صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / معرفی انواع متال و گروه های متال
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
نویسنده پیام
# : 20 Aug 2006 17:03 | ویرایش بوسیله: مدیر

در اینجا میخام چند تا از انواع موسیقی که خودم دوست دارم رو معرفی کنم
دوستان دیگه هم اگر مطلبی داشتن بذارن خوبه

# : 20 Aug 2006 17:07

متال

متال ، واژه ای که هر کدام از ما به نوعي با آن آشنا هستيم . تيپ ظاهری که اکثرا با نام متال يا هوی در بين قشری از مردم وجود دارد يا موسيقي سنگين و گوش خراش يا رفتار ضد هنجار و ارزش ... همه و همه تصوراتي است که از متال برداشت ميشود ولي اصل و ريشه ی اين کلمه چيست و چه کسي يا کساني آن را پايه گزاری کردند؟

انسان امروز باخو گرفتن به زندگي ماشيني خود را فراموش کرده و به همان ابزارکاری خود تبديل ميشود . بي توجهي و بي احساسي وی را فرا گرفته و ديگر به ارزشها و قوانين پايبند نيست و به همه چيز بي اعتنا ميشود . مکاتب و مذاهب عده کمي را دور خود جمع کرده اندو نافرماني به حد اکثر رسيده و عدالت از بين رفته و تفکر مردم از آنها گرفته شده و زندگي ساختگي به آنها تزريق ميشود درين ميان عده اي مي آيند و سخن از عدالت به ميان مي آورند و از حقوق پايمال شده انسانها سخن ميگويند، محيط جديد امروزی را به آنها معرفي ميکنند و از خطرها آگاه ميسازند و روز به روز انسانهای زيادی را از مرگ معنوی و روحي نجات ميدهند و جنبش عظيم متال را پايه گزاری ميکنند

متال ي موسيقي عادی نيست بلکه يک جنبش عظيم فکری و تحولي دروني برای انسانهاست . جنبشي که از حقوق افراد دفاع ميکند و قصد دارد با نشان دادن پستي ها و رذالت ها انسان را در مسير اصلي خود هدايت کند و با ابزار سخت خود ، سخت ترين انسانها را فرو ميريزد و انسان متکي به نفس و تفکر خويش را به وجود مي آورد

" زندگي از آن ماست تا آن را به شيوه ی خودمان زنگي کنيم " 1

اين عده از هر عنصری اسنفاده ميکنند تا اعتراض خود را نشان دهند ، از نوع لباسي که به تن ميکنند از مدلهای ريش و موگرفته تا برخوردهای اجتماعي ، ... همه و همه نشانه ی اعتراض آنها به زندگي تزريق شده و واهي است

ولي تفکرات غلط و اشتباه در مورد متال چگونه شکل ميگيرند که عده ای آن را ناهنجار و موسيقي خشونت مي خوانند

متال پس از جنگ جهاني دوم پايه گزاری شد ، واقعه ای که بر روی همه ی کشورهای جهان مخصوصا کشورهای اروپايي تاثير بدی گذاشت و همه ملتها با مشکلات جدی روبرو شدند . جنگ فرزندان خود را بلعيد و قهرمانان ميدان های نبرد با وجود رشادتهای فراوان کنار گذاشته شدند و فساد همه جا را پر کرد و اين آغاز زندگي بي محتوا و خالي از ارزش برای انسان بود و به تدريج انسان را از هاله ی انسانيت خارج کرد . حکومت های سياه به بهره کشي سياسي و اقتصادی از مردم پرداختند و زدگي آنها از آنها گرفتند

"اينک جهان رفته و من تک مانده ام ، پروردگارا! ياری ام ده !
به اميد مرگ نفسم را در سينه حبس ميکنم ، پروردگرا خواهش ميکنم ياری م ده
تاريکي زنداني ام کرده ، همه آنچه ميبينم ، ترس و وحشت مطلق نه ياری زيستن ندارم
نه توان مردن ، در دام افتاده در درون خود "2

متال يک عامل اساسي در برابر خفقان و سکوتي بود که دولتها به وجود آوردند ، با صدای بلند و کوبنده فرياد ميزد و حقوق خود را طلب ميکرد و مردم را آگاه مي ساخت

" گرگهای قدرت به در خانه ات کمين کرده اند مي شنوی؟
چون سايه به دنبال تو هستند به زودی فرو مي نشاني اشتهايشان را
آنها مي بلعند زير چکش های عدالت خورد خواهي شد، به خاطر قدرت!"3

