| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: kam_kaar lili naze مثل همیشه سلام دختـــــــــــــــر خانوم مدیر ( ترکیب Shift+J را هه الکی خرج کردم تا ببینی که شاگرد خنگی نیستم!! . در ضمن با اپرا حرف كشيده نميشه زد گفتم شايد بخواي بدوني ) مطمئن بودم که نیستید عزیز در مورد مطلبی هم که در مورد اپرا گفتی ممنونم
Quoting: kam_kaar بابت تمام راهنماییهای این چند وقته از شما ممنونم.اگر گاها کمی هم سر به سر شما گذاشتم علتش این بوده که میخواستم پستم جدی نباشه.مکاتبه با شما برام خیلی سخت ولی لذتبخش بود.(غیر از اون یکبار که یک کم نارحت شده بودی که ختم به خیر شد ) بیخیال بابا گذشته دیگه طبیعی هم هستش خوب تا دونفر به چند و چوند همدیگه اشنا بشن و تا حدودی سلیقه و احوالات طرف دستشون بیاد زمان میبره خوب
Quoting: kam_kaar مسئله کم یا زیاد بودن تایپ نيست که قصد خداحافظی از شما را دارم. من با شما توی این تاپیک آشنا شدم که مخصوص انتقادات و پیشنهادات است .دیدم وقتی مطالبی که وقت کافی برای گفتنش را دارا بودم گفتم بیخودی برای چاق سلامتی یا درد دل نباید اینجا پست بزنم و وقت خودم و شما رو بگیرم چون که خلاف قوانین سایت شما است متشکر از درک و فهم شما عزیز 
Quoting: kam_kaar پسرا به خاطر صمیمیت بین خودشون به این جور اصطلاحات کاملا عادت دارن و منظور بدی هم ندارن. شمام زیاد feminist بازی در نیار ( باور کن دارم شــــوخی میکنم مبادا ناراحت بشي . من هم به عنوان یک پسر از لوس بازیهای دخترونه (منظورم به شما نيست) خوشم نمیاد و حس شما رو درک میکنم ) اینم کامل درکه عزیز

Quoting: kam_kaar ايده خيلي جالبي هست. ولي چه جوري آدم بايد دنياش رو بزرگ كنه؟ کاری نداره باید از بطن مسائل و مشکلاتی که براش پیش میاد خارج بشه و از بالا به اونا یه نگاهی بندازه! مسائل سختتر و پیچیده تر رو به یادش بیاره و بشینه مثل شطرنج با مشکلش برخورد کنه! اینطوری همه چیز کوچولوتر و دنیا وسیعتر دیده میشه
Quoting: kam_kaar كار خوبي كردين. من اكثر مواقعش رو متوجه مي شدم چونكه از نوشته هاي خودم نقل قول مي كردين. اول از همه براي بيشتر بالا رفتن سطح مديريت شما گفتم و بعدشم براي دوستاني كه شايد كنجكاو باشن و مايل باشن پستهاي بين من و شما رو بخونن چونكه اينجا تاپيك عمومي است. سعی کردم گفته شمارو پیاده کنم به همین منظور 
Quoting: kam_kaar فایل SWF حاوی انیمیشن Smileys که نمونه اش را نداشتین را به این آدرس info@avizoon.net ای میل کردم. بینهایت متشکر و ممنونم عزیز 
متشکرم از همه آرزوهای خوب خوبی که برام کردی عزیز مشابهش رو منهم برای شما دارم
خوشحالم هرچند اندک تونستم کاری براتون انجام بدم شاد و سرحال و خندان و موفق باشید 
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
سلام لطفا سکس خانوادگی و ضریدری را جدا کنید.
|
|
|
به نظر من بهتره این بخش بسته باشه . چون سکس در همه جای دنیا سکس مجردی بیشتر از زبدری هست . بیشتر افراد این سایت هم مجرد هستند و وقتی می بینند اینا قرار زبدری می زارن خیلی می سوزند بهتره این بخش بسته بشه
|
|
|
|
|
fcbelb zojetehrani در رابطه با جدا شدن این دوبخش از همدیگه با ادمین سایت مشورت میشه دوستان
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
سلام لطفا بخش سکس خانوادگی را با سکس ضربدری جدا کنید این دو بخش هیچگونه ربطی به هم ندارند ممنون
|
|
|
سلام آخه این چه مدیریتی یک نفر میاد 5 تاپیک بیفهوم یکجور میزنه و هیچکس رسیدگی نمی کنه کاش حداقل یک قانون می ذاشتین هرکی می خواد تاپیک بزنه 10 تا پست زده باشه الان طوری شده هر کی فقط برای خودش تاپیک میزنه و از ارزش کار کم کرده یا اصلا تاپیکی که میزنه به تالار مفهومی نداره مثلا تا تالار ضربدری یک نفر تاپیک زده دوستی ولی بدون ضربدری میشه بفرمائید این آخه جاش اینجاست. ممنون
|
|
|
منو مدیر کنید اینا بضیاشون خیلی کسشر می گن تابلوه بدشم خالی بنده می کنن حرمت زیر پا می زارن بزارید دنشونو صاف کنم هر چی هیچی نمی خایم بگیم
|
|
|
با سلام به شما مديريت عزيز
خواهشمند است موضوعات از همديگر جدا بشن و گفته يكي از دوستان سكس ضربدري از خانوادگي جدا بشه تا موضوعات مجزا بشن فكر كنم اعضا هم اينطوير زودتر به هدفشون مي رسن متشكرم
|
|
|
|
|
shahab22 لطفا شما لینک تاپیکای مشابه رو اینجا بذارید تا ما رسیدگی کنیم دوست عزیز اینطوری کلی به ما کمک میکنید

|
|
|
shagerd_tanbal عزیز خونسردیتون رو حفظ کنید
گزارش کنید ما برخورد میکنیم
|