صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / ««« قوانین تالار ، پیشنهادات و انتقادات »»»
. 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 24 Jul 2006 02:29

دوستان عزیزی که در این تالار فعالیت دارند خواهش میکنم حتما به این موارد توجه داشته باشند:

قانون كلي سايت :

Quoting: admin

1- این بخش غير سكسي انجمن تاپيكهاي سكسي ممنوع
2- توهين كردن به بچه هاي سايت اكيداً ممنوع
3- تبليغ سايت، محصول و ... بدون اجازه ادمین ممنوع
4-تاپیک تکراری ممنوع
5- سعی کنید قبل از ایجاد یه تاپیک اول به بخش مربوط به موضوعتون برید! مثلا مشکلات سکسولوژی رو تو قسمت گفتگو آزاد ننویسید!
6- از پستهای الکی پرهیز کنید!
7- شماره تلفن به هيچ وجهي نزاريد. در صورت مشاهده پست پاك ميشه...
8 - مطالب مرتبط با سكس خانوادگي و يا همجنسگرايي رو در فقط و فقط در انجمن مربوطه دنبال كنيد.
9- از بحثهاي مربوط به سكس با افراد زير 18 سال و يا قرار دادن عكسهاي سکسی كودكان به شدت خودداري كنيد. (بدون اخطار اكاننتون باطل ميشه)
10- بحث سياسي مذهبي ممنوعه... البته اخبار روز عيبي نداره ولي اگه بخواد در حد فحش و شعار و توهين به عقايد ديگران باشه جاش اينجا نيست
11- مديران سايت با رعایت قوانین ذکر شده مجاز به پاک کردن، انتقال و یا ویرایش نوشته های شما هستند.

مطلبي كه بايد در مورد اين تالار اضافه كنم اينه كه قراره اين تالار جايي باشه براي بحثهاي جدي در زمينه هنر ؛ پس لطفا به هيچ وجه در تاپيكهاي جدي پستهاي نامربوط يا شوخي ارسال نكنيد كه راهي جز حذفش نيست

اين تاپيك رو باز نگه ميدارم تا دوستان هر گونه پيشنهاد يا انتقادي در مورد اين تالار دارند همين جا مطرح كنند ... لطفا در اين تاپيك فقط و فقط نظراتتون در مورد اين تالار رو بگيد و پست نامربوط ارسال نكنيد.

يك دنيا ممنون از توجهتون و تشكر بابت همكاريتون

I may not be the best or the brightest. But one thing I can do better than anyone else... that is to be me
# : 2 Aug 2006 13:48

hot_girl

با سلام
خیلی علاقمندم که بتونم تو این اتاق فعالیت بیشتری داشته باشم. برای همین شروع به آپلود فایلهای comic strip کردم و سعی کردم روش دانلود اونها رو هم اموزش بدم. اما ظاهرا برای کاربران عادی دانلود از سایت rapid share مشکل هستش. آیا شما میتونید برای در اختیار گذاشتن این فایلها راهنمایی و کمک کنید ؟

# : 2 Aug 2006 15:11

سلام عزيز مرسي تو تاپيكت نوشتم

I may not be the best or the brightest. But one thing I can do better than anyone else... that is to be me
# : 20 Aug 2006 16:30

hot_girl
تو ایران یکی از ساز هایی که خیلی ترفدار داره گیتاره (اکوستیک و الکتریک)
من به عنوان یه عضو کوچیک در این فروم میخاستم بحث در این مورد رو بیشتر کنین
میخاستم یه قسمت برای علاقمندان راه بندازین که حرفاشونو بزنن...
امار بازدید از فروم هنر چند برابر خواهد شد
منم هر کمکی به عنوان یه گیتاریست متال و کلاسیک از دستم بر بیاد خوشحال میشم.
hot_girl نظرت به عنوان مدیر بخش برام مهمه .
مرسی که خوندین اینو

# : 21 Aug 2006 16:44

hot_girl
خیلی باحالی ولی حیف که به جای اینکه اینجا بیشتر باشی ... بیشتر تو انجمن های دیگه ای
اینجا انجمن تو ه ... سعی کن رونق بدی به انجمنت ... خیلی سوت و کوره
من هر کمکی بگی میکنم تا این انجمن پر رنگ تر بشه

بیشتر سر بزن/ منم هر چی مطلب بخواهی میارم . بیا با هم اینجارو از این سکوت در آریم
انجمن های دیگه ملت از سرو کول هم میرن بالا
بسه دیگه زیادی حرف زدم!!
فعلا...

