| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام من کير می خوام
ماندانا سکسی
|
|
|
سلام بهرام هستم28 ساله مهندس عمران و فیلمساز (فیلم کوتاه می سازم) به طرز مرگباری سکسی هستم اینقدر که برای کنترل شهوتم قرص می خورم. می خوام باهات رابطه داشته باشم هر جوری که تو بخوای سکسی تمام عیار:به طرز مرگباری با هم سکس کنیم. باهم حموم کنیم.لخت مادر زاد تو خونه بگردیم . همدیگه رو لیس بزنیم..... یا غیر سکسی: با هم شعر بخونیم .فیلم ببنیم باهم بخندیم و گریه کنیم و...... خواهش می کنم طلسم منو بشکن میل بزن چون فیلتر شکنم خرابهnazarin5000@yahoo.com منتظرم
|
|
|
ey bazam bokonam too oon koset,mandana joon,ke inghadar kir doost dari,hala key va koja in kiro tahvil bedin jigar?????

|
|
|
|
|
چیزی که زیاده کیره دیگه اگهی زدن نداره برو تو خیابون خودشون بلندتت میکنن اینجا ملتا اسکل نکن
|
|
|
saeed2005 عزیز من منظورش اینه اونایی که تا حالا دیده وبلندش کردن دودول و شومبول بوده ، اینه که حالا دیگه کیر میخاد .
درد انسان متعالی تنهایی وعشق است .
|
|
|
سلام من علی هستم 29 ساله از تهران کارشناس ارشد IT هستم در سکس با خانم ها بسیار تجربه دارم اگه دوست داری شب ببیاد موندنی با من داشته باشی به من ایمیل بفرست . email : x_sepokhtan_x@yahoo.com
|
|
|
kasi nest ea kon ba ma badah man aria az kurdestan jon kir kurdi ra chi kasi mekhad 09353821704
|
|
|
سلام چیزی که فراونه دوست عزیز ماندانا خانم همونیه که خواسته بودی ولی آخه اینجوری آگهی دادی میشه یعنی؟؟؟!!!!!!!!!!!! بهر حال بنده در خدمتم و اگه موافق باشی با خانمم دو تایی خشخال میشیم ببینمت. behrouz.behrouz@gmail.com
|
|
|
|
|
Khodam hastam azizam ali.Amir257@gmail.Com
|
|
|
ba idiye hot.male57 tamas begir.
|