صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / انجمن طرفداران سکس خانوادگی و ضربدری / عکس های خط شرت مامانم تو اون کون گندش با مدل شرت و سوتین+ای دی یک زن لز بین متاهل با عکسهاش + عکس های زن داییم+عکس هایی از کیر خودم و بدنم و سفار
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 26 Oct 2008 20:42

سلام
عکس از مام بنداز
نترس / کسی که هوس کس مامان داره باید دل شیر داشته باشه و تخم فیل.

# : 27 Oct 2008 01:33

سلام.عکسهات واقعا" قشنگن.دستت درد نکنه.
اگه میشه جوراب نازک مشکی سرپنجه داره مامانت رو هم بپوش و عکس بگیر.
منون
جوراب نازک

# : 27 Oct 2008 10:45

عکس کس ننتا نذاشتی که

# : 27 Oct 2008 23:05

salam
age emkanesh hast barae man neze befersted mer30
boysex110@yahoo.com

# : 29 Oct 2008 03:09

bahbahcos

ببین بدنت خیلی سکسیه. کیرم شد اندازۀ تیر چراغ برق از دست عکسات، تا حالا دو بار آبم اومده تقصیر خودته. مخصوصاً نافت و شکمت خیلی سکسی هستن! میدونم کونی نیستی، ولی از سوراخ کون و تخمهات هم عکس بذار لطفاً. قربون کیرت.

من در سکس یک جنایتکار هستم. Yahoo ID: mm680441
# : 29 Oct 2008 15:03

باشه میزارم چند روزی سرم شلوغه

# : 1 Nov 2008 11:22

سلام بچه ها من می خواستم براتون عکس بزارم ولی نمیشد.اخه ادرس اینه ندارم.با فیلتر شکنم هر کار کردم وارد صفحه اپلود نشدم.لطفا یا ادرس ایینه بران بفرستید به پیغام خصوصی یا یک فیلتر شکنی که بشه ئارد صفحه اپلود سایت بشی

# : 1 Nov 2008 11:59

سلام بچه ها .
فکر کنم این تاپیک را یکمی دور راه انداختم.چون تابستان تموم شده و دیگه از خت شرت خبری نیست.چون لباسهای کفلت زمستونی می پوشه چیزی از خت شرت باقی نمی مونه تا عکس بندازم.ولی من لحظه های خوب را شکار می کنم و عکس می ندازم.فعلا که این تاپیک را علی رقم این که دلم نمی خواست راه بندازم راه انداختم.و قصد بسته شدنش را فعلاندارم.من تو این تاپیک همیشه عکس هایی را که گفتم به مرور زمان خواهم گذاشت.فقط یک نکته این که ممکنه گاهی پیش بیاد که م حتی 30 الی 40 روز هم نتونم بیام اینترنت و ان لاین بشم ولی همیشه منتظر عکس های من تو این تاپیک باشید.حتی اگه مدت طولانی جواب پست های شما رانداده باشم و عکس نگذاشته باشم.
فعلا برای فوت فتیش ها 2 تا عکس از ساق های مامان.
/upload/th23/281092-57y1K.jpg

/upload/th23/281096-11r6O.jpg

هر نوع بی احترامی و فحش تو این تاپیک به مامان یا زن دایی یا خودم باعث نت تنها بسته شدن این تاپیک بلکه حذف کلی این تاپیک و حتی پاک کردن عکس های آپ شده توسط خودم از روی سایت آویزون خواهد شد.پس نظر اگر می دهید نظرات بد و فحش و...نباشد.
در ضمن عکس های زن دایی را خواهم گذاشت.
بازم می گم هر کسی آی دی این خانمی ر که قبلا گفته بودم می خواهد چند تا عکس پخش نشده توی نت برام بفرسته تا ای دی شو براش بفرستم.
در ضمن من برای تبادل عکس های پخش نشده توی نت آماده هستم به هر تعداد که فردی برام عکس بفرسته عکس دریافت می کنه.
ایمیل من را هم که بلدید دیگه.
تا بعد بای.
منتظر عکس های جدید من باشید.

# : 1 Nov 2008 13:35

نوبت می رسه به چند تا درخواست
البته کیفیتشونو اوردم پایین تا زودتر آپلود بشن.
این از سوراخ کون و تخم
/upload/th23/281157-88P4O.jpg
یکی هم از بدن عکس خواسته بود و یکی با سوتین.اینم یه تیر با دو نشون
/upload/th23/281158-97t1O.jpg
اینم چند تا شرت و کرست
/upload/th23/281163-79G2E.jpg
منتظر درخواست های شما.
خودتون هم عکس بزارید بد نمی شه.از مامان یا شرتاش یا خودتون.

# : 1 Nov 2008 15:40

bahbahcos
جون تو فقط از کونت عکس بزاری تاپیک میترکه این کون یا شاه کون
من جدآ برای داشتن همچین کونی بهت تبریک میگم تو از خیلی دختر ها مال تر و خوش فرم تری از لحاظ کون
هر چی میتونی بیشتر از کونت بزار

0007
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.