# : 21 Aug 2006 21:50

Quoting: slash_rules
rl
تو ایران یکی از ساز هایی که خیلی ترفدار داره گیتاره (اکوستیک و الکتریک)
من به عنوان یه عضو کوچیک در این فروم میخاستم بحث در این مورد رو بیشتر کنین
میخاستم یه قسمت برای علاقمندان راه بندازین که حرفاشونو بزنن...
امار بازدید از فروم هنر چند برابر خواهد شد
منم هر کمکی به عنوان یه گیتاریست متال و کلاسیک از دستم بر بیاد خوشحال میشم.
hot_girl نظرت به عنوان مدیر بخش برام مهمه .
مرسی که خوندین این

عزيز من در مورد گيتار حرفه اي نيستم كه بخوام بحثش رو بيشتر كنم بنا بر اين اعضائي مثل شما بايد در اين مورد همكاري كنن ممنون
l
خیلی باحالی ولی حیف که به جای اینکه اینجا بیشتر باشی ... بیشتر تو انجمن های دیگه ای

وقت من هم به عنوان يه انسان محدوده بنا بر اين بايد بيشتر تو جاهايي وقت بذارم كه شلوغ تره و بيشتر احتياج به نظارت داره
اینجا انجمن تو ه ... سعی کن رونق بدی به انجمنت ... خیلی سوت و کوره

تا به حال همين كار رو كردم ! من كه نميتونم اينجا خودم براي خودم مطلب بفرستم و متكلم وحده باشم عزيز ! فكر ميكنم بهتره يه كم لحن صحبتت رو تغيير بدي

# : 22 Aug 2006 00:01

اگه صحبت من بوی بی احترامی میداد همینجا معذرت میخوام چون هیچوقت همچین قصدی نداشتم
(قیافه ی ناراحت )

# : 22 Aug 2006 01:17

qouting: hot_girl: كسي از شما نخواسته جون بكني كه اين طور منت ميذاري به نظر من شما فقط ادعا داري ! حداقل اين از حرفا و مطالبي كه تا به حال ارسال كردي مشخصه ...
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
اون متن اونوری رو ادیت کردم . فکر کنم زیادی دلم به حال این انجمن سوخته
دوست داشتم یه ذره طرفدار های انجمن هنر بیشتر بشن . ولی از راه اشتباهش وارد شدم!

من از ظهر تا الان داشتم تایپ میکردم اون مطالب رو بعد الان تو اون تاپیک دیدم که برای شما هیچ ارزشی نداشته. شما واقا لطف دارین نسبت به این همه تلاش من!
خداییش من سر هیچ کس منتی ندارم که بذارم. فقط برای دل خودم و اینکه یه سری از دوستان علاقمند رو بیشتر آشنا کنم.اول یه سر به "موسیقی و انواع ان" بزنید بعد اینهمه بد و بیرا بارم کنید!

بازم ببخشید که تو کار شما فضولی کردم

# : 22 Aug 2006 18:06

فکر کنم زیادی دلم به حال این انجمن سوخته

چه حرفاي جالبي
فقط برای دل خودم

بله براي دل خودتون بود كه اين همه جار و جنجال به راه انداختين
اول یه سر به "موسیقی و انواع ان" بزنید بعد اینهمه بد و بیرا بارم کنید!

اولا كه من بد و بيراهي نگفتم فقط به شما تذكر دادم كه دست از اين رفتار بچگانه برداريد ! ثانيا نميدونم اگه من به اون تاپيك سر نزدم اون پستها با آيدي من تو تاپيك شما چي كار ميكنه !

دوست عزيز فقط شما نيستي كه اينجا مطلب مينويسي ! اگه دوست داري ديگران از مطالبت استفاده كنن مثل بقيه بي چشمداشت بنويس ولي انتظار نداشته باش به خاطر هر يه مطلبي كه مينويسي برات نظر بديم يا ازت تشكر كنيم كه منجي آويزون شدي ( به گفته خودت البته ) ! اينجا كودكستان نيست ! تالار جديه و بايد تا حد امكان خالي از پستهاي بي ربط باشه ! اميدوارم اين بار ديگه متوجه شده باشي

ديگه بحثي با شما ندارم

# : 23 Aug 2006 18:01

hot_girl
یه سوالی داشتم:
من اگه از فروغ فرخزاد مطلب بگذارم سیاسی به حساب میاد؟

. 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.