صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / انجمن طرفداران سکس خانوادگی و ضربدری / انتقادات و پیشنهادات
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 20 . 21 . >>
نویسنده پیام
# : 23 Sep 2007 22:06

shahpur
پس لطفا نیمه پر همون گیلاسی که تو دستته رو ببین دوست من

اندکی صبر
همه چیز درست میشه

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 23 Sep 2007 23:22

وای این چوب برداشته بزنتم
Quoting: AMIRSUPERSEXY
من مخواستم بگم چرا شما از اون جايي كه من ميدونم شما از اين قسمت سايت انتقاد كردي و مخالف بودي مي خواستم بگم زياد وقت گرون بهاتو صرف اين جابه جايي ها نكن

اول سلام دوست عزیز
دوما من فقط نظر خودمو گفتم یاد باشه دوست عزیز اون تاپیک هم اینکاره زده بود و اگر به اون توجه می کردی من تنها مخالف نبودم اونم فقط نظر شخصی من بود
آیا شما جایی از اون دیدید من به کسی توهین کردم؟
آیا من تنها اونجا مخالف بودم؟
دوست عزیز جهت اطلاعت بگم از مدیران اینکاره -کامران-راوی-لی لی 20 هم مخالفت کرده بودن اما این میون به چه کسی بی احترامی شده ؟

جنبه داشته باش مثل اين حكومت هم جماغ دار دوره خودت جمع نكن

# : 23 Sep 2007 23:34

حرفم اينه جرا داره تايپيك زوجها رو منتقل مي كنه به انجمنهاي ديگه

من فکر می کردم اگه کلیه درخواست های که انجام میشه تو یه تاپیک باشه دو تا مزیت داره یکی اینکه زوج ها زودتر به هم میرسن و همه در یک محل درخواست هاشونو دادن
دوم اینکه حجم کمتری از فروم گرفته میشه و دوستان راحتر میتونن تاپیکهای مورد نظرشونو پیدا کنن

بين تو بايد بگردي تايپيك هاي عكس و الكي رو جمع كني

من هیچ تاپیک عکس خانوادگی رو انتقال نمیدم چون اونا رابطه دارن به این فروم

زوج هاي مورد اطمينان رو شناسايي كني

مگه مامور شناسایی هستم شوخی بود دوست عزیز این کار فکر نکنم به مدیریت ربط داشته باشه

در جواب تو لي لي جان بايد بگم بايد كسي مبسر يه انجمن يا مدير يه انجمن باشه كه اعتقاد به كارش داشته باشه و تجربه ( پس يه دفعه بگو احمدي نژادي كه هر كسي رو در هر جايي كه مي خواسته گذاشته طرف از برق بدش مي اومده گذاشتش وزير نيرو(برق) يا طرف از هيچي از خانه سازي نمدونه گذاشتش وزير مسكن پس اينو نگو لي لي از تو بعيده مگه ميشه كسي رو كه علاقه به كاري نداره بزارن مدير همون بخش من مخالف اون حرفت در باره مديرم مدير بايد درسشو از شاگرداش يا كارمنداش بهتر بدونه و توي كارش مسم به بهبود اوضا

# : 23 Sep 2007 23:34

سلام دوست داشتني زود رنج

من نگفتم كه شما به كسي توهين كردي

من مگم چرا تو
اونه كه نيامدن اينجا

بعد هم از تو سوال كردم چرا تايپيك زوجها رو مب بري به دوست يابي مشكلم اينه به ديگر مسائل برس عكس ها و مجردها دلم نمخواد اسم ببرم

بعد هم من با لي لي نازه مدير با درايت اين سايت صحبت كردم

من هم نمي تونم روي حرف ايشون حرف بزنم ولي بدون نبايد تايپيك زوج ها رو منتقل كني

# : 23 Sep 2007 23:36

امضا

استاد از بس خوابش ميياد امضا يادش رفت

ولي لز عزيز بدون تو رو دوست دارم بقيه تايپيك هامم بخون

منتظرت مي مونم

امضا

استاد رفت بخوابه ولي شايد خوابش نبره دوباره بياد ها

# : 23 Sep 2007 23:43

لز عزيز پس مدي يعني چه مگم چرا زوج ها رو به تايپيك دوست يابي ميبري

چشماتو بستي همين الان به وضعيت اونجا نگاه كن واقعا قبلا اين جوري نبود همشون تايپيك هاي يه عده مجرد