درين زمان حربه حکومت های سياه به کار گرفته شد و سعي بر اين داشت که چهره اين موسيقي را نزد مردم خراب کنند و مردم را نسبت به آن بي اعتماد کنند ، آليس کوپر تحت فشار قرار گرفت و مورد تمسخر مورم شد ، آزی آزبرن به جرم شيطان پرستي !!! به دادگاه کشيده شد ، بزرگاني چون فردی مرکوری مورد انتقادهای شديد قرار گرفتند و ... با اين وجود اين جنبش به کار خود ادامه داد و موفق شد بر اين توطئه ها پيروز شود و اين سبب شد که مخالفان اين موسيقي به فکر توطئه ای ديگر برای بد نامي اين موسيقي بي افتند و آن آسيب از درون بود ، انحرافات و اختلا فات به وجود آمد ، عقايد بي ارزش مطرح شد و کيفيت اشعار پايين آمد و مفاهيم پوچ و بعضا عاشقانه جای اشعار والا و گرانقدر راجر واترز ، جيمز هتفيلد ، روني جيمز ديو ، آزی آزبرن ، اريک آدامز و ... را گرفتند تا اينکه امروزه از هر صد گروه متال ، تنها يک گروه اصيل وجود دارد و اين عاملي شد تا با نام متال هر سوء استفاده ای بکنند و از ارزش و اعتبار اين موسيقي بکاهند، کرت کوبين های زيادی دست به خود کشي زدند و آليس کوپر های زيادی گوشه نشيني را اختيار کردند، اکنون افتخار"هيم" اشعار عاشقانه اين گروه است و اين چيزی نبود جز آجر ديگری در ديواری که پينک فلويد از آن برايمان ميخواند

ما هيچ پرورش و هدايت افکار نمي خواهيم"
در کلاس گوشه نشيني موقوف ، معلم ها دست از سر بچه ها برداريد
همه ماجرا فقط آجر ديگری است در ديوار
و شما هم فقط آجر ديگری در ديوار هستيد"4

و مواد مخدر که يکي از مسائلي بوده که از دير باز مورد نکوهش بزرگان متال بوده در صورتي که امروزه هيچ کسي بدون استفاده ازين مواد توهم زا در يک کنسرت متال حاضر نميشود ! اين مسئله ای است که استخوان متال را به لرزه در مي آورد و گروههای متال د ست نشانده بار سنگيني برای آن ميشوند که تحمل آن بسيار دشوار است

اين ها تمامی سائلي بود که سبب به وجود آمده افکار مختلف در مورد متال شده و طرفداران واقعي اين موسيقي در حالي که در بين سيل متال بازان منحرف و گمراه غرق شده اند ، منتظر مي مانند تا کس ديگری بيايد و برای آنها بخواند

" و آنگاه خدايان هوی متال را آفريدند و ديدند که خير بود
گفتند بنوازيد با صدايي فراتر از جهنم و ما عهد بستيم چنين کنيم
وقتي بازندگان ميگويند کارت تمام است بدان دروغي بيش نيست
خدايان هوی متال را آفريدند و هرگز نخواهد مرد ! "5

----------------------------

1.Metallica—Black/Nothing else matters 2.Metallica---Justice for all/One

3.Metallica --- Justice for all/ Justice for all 4.Pink Floyed--- The Wall/The Wall

5.Manowar---Louder than hell/The Gods Made Heavy Metal

اینا اطلاعاتی هستن که من به رفیقم دادم تو وبلاگش هم گذاشت ولی تبلیغ ممنوعه

# : 20 Aug 2006 17:13

این بروزر من قاتی داره 3-4 تایی میفرسته
ببخشید!!!

# : 20 Aug 2006 20:58

من اضافيا رو پاك كردم ولي بهتره كه اين تاپيك با تاپيك موسيقي ادغام بشه

I may not be the best or the brightest. But one thing I can do better than anyone else... that is to be me
# : 20 Aug 2006 21:27

من میخام تو این تاپیک گروه های موسیقی متال رو هم معرفی کنم اگه بره تو موسیقی خیلی زیاد میشه اون تاپیک. نمیشه همینجا اطلاعات رو کنم؟؟؟

# : 20 Aug 2006 21:27 | ویرایش بوسیله: slash_rules

ادیتد بای مای سلف!!!

# : 20 Aug 2006 22:07

جالبه بگو عزيز
منتظر اطلاعات جالبت هستم

# : 20 Aug 2006 23:04

من یه سری مشکلات اساسی با این سایت دارم :
1-چجوری این بغل عکس بندازم؟
2-چجوری حرفای دیگران رو کپی کنم؟
3-من نمیتونم از این شکلک ها بذازم چیکار کنم؟
4-بروزر من opera حرفامو 3-4 تایی سند میکنه!!!!

این مشکلات رو یکی بهم بگه چیکار کنم. بعدش صبح تا شب براتون گروه متال معرفی میکنم
(البته مطلب بالا رو که بخونید میفهمید که منظورم غول های موسیقیه متال هست نه این جک و جوات های امروزی)

# : 21 Aug 2006 16:35 | ویرایش بوسیله: slash_rules

موضوع بعدی گروه بزرگ Pink Floyd

شارل ماری نويسنده و متخصص سبک راک تاريخچه پينک فلويد رو اينطور خلاصه می کنه:

"اعضای اصلی پينک فلويد يعنی گروهی که آلبوم The wall و Dark side of the moon رو در دهه 70 درست کرد، بعد از جدايی راجر واترز به کار ادامه داد. راجر واترز که تا اون زمان ترانه سرای اصلی و رهبر گروه بود فکر می کرد با رفتنش کار گروه هم بايد تموم شه. متاسفانه برای اون، اعضای ديگه فکر نمی کردن چون راجر واترز می خواد بره، گروه بايد دست از فعاليت برداره. ريشه اختلافات، بدگويی و دعوا هم از همين جا شروع شد. آخر هم کار به دادگاه کشيد."

