صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / انجمن طرفداران سکس خانوادگی و ضربدری / انتقادات و پیشنهادات
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 20 . 21 . >>
نویسنده پیام
# : 24 Sep 2007 08:53

les22
Quoting: les22
فقط گفتم توی تاپیک مخصوص این کار این در خواستو بدید که تا اونجایی که دیدم من توی پیام های خصوصیمفقط دو تا اعتراض داشتم بقیه از این طرح استقبال کردن پس منم فکر کردم این کار باعث پیشرفت فروم بشه

من میدونم که نیت تو خیر بوده عزیزم
فقط این امر خیلی سخته هستش و کنترلش تقریبا نا ممکن
چرا که روزانه حجم عظیمی کاربر وارد این انجمن میشن و بی اطلاع از قوانین و تاپیکای موجود !!
اغلب هم با دایل آپ میان و فرصت ندارن که همه تاپیکا رو یک به یک بچرخن و بدونن موضوع چیه
بنابراین سریع یه تاپیک دوست یابی میزنن
اون موقع صبح تا شب تنها کار تو حذف اینا و اخطار بهشون و هدایتشون به داخل یه تاپیک میشه که اگه دقت کنی عزیزم تقریبا یه کار غیر ممکن و یا اگه ممکن باشه یه کار تقریبا طاقت فرساست که یه نفر به تنهایی نمیتونه از پسش بر بیاد

حالا اگه میخواین نظر سنجی کنید هم من حرفی ندارم
همیشه تابع رای اکثریت بودم

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 24 Sep 2007 16:11

سلام اول به خانم مدير ليلي جون

سلام دوم به مبسر جديد مون لاله ( راستي تو كه لز نيستي چرا...)

من با مرتب شدن اين كلاس موافقم بشرطي كه اين نظم و انضباط سليقه اي نباشه

لاله جان باور كن من به تو ارادت دارم ولي دوست دارم تو از لي لي كمك بگيري تا به اين كلاس در نظم نمره 20 بدن

فقط تايپيك زوجها را بيا شهر بندي كن چه جروه بده هر شهر يه تايپيك

تهران

مشهد
شيراز
اصفهان

ايران
اروپا
و
و
و

البته اين مثاله و جاي كار داره

يه سري تقيرات ديدم عالي يه ولي روي كمك لي لي حساب كن باور كن حضورش هم براي ما هم براي تو دست مديرمون باعث قوت قلب و افتخاره

امضا

كي گفته استاد لاله رو دوست نداره دوست داره ولي كم

# : 24 Sep 2007 17:24

lili naze عزیز .... و لاله خانوم محترم و دوست داشتنی .... سلام .

سلام ...

سلام ...

سلام ...

سلام ...

امید وارم که خوبو موفق باشید . یه پست با چندتا سلام اضافه تقدیم کردم که اگه یه بار سلام یادمون رفت بده کار نشیم .

لیلی خانوم من قصدم ساز مخالف زدن نیست بلکه رو دلیل و استدلالهایی که در توجیح یه نقیصه بیان میشه حساسیت دارم . هیچ انتقادی به رای و نظر مراجعه کنندگان در انتخاب مدیران هم ندارم .( چون معتقدم روش کلی و نفس این کار غلطه و عیب از اون جاست ) . واصلا هم با لاله عزیز مشکل نداشته و خدا میدونه قلبا دوستشون دارم و خانوم قابل احترام و با شخصیتی هستن .

و در ضمن .........

علت حضور من در این تاپیک تا امروز هم فقط و فقط ........ دیدنه نیمه پر ویسکییای تو گیلاسامه .... اینو جدی میگم ... باور کنید .

دوست من....

ایا به نظر شما صرف سابقه و حضور مداوم من در این سایت و. و. و. ..... ایا دلیل بر درایت ... لیاقت ... و مدیریت پویا در منه ؟ ایا انتخاب من بر اساس اون پارامتر ها ... ( که فرمودید ) دال بر لیاقت سالاری و اند مدیر بودن منه ؟ و گذشت زمان در این مقوله توجیح مناسبی میتونه باشه ؟

البته خدا میدونه من منظورم به لاله نیست دارم کلی نظر داده و بحث میکنم .

به هر حال ما قصد تخریب رو خدای نکرده نداریم ... ابهامات ذهنیمونو بیان میکنم .

شاهپور ...

