| نویسنده |
پیام |
|
|
تو این تاپیک درباره این موضوعات مطلب میزام.اگه نظر بدید ادامه داره. 1-عکس های خط شرت مامانم تو اون کون گندش با مدل شرت و سوتین:مامانم کون گنده ای داره تا حالا چند بار اتفاقی موقع لباس عوض کردن کون گندشو دیدم .خط شرتش از توی دامن معلومه.اگه خواستیدبراتون ازش عکس می گیرم میزارم.هر کی دوست داره از مامان یا خواهرش بگه منتظرم.
2- ای دی یک زن لز بین متاهل با عکسهاش: چند وقتی با یک زن اهل لز به نام نسترن دوست شدم ولی چون اون اهل لز هست اگه بفهمه من پسرم ارتباطشو باهام قطع می کنه.من خودم یک دختر جا زده ام و یک سری عکس هم براش فرستادم که باور کرده من دخترم.اونم هم به من عکس هاشو داده و هم voice من برای اینکه پیش اون لو نرم به یک سری عکس نیاز دارم که توی آویزون و سایت های سکسی نباشه تا نفهمه.هر کی از آقایون که به ایمیل من عکس از زن و یا دوست دخترش بفرسته که توی سایت نباشه من آی دی شو و عکس هایی که به من داده را بهش می دم.از دختر هایی هم که اهل لز هستند و آی دی این خانم را می خواهند یا زوج هایی که به دنبال چت با و بکم هستند هر کی که عکس از بدن خودش یا یک عکسی که توی سایت ها نباشه برام بفرسته آی دی این زن و عکس هاش را براش می فرستم.این خانم واقعا خوشکل و حشریه و بدن زیبایی داره .این مطلب کاملا واقعیه و هر کی فکر می کنه سر کارییه بهتره عکس برام نفرسته فقط هر کی فکر می کنه واقعیه برام عکس بده.حداقل بین 3 تا 5 عکس توپ بدهید تا آی دیشو براتون بفرستم به ایمیلتون. اینم بدونید اگه با کمبود عکس پخش نشده توی سایت مواجه نمی شدم هیچ موقع آی دی این زن را به کسی نمی دادم. 3- عکس های زن داییم:همونی که داستان سکس خودم را باهاش براتون نوشتم.برید به پروفایلم و اگه داستان را نخوندید ماجرای آمپول زدن زن دایی الهام را بخونید.یک عکس از سینه هاش دارم البته توی لباسه.
4- عکس هایی از کیر خودم و بدنم و توضیحاتی درباره خودم:من پسری کم مو هستم از خودم و کیرم عکس میزارم و هر جوری خواستید عکس سفارش بدهید.من بیشتر دوست دارم با دختر سکس داشته باشم ولی بدم نمیاد با پسرهای خوشکل هم سکس داشته باشم و بیشتر دوست دارم اونها را از کون بکنم ولی تا حالا کون ندادم و سوراخ تنگی دارم.کونمم سفید و بدون مو. دوست دارم یکی که کیر کلفت و درازی داره و خوشکل باشه بهش کون بدم تا سوراخ تنگمو جر بده.ولی فقط برای یکبار.اونم شاید حاضر بشم شایدم حاضر نشم.به طور کل از کون دادن خوشم نمیاد و بیشتر دوست دارم بکنم ولی شاید اگه جور بشه برای یک بار کون دادن را امتحان کنم به شرطی که منم هر کی منو بکنه باید خودشم کون بده. اصلا از چت و و ب کیر خوشم نمیاد چون پسرم ولی از وب دختر خوشم میاد دوست دارم کس و پستوناشونو بخورم و لیس بزنم.اگه دختری اهل سکس چت هست من بهش وب میدم به شرطی که اونم وب بده و هر جور خواست از کیرم براش عکس می فرستم.زوج هایی هم که دوست دارند به خانومشون عکس کیر نشون بدهند یا عاشق سکس چت هستند هم عکس کیر سفارشی و هم وب میدم ولی فقط باید زوج باشند.
بقیه ماجراها از خودم بعدا میگم. بقیه ماجراها را درباره مامان و زن داییهام و خودم بعدا براتون خواهم گفت/ اگرم خواستید و خوشتونمیاد بگید تا چند تا عکس براتون بزارم اگر نه که بی خودی عکس آپلود نکنم.
|
|
|
راستی اینم ایمیل من یادم رفت بگم:mahtaberoyaii@yahoo.com
|
|
|
این شرت مامانم 
|
|
|
|
|
سلام ببین داداش اگه واقعا بتونی عکس های خوبی بزاری والبته اینطوری خط خطیشون نکنی !!! با این تفاسیری که گفتی مطمئن باش تاپیکت آویزون منفجر می کنه
|
|
|
اینم عکس کیرم در حالت خوابیده با بدن بدون مو

خوشتون اومد سفارش بدهید.
|
|
|
اینه ببخشید بالایی خراب شد  نظر بدهید
|
|
|
سلام از شورتاش وقتی پا کردی عکش بگیر با پوزیشنهای مختلف
همین قرمز رو پا کن 
|
|
|
WWWUSAWWW از نظرت ممنون اینم فقط به خاطر تو که نظر دادی.همون شرت قرمزه را پوشیدم .ببین چطوره؟خوب کونی هستم.کون زنتون خوشکل تر یا کون من.دوست دارید کیرتو بزاری لای پاهام.ببین چه سفید و کموست.دختر ها و پسرها سفرش بدهید تا از کونم عکس بزارم.عکسهای خط شرت و زن دایی را هم کم کم. اگه نظر باشه.ضمنا یکی یه فیلتر شکن پرسرعت به من بده.اخه برای اپلود کردن عکس با این اینترنت زغالی و فیلتر شکن های کم سرعت کونم پاره میشه. 
|
|
|
|
|
WWWUSAWWW از نظرت ممنون اینم فقط به خاطر تو که نظر دادی.همون شرت قرمزه را پوشیدم .ببین چطوره؟خوب کونی هستم.کون زنتون خوشکل تر یا کون من.دوست دارید کیرتو بزاری لای پاهام.ببین چه سفید و کموست.دختر ها و پسرها سفرش بدهید تا از کونم عکس بزارم.عکسهای خط شرت و زن دایی را هم کم کم. اگه نظر باشه.ضمنا یکی یه فیلتر شکن پرسرعت به من بده.اخه برای اپلود کردن عکس با این اینترنت زغالی و فیلتر شکن های کم سرعت کونم پاره میشه. 
|
|
|
|