راجر واترز، پينک فلويد رو در سال 1983 ترک کرد و بارها از ديويد گيلمور که بعد از اون رهبری گروه رو به عهده گرفت، برای استفاده به قول خودش بدون اجازه اون از آثارش شکايت کرد. البته در جدال دادگاهی که بين اونها در گرفت دادگاه به نفع ديويد گيلمور رای داد و گفت اونها حق استفاده از اسم گروه پينک فلويد رو دارن و دليلی نداره اگر يک عضو می خواد گروه رو ترک کنه ديگران حق استفاده از اسم گروه و آهنگ های اون شخص رو نداشته باشن.

آلبوم The Wall جنجالی ترين کار راجر واترز و پينک فلويد محسوب می شه که نظام آموزشی بريتانيا رو زير سوال می بره. آهنگ "آجر ديگری در ديوار- قسمت دوم" (Another Brick in the Wall – Part 2 ) از آلبوم ديوار، پر فروشترين تک آهنگ اين گروهه.

پس از جدايی واترز از پينک فلويد، گروه کارش را با رهبری ديويد گيلمور ادامه داد

در اجرای معروفی که از آلبوم "ديوار" the wall انجام دادن يک ديوار سفيد و قطور بين خودشون و تماشاچی ها ساختن. بر اساس اين آلبوم، آلن پارکر در سال 1982 فيلمی با عنوان ديوار پنک فلويد با بازی باب گلدوف، خواننده بريتانيايی ساخت. گلدوف الان از برگزار کنندگان کنسرت "لايو - ايت" است و داره سعی می کنه پينک فلويد رو برای شرکت در لايو 8 آشتی بده. چون حتی موفقيت آلبوم ديوارهم کمکی به روابط تيره و تار راجر واترز با اعضای گروه نکرد. ريک رايت در سال 80 از گروه جدا شد.

رابطه راجر واترز هم هر روز با اعضای ديگه خراب تر می شد. بخصوص بر سر مسائل مالی و انحصار آهنگ هايی که ديويد گيلمور هم در ساختن اونها نقش داشت. تا اينکه بعد از آلبوم Final Cut در سال 83 که راجر واترز بدون رضايت بقيه اون رو ساخت، گروه از هم پاشيد و واترز رسما از گروه جداشد و هرکس به راه خودش رفت. اما نيک ميسون و گيلمور تصميم گرفتن دوباره در سال 87 فعاليتشون رو با اسم پينک فلويد از سر بگيرن.

نيک ميسون درباره دليل جدايی واترز از گروه گفت: "موضوع اصلی، اون هم از ديدگاه راجر، اين بود که آيا بعد از جدايی اون، ما بايد به کار ادامه بديم يا اينکه گروه کاملا از هم بپاشه. واقعا موضوع فقط همين بود."

پينک فلويد يک بار ديگه و با رهبری گيلمور در سال 1994 به هم پيوستن و آلبوم Division Bell رو بيرون دادن که يکی ديگه از شاهکارهاشون بود. اما از اون سال تا به امروز ديگه با هم کار نکردن.

آيا لايو 8 می تونه يکی از موثرترين گروه های راک در تاريخ موسيقی جهان رو دوباره گرد هم بياره؟

امکانش خيلی کمه اما به طور حتم فروش آلبوم هاشون بعد از لايو 8 بالا می ره و اينطور که هيو فيدلر خبرنگار در زمينه موسيقی می گه، اونها هم به همين دليل موافقت کردن با هم برن رو صحنه:

"بيشتر گروه های موسيقی، برای پول دارن تو کنسرت لايو 8 شرکت می کنن. در اين هيچ شکی نيست. پينک فلويد، يک بار ديگه پينک فلويد می شه چون حسابداراها بهشون می گن پولی که از پيوستن مجددتون گير ميارين از تمام قرار دادهايی که قديما امضا کردين، بيشتره."

نوکرم

# : 21 Aug 2006 16:45

اعضای گروه پينک فلويد بعد از گذشت بیست سال می خوان کدورت ها رو کنار بزارن تا در کنسرت لايو 8 شرکت کنن. يعنی کسايی که حتی يک لحظه هم تحمل ديدن همديگر رو نداشتن قراره برای کار خير برن روی صحنه. اما واقعا چی شد که بزرگترين گروه راک در تاريخ موسيقی جهان از هم فرو پاشيد.
خيلی وقته که طرفدارهای پينک فلويد و حتی گروه های موسيقی ديگه منتظر پيوستن مجدد راجر واترز ، ديويد گيلمور، نيک ميسون و ريک رايت هستن. اونها از دهه 80 ميلادی باهم اجرايی نداشتن.

تورو خدا یه نظر هم یه نظره!!!!!

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.