| نویسنده |
پیام |
|
|
عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی
|
|
|
این کس هزاران بار کیر خورده وخیلی گشاده.اگر کس بهتری داری عکسشو بذار تا نظر بدم. بااین حال برااینکه دلخور نشی میگم کیرم تو این کس گشاد.
|
|
|
   deleton miad in aksaro bebinid nazar nadiiiiiiiiiiiiiiiiiin
|
|
|
|
|
کوس اول چوچولش بیرونه کوسی که کیرت توشه چوچول نداره بعداز کردنش بردیش عمل زیبایی در حر حال کوس توپیه
زندگی عشق ودیگر هیچ........رضا
|
|
|
noshe jonettttttttttttt ajab kosaei hastan ina man ke ashghe in shortaye meshki hastam karet dorosteeeeeee damet garmeeeeeeeeeee mamnon doste aziz bazam edame bede lotfan
|
|
|
arezoo20 in 2ta ba ham fargh daran
|
|
|
bah bahhhhhhhhhhhhh ajab axaye bahali dastet dard nakone edame bede lotfan
|
|
|
سلام من خواهان سکس با زن شوهر دارم.البته یه زن خوشگل دارم ولی اصلا اهل اینکار نیست.هر چی روش کار کردم نشد. ولی خودم اماده برای سکسم خبرام کنید؟ mohsen.strang@yahoo.com

Ely
|
|
|
|
|
پدر جان....يك ضرب المثل فارسي ميگه///////خود گوزي وخود خندي عجب مرد هنرمندي. حال حكايت عكساي جنابعلي ميباشد كه معلوم نيست از كجا گير اوردي ومرتب هم از ببيندگان سوال ميفرماييد با اين پا چكار ميكرديد....با اون......چكار ميكرديد.....اينو گاييدم.....اونو ميخام بگام.اخه يه كم روراست باش.فكر ميكنم چند روز ديگه يه عكس ميذاري وميگي اين كس ابجيمه كه گاييدمش ووووووو. كوتاه بيا.....پياده شو با هم بريم.
|
|
|
man nemidonam in che akhlaghiye bachehaye inja daran akhe doste aziz (f23a)hatman lazem nis biyai inja ya inke harfaye in agharo bavar koni narahati naya chera gir midin beham ishon dos dare biyad inja ax bezare to dige chi kar dari ke rast mige ya na
|