می ... گرچه حرام است !!! ولیک ... تا که خورد ؟... تا چه اندازه خورد ؟... با که خورد ؟
# : 24 Sep 2007 22:01

Quoting: lili naze
فقط این امر خیلی سخته هستش و کنترلش تقریبا نا ممکن

تا اینجا سعی کردم کنترلش کنمولی راست میگی دو تا رو منتقل کنی هشت تا سر جاش سبز میشه

اون موقع صبح تا شب تنها کار تو حذف اینا و اخطار بهشون و هدایتشون به داخل یه تاپیک میشه که اگه دقت کنی عزیزم تقریبا یه کار غیر ممکن و یا اگه ممکن باشه یه کار تقریبا طاقت فرساست که یه نفر به تنهایی نمیتونه از پسش بر بیاد

حالا اگه میخواین نظر سنجی کنید هم من حرفی ندارم

نه لی لی جان اگر اینطوری میدونی بهتره همون روش قبلو پیش می گیریم

# : 24 Sep 2007 22:17

Quoting: AMIRSUPERSEXY
سلام دوم به مبسر جديد مون لالهquote]
اول سلام

[quote=AMIRSUPERSEXY]( راستي تو كه لز نيستي چرا...)

این فکر کنم به خودم ربط داره دوستان نزدیک اونایی که باید بدونن چرا میدونن پس این یک موضوع کاملا شخصی است پس احتیاجی نمی بینم بخوام توضیح بدم

لاله جان باور كن من به تو ارادت دارم ولي دوست دارم تو از لي لي كمك بگيري تا به اين كلاس در نظم نمره 20 بدن

فقط تايپيك زوجها را بيا شهر بندي كن چه جروه بده هر شهر يه تايپيك

تهران

مشهد
شيراز
اصفهان

ايران
اروپا
و
و
و

من از حرفای شما سر در نمیارم دیشب مخالف بودید با این طرح امروز موافق این طرح
منم قصد داشتم ببینم اگر از این طرح استقبال بشه یک کار شبیه به این انجام بدم

Quoting: shahpur
lili naze عزیز .... و لاله خانوم محترم و دوست داشتنی .... سلام .

سلام آقا شاهپور
حال شما خوبه؟

Quoting: shahpur
البته خدا میدونه من منظورم به لاله نیست دارم کلی نظر داده و بحث میکنم .

شاهپور جان من از انتقاد شما ناراحت نمیشم بلکه خوشحالم میشم شما یکی از اعضای قدیمی این فروم هستی و من برای شما ارزشی زیادی قائل هستم در ضمن من این تاپیکم زدم واسه پیشنهادات انتقادات شما پس منم اگر هر کاری می کنم برای خدمت به کاربران اینجا است و خوشحالم میشم ببینم ضعف من کجاست و پیشنهادات شما رو بشنوم حرف شما منطقی است پس جای ناراحتی نداره تازه من از این ناراحتم چرا دوستانی که با این طرح مخالف بودن چرا اینجا مطرح نکردن
شاهپور جان من میدونم تو اهل حاشیه نیستی و همیشه با احترام با من صحبت کردی منم اول این تاپیکم گفتم اگر منطقی باشه بررسی میکنم پس انتقاد کردن بی احترامی به کسی نیست

# : 25 Sep 2007 17:20 | ویرایش بوسیله: shahpur

لاله جان سلام ...

بخاطر تواضعتون سپاسگزارم ... و مطمئن هستم با شناختی که از روحیه و خصوصیت فردی که از شما در این مدت پیدا کردم .

همیشه موفق خواهی بود .

و صدرصد با لحاظ کردن پیشنهادات و نظرات و انتقادات دوستان هیچ مشکلی در پیش برد اهدافت نخواهی داشت .

با آرزوی توفیق و کامرانی روزافزون برای شما دوست خوبم .

دوستدار شما بانوی عزیز

شاهپور ...

می ... گرچه حرام است !!! ولیک ... تا که خورد ؟... تا چه اندازه خورد ؟... با که خورد ؟
# : 25 Sep 2007 19:45

سلام لاله عزيز
مي خوام بگم تو مثل اينكه هم فراموش كاري هم كم دقت به تايپيك ها واقعا مطمئن هستم

اولا من در تمام تايپيك هام به تو مي گفتم لز 22 بعد شما گفتي نقل قول خودت

اینقدر نگو لز بگو لاله بابا فقط اسم کاربریم لز است ملت خیال می کنن لزبین هستیم

خوب اينو داشتي ...................................................................

پس تو خودت ...........................................................

