صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / نام بازیگرموردعلاقه تون واینجا بنویسید
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
نویسنده پیام
# : 24 Apr 2007 16:19

Quoting: lilinaze

خواهش ميكنم
قابلي نداشت
هرچند كه حدس ميزدم خودت اينارو داشته باشي
راستي علت علاقه شديد تو به اينا چيه؟؟؟

اتفاقاًمن هم این عکس هاروداشتم منتهی بنابه دلایلی بهتون نگفتم
راستش لیلی جان من ازاول آهنگ این دونارنین روگوش می دادم وخیلی دوست داشتم.یعنی هرروزیه چندساعنی گوش می دادم.بعدکه تصویراین هاروتوماهواره دیدم علاقه ام به این گروه خیلی بیشترشدوشروع کردم تواینترنت سرچ کردن وعکس ومقاله ازاین هاپیداکردن.بعدکه بااخلاق وعقاید این هاآشناشدم دیگه علاقه ام صدبرابر شدواصلاًعاشق این هاشدم.
ببین همه فکرمی کنن این دوتالزبین اند درحالی که اینطورنیست.درواقع چیزی که بین این دوهست عشقه،نه چیزدیگه.ومن هم به این نظرخیلی احترام می ذارم.راستش این چیزی یه که ممکنه برای هرکسی اتفاق بیافته.مثلاًخودشماعاشق یه دختربشی یامن عاشق یه پسر.خب این که دست خودآدم نیست واصلاًچه اشکالی داره.ببین دونفرتاوقتی ازدواج نکردن اگه باهم رابطه بدداشته باشن ماازاون هاخوش مون نمیادومثلاًبه زنه می گیم بدکاره ومتاسفانه به مرده هم که هیچی نمی گیم.اماوقتی همون مرده وزنه ازدواج کنن دیگه حالاهرکاری هم که باهم داشته باشن وهرچقدرهم که باهم وربرن کسی کاری شون نداره.
این جاهم همین قضیه صادقه.یعنی دودختر یادوتاپسرتاموقعی که باهم ازدواج نکردن بایدبهشون بگیم لزبین یاگی.امابعدازاینکه خواسته یاناخواسته عاشق هم شدن وباهم ازدواج کردن دیگه به کسی ربطی نداره این هامثلاًتوخونه تنهاچی کارمی کنن.تازه معولاتواین جورمواقع چیزی که ازهمه بیشترارزشش روازدست می ده همین بخش جنسی قضیه وسکسی قضیه است.چون وقتی عشق میادوسط دیگه ممکنه اون دوتابخاطرهم ازسکس هم بی خیال بشن.چون دیگه ارزشی نداره.
این حرف اون هاکه خیلی هم جنجال آفرین شدو کلی هم اون هاسرهمین اذیت شدن به نظرمن خیلی درست وباارزشه.
اون هادارن ازعشق می گن
وعشق حرفی بیهوده نیست
...
البته من هم دیگه یه چندوقتیه علاقه ام به این هایه خورده کم شده.دلیلشم کارای عجیب غریبی یه که ایناتواین مدت کردن.جولیارفته بایه مردمسلمون به اسم پرویزکه تازه یه زن هم داشته ازدواج کرده و...
خلاصه کم کم دارم به این نتیجه می رسم که این آنتی دختربودن ماهم تواین همه سال بی علت نبوده.
...

# : 26 Apr 2007 08:45

alixxx2005
Quoting: alixxx2005
اتفاقاًمن هم این عکس هاروداشتم منتهی بنابه دلایلی بهتون نگفتم
راستش لیلی جان من ازاول آهنگ این دونارنین روگوش می دادم وخیلی دوست داشتم.یعنی هرروزیه چندساعنی گوش می دادم.بعدکه تصویراین هاروتوماهواره دیدم علاقه ام به این گروه خیلی بیشترشدوشروع کردم تواینترنت سرچ کردن وعکس ومقاله ازاین هاپیداکردن.بعدکه بااخلاق وعقاید این هاآشناشدم دیگه علاقه ام صدبرابر شدواصلاًعاشق این هاشدم.
ببین همه فکرمی کنن این دوتالزبین اند درحالی که اینطورنیست.درواقع چیزی که بین این دوهست عشقه،نه چیزدیگه.ومن هم به این نظرخیلی احترام می ذارم.راستش این چیزی یه که ممکنه برای هرکسی اتفاق بیافته.مثلاًخودشماعاشق یه دختربشی یامن عاشق یه پسر.خب این که دست خودآدم نیست واصلاًچه اشکالی داره.ببین دونفرتاوقتی ازدواج نکردن اگه باهم رابطه بدداشته باشن ماازاون هاخوش مون نمیادومثلاًبه زنه می گیم بدکاره ومتاسفانه به مرده هم که هیچی نمی گیم.اماوقتی همون مرده وزنه ازدواج کنن دیگه حالاهرکاری هم که باهم داشته باشن وهرچقدرهم که باهم وربرن کسی کاری شون نداره.
این جاهم همین قضیه صادقه.یعنی دودختر یادوتاپسرتاموقعی که باهم ازدواج نکردن بایدبهشون بگیم لزبین یاگی.امابعدازاینکه خواسته یاناخواسته عاشق هم شدن وباهم ازدواج کردن دیگه به کسی ربطی نداره این هامثلاًتوخونه تنهاچی کارمی کنن.تازه معولاتواین جورمواقع چیزی که ازهمه بیشترارزشش روازدست می ده همین بخش جنسی قضیه وسکسی قضیه است.چون وقتی عشق میادوسط دیگه ممکنه اون دوتابخاطرهم ازسکس هم بی خیال بشن.چون دیگه ارزشی نداره.
این حرف اون هاکه خیلی هم جنجال آفرین شدو کلی هم اون هاسرهمین اذیت شدن به نظرمن خیلی درست وباارزشه.
اون هادارن ازعشق می گن
وعشق حرفی بیهوده نیست

ممنونم از توضیحاتت...