مثل اينكه تو اصلا قبول نداري و نمي خواي قبول كني

اصل اين تايپيك چيه

امضا

استاد ميگه لز 22 = احمدي نژاد

# : 23 Sep 2007 23:51

به انجمنهاي ديگه و اجازه به يسري از دوستان ميده كه هر تايپيكي رو اونم چند تا بزارن و فضا انجمنو الكي مصموم كنن

اگه شما شبا دقت کنی تاپیکهای تکراری جدید همشون پاک شدن اما فردا شبش بازم میام
می بینم چند تا کاربر اومدن چند تاپیک بی محتوا زدن هر شب کار من همین شده تاپیکای اینا رو پاک کنم

lili naze
سلام لی لی جان
ببخشید من دیر اومدم همه زحمت ها افتاد رو دوش تو همه زحمتهای سایت رو دوش شماست بخاطر من اینجا تو زحمت افتادی ممنونم ازت خانمی

استاد ولي استادي كه شاگرد شما مديران قديمي سايت آويزونه واز لز عزيز هم بخاطر رك گويش مذرت مي خواد و مي گه آويزون= دهكده آويزون

نه دوست عزیز این تاپیک مخصوص همین کار است

Quoting: lili naze
مطمئنا َ وقتی که لز قبول کرد

اینقدر نگو لز بگو لالهبابا فقط اسم کاربریم لز است ملت خیال می کنن لزبین هستیم

Quoting: lili naze
حالا بذارید بیاد بعد

من اومدم

# : 23 Sep 2007 23:58

سلام لاله

امضا

استاد روي حرف لي لي جوووووووون حرف نميزنه ولي لاله = احمدي نژاد

# : 24 Sep 2007 00:12

بعد هم از تو سوال كردم چرا تايپيك زوجها رو مب بري به دوست يابي مشكلم اينه به ديگر مسائل برس عكس ها و مجردها دلم نمخواد اسم ببرم

Quoting: les22
من فکر می کردم اگه کلیه درخواست های که انجام میشه تو یه تاپیک باشه دو تا مزیت داره یکی اینکه زوج ها زودتر به هم میرسن و همه در یک محل درخواست هاشونو دادن
دوم اینکه حجم کمتری از فروم گرفته میشه و دوستان راحتر میتونن تاپیکهای مورد نظرشونو پیدا کنن

جوابتو اینجا دادم

لز عزيز پس مدي يعني چه مگم چرا زوج ها رو به تايپيك دوست يابي ميبري

جواب شما رو دادم دوست عزیز
بعدشم من واقعا نمیدونستم اینقدر اینکارم ناراحت کننده است وگرنه اینکارو نمی کردم
وقتی من اون تاپیکو زدم شما میدونید چند تا پیام خصوصی در روز برای من میومد که کار خوبی کردی خیلی ها هم راضی بودن خیلی ها هم ناراضی که البته من نمیدونم اونایی که شکایت داشتن از این نوع عملکرد چرا هیچ وقت برای من پیام خصوصی یا در این تاپیک که مخصوص همین کار است ننوشتن
حالا هم اگه لی لی بخوات این موضوع به کلی همین جا تموم میشه اما اگر بخواید یه تاپیک میزنیم واسه نظر سنجی ببینیم چند نفر با این موضوع موافقن و چند نفر مخالف
دوست عزیز من نگفتم تو این قسمت در خواست ندید فقط گفتم توی تاپیک مخصوص این کار این در خواستو بدید که تا اونجایی که دیدم من توی پیام های خصوصیمفقط دو تا اعتراض داشتم بقیه از این طرح استقبال کردن پس منم فکر کردم این کار باعث پیشرفت فروم بشه

چشماتو بستي همين الان به وضعيت اونجا نگاه كن واقعا قبلا اين جوري نبود همشون تايپيك هاي يه عده مجرد

من نمیدونستم فروم دوست یابی فقط مال مجردها است وگرنه این کارو نمی کردم

استاد ميگه لز 22 = احمدي نژاد

چی بگم.........حتما نظرتون این است

# : 24 Sep 2007 08:47

lili naze
سلام لی لی جان
ببخشید من دیر اومدم همه زحمت ها افتاد رو دوش تو همه زحمتهای سایت رو دوش شماست بخاطر من اینجا تو زحمت افتادی ممنونم ازت خانمی

les22
نه عزیزم
خواهش میکنم
من وظیفه ام رو انجام دادم

اینقدر نگو لز بگو لالهبابا فقط اسم کاربریم لز است ملت خیال می کنن لزبین هستیم

چشم لاله خانومی

من اومدم

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 20 . 21 . >>
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.