بعد من توي تايپيك بعديم كه تو رو مورد لطف گران بهاي خودم قرار دادم(استاد كمي احساساتي شده) به شوخي به تو گفتم كه نفهميديم تو لزي يا نه راستش از كسايي كه آدي الكي دارن ................................................................. پس اگه هستي افتخار كن

و نترس كه ملت چي فكر كنن آدي كه انتخاب كردي نشونه خوبي براي شناسوندنت به آدما

مثلا لي لي نازه كه واقا نازه چون من ديدمش واقعا آدي برزنده شخصيتشم هست

اين جواب اوليت

خوب گفتي من با چي مخالفم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا الكي مگي من با طبقه بندي شهر ها و زوجها مخلفم

نه دختر

من اينو نگفتم .....................................................

تو اصلا تايپيكامو خوندي يا فقط رفتي بعضي هاشو كليك كردي و جواب دادي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بيبن و چشماتو باز كن من براي صدمين بار به تو مي گم

من با انتقال تايپيك زوجها به انجمن دوست يابي مخالفم تمام

تو مثل اينكه اينو نمي فهمي.........................................

بعدم قربون لي لي كه فهميدس و منظورمو فهميد و منم گفتم كه روي حرف اون حرف نمي زنم و ديگه به اين تقيرات اصلاح طلبانه تو مدير تازه وارد گير نمي دم تو كارتو بكن

دختر بهتره دو باره بگم من با تو مشكلي ندارم ولي انجمني كه قديم خيلي زوج رو با هم آشنا

كرده داري به هم ميريزه با جابه جا كردن سليقه اي تايپيك هاي زوجها به آگهي دوست يابي

براي هزارمين دفعه مشكلم با تو اينه اينه اينه اينه

امضا

استاد شك داره لياقت مدير شدنو داشته باشي چون اصلا به تايپيك ها توجه نداري(مثال هم لازم نداره).................................

# : 26 Sep 2007 00:38

اینقدر نگو لز بگو لاله بابا فقط اسم کاربریم لز است ملت خیال می کنن لزبین هستیم

من اونو به لیلا جان بودم نه به شما

بعد من توي تايپيك بعديم كه تو رو مورد لطف گران بهاي خودم قرار دادم(استاد كمي احساساتي شده) به شوخي به تو گفتم كه نفهميديم تو لزي يا نه راستش از كسايي كه آدي الكي دارن ................................................................. پس اگه هستي افتخار كن

اون به شما ربطی نداره
فکر کنم شما یاد نگرفتی وقتی دو نفر دیگه با هم سر یه موضوع بحث می کنن اونم شخصی دخالت نکنی

من با انتقال تايپيك زوجها به انجمن دوست يابي مخالفم تمام

تو مثل اينكه اينو نمي فهمي.........................................

اونم بازم به شما ربطی نداره ما با هم مشورت می کنیم اگر صلاح بود یک روش دیگرو پیش می گیریم البته با نظر کاربرها اما نه یک کاربر

استاد شك داره لياقت مدير شدنو داشته باشي چون اصلا به تايپيك ها توجه نداري(مثال هم لازم نداره).................................

دوست عزیز کاربر نسبتا محترم من با کسی مشکل ندارم و اگر وقتمو میذارم برای این کار فقط بخاطر قولی است که دادم شما هم من نمی دونم کجا بودی کی هستی فقط همینو میدونم فقط 15 پست تو ی این فروم داشتی ولی بازم به عنوان یک کاربر برای ما مدیرا محترمی و حق انتقاد داری اما یکبار دیگه توی جمله هات حالت تمسخر یا اینکه دستور ببینم یک طور دیگه برخورد می کنم

# : 26 Sep 2007 00:59

پس اگه هستي افتخار كن

و نترس كه ملت چي فكر كنن آدي كه انتخاب كردي نشونه خوبي براي شناسوندنت به آدما

بهتر در مورد چیزی که نمیدونی نظر ندی

les22
خسته نباشی خانوم مدیر

lili naze
سلام لیلی نازه
شما هم خسته نباشید . خداییش شما باید آدمین میشدید خیلی زحمت می کشید

یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت . کوروش کبیر
# : 26 Sep 2007 01:07

Quoting: shahbaz_king_star
خسته نباشی خانوم مدیر

ممنون

Quoting: shahbaz_king_star
سلام لیلی نازه
شما هم خسته نباشید . خداییش شما باید آدمین میشدید خیلی زحمت می کشید

این خانم مدیره خیلی زحمت کشه الانم فکر کنم وجودش اینجا خیلی ضروری است

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 20 . 21 . >>
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.