البته من هم دیگه یه چندوقتیه علاقه ام به این هایه خورده کم شده.دلیلشم کارای عجیب غریبی یه که ایناتواین مدت کردن.جولیارفته بایه مردمسلمون به اسم پرویزکه تازه یه زن هم داشته ازدواج کرده و...

اینجاش دیگه واقعا َ تعجب آور بود!!!

خلاصه کم کم دارم به این نتیجه می رسم که این آنتی دختربودن ماهم تواین همه سال بی علت نبوده

این دیگه از همه تعجب آورتر ..!!!

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 26 Apr 2007 22:10

ممنونم از توضیحاتت...

وظیفه ام بودلیلی خانم

اینجاش دیگه واقعا َ تعجب آور بود!!!

حالاتعجب آورترهم می شه
این دیگه از همه تعجب آورتر ..!!!

دیدین گفتم

جدای ازشوخی من هم می دونم که عجیبه.هم عجیب هم لوس.هم مسخره.هم...
ولی برای کسی که مثل من فکرنمی کنه.
راستی شماازخواننده یاهنرپیشه به خصوصی خوش تون نمیاد؟

# : 27 Apr 2007 22:58

alixxx2005
راستی شماازخواننده یاهنرپیشه به خصوصی خوش تون نمیاد؟

من از بین خواننده ها بیشتر از همه ابی رو دوست دارم

بازیگرا هم فکر کنم میام میگم

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 27 Apr 2007 23:19

من از بین خواننده ها بیشتر از همه ابی رو دوست دارم

من هم دوسش دارم
مخصوصاًاین آهنگش رومن خیلی دوست دارم.
توای بال وپرمن
رفیق سفرمن
می میرم اگه سایت
نباشه روسرمن
تویی خودخودعشق
که بی تونفسم نیست
کجاتوخونه داری
...
کلاًاین خواننده های قدیمی پسرفت کردن ولی خیلی هامی گن ابی این آلبوم آخرش چیزی ازقدیمی هاش کم نداره یامثل اون هاست.
بازیگرا هم فکر کنم میام میگم

این که دیگه فکرنمی خواد
چه بازیگری بهترازalixxx2005

# : 28 Apr 2007 08:08

alixxx2005
کلاًاین خواننده های قدیمی پسرفت کردن ولی خیلی هامی گن ابی این آلبوم آخرش چیزی ازقدیمی هاش کم نداره یامثل اون هاست

بله آلبوم آخریش فوق العاده است
ولی به قول تو هیچ کدوم از آهنگها تو سبک قدیمی و به زیبایی اونا نیست

توای بال وپرمن
رفیق سفرمن
می میرم اگه سایت
نباشه روسرمن
تویی خودخودعشق
که بی تونفسم نیست
کجاتوخونه داری

فکر کنم مال آلبوم ستاره های سربیش باشه

همه آهنگهای اون آلبوم محشر بودن

این که دیگه فکرنمی خواد
چه بازیگری بهترازalixxx2005

# : 28 Apr 2007 23:36 | ویرایش بوسیله: alixxx2005

بله آلبوم آخریش فوق العاده است
ولی به قول تو هیچ کدوم از آهنگها تو سبک قدیمی و به زیبایی اونا نیست

بله.دلیلش هم که معلومه.ذوق ایرانی دراون هاکشته شده.چطوریه آدمی 27سال خارج ازایران زندگی کنه بعدازش انتظارداشته باشیم برای احساسات مردم داخل ایران آهنگ بسازه!خب اون اصلاًدیگه روحیاتش فرق کرده.به نظرم اگه برای خارجی هاآهنگ بسازن پیشرفت شون وسطح کارشون بهترمی شه.
فکر کنم مال آلبوم ستاره های سربیش باشه
همه آهنگهای اون آلبوم محشر بودن

کاملاًموافقم

# : 29 Apr 2007 00:04

نام بازیگرموردعلاقه تون واینجا بنویسی

آقا: پل اسکافیلد، ...
خانوم: انگرید برگمن، ...
کارگردان: فرد زینمان، مارتین اسکورسیزی....

# : 29 Apr 2007 01:26

نام بازیگرموردعلاقه تون واینجا بنویسی

خانم بسنتی ....... Basanti
همونی که تو فیلم شعله رو شیشه ها میرقصید پاش اوف میشد

# : 29 Apr 2007 08:01 | ویرایش بوسیله: brave_heart

بازیگر ایرانی:
رضاکیانیان

بازیگر خارجی:
همفری بوگارت مارلون براندو ال پاچینو

شب های روشن

ارزش زندگی به برد يا باخت آن نيست. بلکه به نفس جنگيدن برای زندگی ست
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.