| نویسنده |
پیام |
|
|
با سلام به همه بینندگان این سایت ، خونواده های محترم ،زوجهای جوون، عزیزان مجرد که به این سایت میان عقاید و نظریات خودشون رو تو این سایت به همه میگن و احساس راحتی میکنن تو این سایت و با تشکر از مدیران سایت که همچین محیط گرمی رو به وجود اوردند.من پدرام هستم 29 ساله از تهران و مجرد هستم. هر کسی از یه چیزی تو زندگی . سکس . رفتار دیگران ... خوشش میاد . راسش من از بچگی همیشه با دیدن خانمهای بزرگتر از هودم حشری میشدم و خیلی دوست داشتم با اونا راحت باشم . گوش وامیستادم . دید میزدم.و اگه موقعیتی پیش میومد خودمو میمالوندم بهشون. من عاشق زنهای محجبه هستم . همیشه تو خیالاتم دوست دارم با یه محجبه سکس کنم.وقتی تو خیابون راه میرم و خانم محجبه خوشگل میبینم مخصوصا اونایی که فقط صورتشون معلومه دنبالشون میرم و تا میتونم خودمو نزدیکشون میکنم تا قد و شکل اندامشونو بیشتر حس کنم.واقعا دوسشون دارم. هدف من از ایجاد این تاپیک هم همینه.خیلی از اقایون محترم هستند که خانومهاشون یا خواهراشون محجبه هستند و مثل بقیه افراد میان تو این سایت و نظرات بقیه رو می خونن . من دوست دارم با این اقایون و همسراشون اشنا بشم و در مورد همسراشون چت سکسی کنم. اقایونی هستند که دوست دارند سکس همسر محجبه شون رو ببینن و سکس کردن اونو با یه مرد دیگه تجربه کنن . اما خوب برا خیلی هاشون سخته و غیر ممکن . من پیشنهاد میکنم اگه مایل باشین میتونین ای دی من رو اد کنین تا در مورد همسرتو ن . اندامش .و اون چیزایی گه شما دوست دارین حداقل با هم چت کنیم. دوستدار همه شما عزیزان هستم Pedram1387 شاد باشین منتظر شما در یاهو هستم
|
|
|
ما در خدمت خانمهای محجبه چه مجرد و چه متاهل هستیم
|
|
|
عکسهای کیرم هم در فروم موجود هست
|
|
|
|
|
من هم عاشق سکس با زنان محجبه هستم
2397
|
|
|
سلام اینهمه کوس و کون ریخته توی این مملکت از انواع بد حجاب و بی حجاب . همه رو ول کردین چسبیدین به محجبه ها بابا دمتون گرم
با طلوع عشق من و تو هم زمين هم ستاره بد بود
|
|
|
خوب تو نمی دونی چقد خوشگلو بدنشون باحاله. خالتو چا میارن
|
|
|
5 نفر پیام دادند
|
|
|