| نویسنده |
پیام |
|
|
katrena_795@yahoo.com maro ham bi nasib nazar
k
|
|
|
katrena_795@yahoo.com maro ham bi nasib nazar
k
|
|
|
سلام. براتون میل زدم اما جوابی ندادید. babakmojgan@yahoo.com
|
|
|
|
|
با سلام به همه دوستان بله دیروز اومدیم ولی یخورده دیرتر. ممنون از کامران که اگر چه تابحال شرایط جوری نبوده که همدیگه رو ببینیم ولی خوشحالم که یکی از طرفدارها و دوستان خوبه ماست.
|
|
|
مورد بعدی اینکه دوستان من که تو این بخش آى دی میگذارند من راستش وقت نمیکنم بهشون ایمیل یا خبر بدم. ولی همه (بدون استثنا) کسانی که ایمیل میدن و تو ایمیلشون اطلاعات میدن رو بهشون پاسخ میدیم. پس لطف کنید و یه ایمیل با مشخصات کامل بدبید که بتونیم با هم بصورت واقعی آشنا بشیم.
نکته مهم دیگه اینکه ما وب سکس رو بخاطر ثوابش نمیدیم . بخاطر حال دادن به بعضی ها هم نیست این کار ما تنها راهیه برای نشون دادن حسن ارتباطمون با شما که بگیم ما اهل سکس واقعی هستیم نه بازیگر فیلمهای سکسی. حالا بعضیا حال میکنن خوب نوش جونشون ولی اونایی که اهل جق زدن نیسن و سکس واقعی میخان ایمیل میدن و ارتباط رو حفظ میکنند.
|
|
|
خواهش آقا سعید شما و النا هم دوستای خوبه من هستید وبا اینکه جوون هستید اصلآخودتونو برا کسی نمی گیرید مثله بعضیا که نه هیکل دارن نه جوونن منم دوست دارم ببینمتون حالا اگه بیاید دبی که عالیه در خدمتتون هستم قسمت هر چی باشه موفق باشید kamran_kfc
|
|
|
این عکسها رو که ندیدید . حالا ببینید بعد بگید سعید حق داشت که دیروز آبش زود آومد  عکسای جدید هم انداختم که بزودی براتون میگذارم سعی میکنم روزی 3 تا بگذارم.

|
|
|
ایمیل زدم مرسی باز
|
|
|
|
|
چرا کسی نیست؟ خبری نیست ؟ عکس نمیخواید ؟ دیگه بسه ؟ نگذارم دیگه ؟

|
|
|
سلام من دیدم مرسی سعید جون 
|