| نویسنده |
پیام |
|
|
lepar69 سلام من برات اف گذاشتم مامانت خوب کونی داره . منتظر م moozmar :وقتی نظرات زیاد شد عکسهاشو میزارم حالا خیلی کم نظر دادن بچه ها.هم مامانم هم زن دایی هم همون دختره که گفتم WWWUSAWWW نه من گی نیستم.اینارو برای حال دادن به بچه ها می پوشم بدم نمیاد لباس زنونه مخصوصا شرت بپوشم بچه ها نظرات کمه ها.
|
|
|
شرت مشکی نداشت. این صورتیه قشنگ بود چند تا گرفتم این از کونم.واسع دوست داران کون  اینم چند تا از کیرم توی شرت.حشری کننده مخصوص خانمها و عاشقان کیر قلمبه تو شرت تنگ و ...  

|
|
|
lepar69 من عکس دختر خالمو برات فرستادم و بهت ایمیل دادم اف هم برات گزاشتم .عکس مامانت عالیه.خوب کونی داره..مامان منم گوشتی و تپل هست.جواب ایمیلمو بده.منتظرم. منتظر عکس ماماناتون هستم بچه ها .برام عکس از ماماناتون بدهید.هر کیم با فرستادن عکس اعضای فامیا موافقه من حاضر به تبادلم.
|
|
|
|
|
# : 22 Oct 2008 14:34 | ویرایش بوسیله: erfan_debo
درگوشی نداشتیم ها!!؟ داداش اگه چیزی هست بذارین همه ببینن دیگه!!!
|
|
|
عکسا خوبن /
مگه میشه یه زن شورت مشکی نداشته باشه ؟؟؟ 
مشکوکم . مشکوکم به تو .... 
|
|
|
مرسي عزيزم عكسا واقعا عالي هستن حتما از خط شورت زندايي و مامانت عكس بذار منم مثل تو شورت زنونه رو دوست دارم وقتي فكرشو مي كنم كه اين شورت صورتي به لاي كون مامانت ماليده ميشه ديوونه مي شم جوووووووووووووووووون
|
|
|
مرسي عزيزم عكسا واقعا عالي هستن حتما از خط شورت زندايي و مامانت عكس بذار منم مثل تو شورت زنونه رو دوست دارم وقتي فكرشو مي كنم كه اين شورت صورتي به لاي كون مامانت ماليده ميشه ديوونه مي شم جوووووووووووووووووون
|
|
|
با سلام . زوجها ميتونن آي دي ما رو واسه سكس چت با وب اد كنن . فقط زوجها و لزهاي محترم . divoone_leyloone@yahoo.com
|
|
|
|
|
erfan_debo
Quoting: erfan_debo درگوشی نداشتیم ها!!؟ داداش اگه چیزی هست بذارین همه ببینن دیگه!!! ببینlepar69 لطف کرده و بدون اینکه من بخواهم از کون مامانش برام عکس فرستاده که خیلی ازش ممنونم.شاید نخواهد که عکس مامانشو اینجا بزاره .من که نمی تونم عکسشو اینجا بزارم.برای همین منم عکس دختر خالمو بهش دادم.در ضمن هر کی میخواهد زود تر عکس ببینه به هر تعداد که برام عکس بفرسته جوابشو میدم و به همون تعداد براش عکس می فرستم.
WWWUSAWWW
Quoting: WWWUSAWWW مگه میشه یه زن شورت مشکی نداشته باشه ؟؟؟
Quoting: WWWUSAWWW مشکوکم . مشکوکم به تو 
moozmar
Quoting: moozmar عكسا واقعا عالي هستن قابل نداشت
Quoting: moozmar حتما از خط شورت زندايي و مامانت عكس بذار منم مثل تو شورت زنونه رو دوست دارم من گفته بودم خت شرت مامانم نه زنداییم.گفتم عکس های زنداییم نه خت شرتش
Quoting: moozmar منم مثل تو شورت زنونه رو دوست دارم خب چند تا عکس بزار دیگه فقط که من نباید بزارم.
divoone_leyloone
Quoting: divoone_leyloone با سلام . زوجها ميتونن آي دي ما رو واسه سكس چت با وب اد كنن . فقط زوجها و لزهاي محترم این چه ربطی داشت به این تاپیک.ببینم اگه به غیر زوج ها هم وب میدی تا آدت کنم اگه نمی دی که زحمتشو نکشم .من دوست دارم با یک زوج چت داشته باشم
بچه هایی که مثل من عاشق لباسهای زیر مامان و خواهرشونند برای این که این تاژیکو بترکونیم از لباسهای زیر مامانا و خواهرشون عکس بزارند
یکی داشت که دیگه کهنه شده بود .حال نکردم باهاش عکس بندازم.
|
|
|
توجـــــــــــــــــــــــــــه توجـــــــــــــــــــــــــــــــه  1- اونایی که مثل من عاشق دید زدن مامانشون هستم الهی قربون ماماناتون بشم.من نمیدونم مامانتون چه جور خانومیه .از اون زنایی که لباس تنگ میپوشند و موهاشو میریزه بیرون و هزار رقم آرایش میکنه و وقتی میرند بیرون دست شوهرش را میگیره و با ناز و افاده راه میره. ولی اینو بگم مامان من از اون زن های چادری و کاملا باحجاب هست.اصلا هنگام بیرون رفتن آرایش خفن نداره.آرایش و لباس تنگش فقط برای عروسیهای خود فامیل هست .اصلا با مامانم رابطه نداشتم ولی تو خیالم به رابطه باهاش فکر داشتم .اصلا و به هیچ نحو دوست ندارم کسی در موردش از کلمات رکیک استفاده کنه.چون اگه اینجوری بشه و جنبه نداشته باشید خیلی زود تاپیکمو می بندم.
2- من امید 22 سالمه و هزرار بار گفتم بازم میگم .من فقط با افراد زیر چت میکنم پس اگر جز’این افراد نیستید الکی منو آد نکنید. الف:دختر ها ب:زن ها پ:زوج های حشری ت:پسرهایی که مثل خودم عاشق دید زدن مامانند.ولی این گونه افراد اگر می خواهند با هم چت کنیم باید از مامانشون عکس داشته باسند و حاضر به تبادل عکس باشند اگر عکس ندارید بی خودی مزاحم نشید چون ضایع میشید.اصلا خوشم نمیاد تو چت فقط درباره مامانمون حرف بزنیم این عکسه که آدمو حشری می کنه.فکر کن این که بگیم مامانم چاقه یا لاغره باسنش فلانه و سینه هاش بمانه بدون عکس چه فایده ای می تونه داشته باشه؟ اگرم عکس دارید و می گید تو اول بده من الان روی هاردم نیست یا بعد میدم برید وقتی عکساتون آماده بود بیایید تا ضایع نشید. اینو برای این گفتم که دیگه اینقدر الکی تو یاهو مسنجر مزاحم من نشید و خودتون ضایع نشید. بچه ها شما نیز عکس بزارید نظرات خیلی کمه.در ضمن هر کی هم حاضر به تبادل عکس خانوادگی من حاضرم .
|