www.shahvatsara.info/forum/9_0.html
خوشحال میشم بیاید
|