صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / انجمن طرفداران سکس خانوادگی و ضربدری / انتقادات و پیشنهادات
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 20 . 21 . >>
نویسنده پیام
# : 23 Sep 2007 15:55

Quoting: Ejdar
من مدتهاست که تو آویزون هستم ، نیازی ندارم که دانش خودم رو بیان کنم ولی با اطمینان بهت می گم که Less22 ، آدم فاشیستی هستی که متاسفانه چندان محوریت منطق بر عملکردت نیست .

Ejdar
سلام دوست عزیز

یه سوال داشتم ازت

میتونم ازت بپرسم که روی چه اساسی اینقدر محکم راجع به شخصیت یه نفر تونستی اظهار نظر کنی؟
صحبت از منطق کردی و من راستش این به نظرم رسید که
" اصلا َ منطقی نیست که در دنیای مجازی و صرف شنیدن یه جمله از یه نفر راجع به شخصیتش اطهار نظر کنیم"
لز اینجا مدیره و وظایفی بر عهده اشه
شما میتونید نسبت به عملکرد مدیریتیش اینجا هرچی خواستید انتقاد کنید یا پیشنهاد بدید
ولی به نظرم اصلا کار درستی نیست نسبت به شخصیتش اینطور راحت قضاوت کنید

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 23 Sep 2007 16:03

AMIRSUPERSEXY
دوست خوبمون les22 تازه وارد جرگه مدیریت شده دوست من
و من به نوبه خودم از اینکه قبول زحمت کرده بی نهایت متشکر و ممنون هستم

ولی خوب همه ما یه سری اشتباهات و ضعفها ممکنه داشته باشیم و این کاملا َ طبیعی هستش به خصوص در ابتدای کار

به نظرم بهتره کمی زمان بدیم دوست من
قضاوت کردن در حال حاضر کار چندان صحیحی نیست
چون خیلی زوده هنوز

Quoting: AMIRSUPERSEXY
ميري يجا ميگي با اين قسمت سايت مخالفي و بعد مياي اينجا مبسر بازي

مدیریت کردن یه قسمت ربطی به این نداره که مثلا َ من چون دارم اینجا رو مدیریت میکنم پس باهاش موافقم !!
مدیریتش امری جداست و فعالیت کردن به صورت عضو در این قسمت یه امر دیگه

چون خودتم میدونی که مثلا خود من
درسته که مدیرم ولی به عنوان یه عضو هم به جاهای مختلف سر میزنم و پست میزنم

من خواهش میکنم که کمی صبر کنید
اجازه بدید les22 خودشم بیاد .. تا همگی باهم صحبت کنیم و راه حل پیدا کنیم

انتقاد کردن همیشه راحته .ولی انتقادی سازنده میشه که در کنارش یه راه حل هم قرار بدیم

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 23 Sep 2007 17:28

سلام هم به تو لي لي عزيز هم به مبسر جديدمون لزلز عزيز
من خوسومتي با كسي ندارم و نمي دونستم لز عزيزمون تازه مدير شده (تبريك ميگم ) ولي مسئوليت سنگينيه ها

خوب ميگفتم من خوسومت شخصي كه با لز ندارم حرفم اينه جرا داره تايپيك زوجها رو منتقل مي كنه به انجمنهاي ديگه و اجازه به يسري از دوستان ميده كه هر تايپيكي رو اونم چند تا بزارن و فضا انجمنو الكي مصموم كنن بابا همش سكس نيست من الان با 200 تا زوج آشنا هستم كه قبلن با هاشون آشنا شدم و اكثرا ميگن كه همين جا بوده كه با هم آشنا شدن پس چرا جايي كه اين همه زوج رو باهم آشنا كرده مي خواي بهم بزني ها؟
بين تو بايد بگردي تايپيك هاي عكس و الكي رو جمع كني (الگو خوب همين لي لي ) و زوج هاي مورد اطمينان رو شناسايي كني بابا خدا پدر بنيان گذاز آوبزون رو بيامورزه كه اين سايت باكلاس رو درست كرد بابا باور كن خيلي هدف منده همش كه نبايد جنبه هاي سكس رو توش ديد ديد مردم رو عوض مي كنه تا كي (آخوند بازي) من مي گم لز عزيز يه خورده بهتر به اين انجمن عنايت داشته باشه
در جواب تو لي لي جان بايد بگم بايد كسي مبسر يه انجمن يا مدير يه انجمن باشه كه اعتقاد به كارش داشته باشه و تجربه ( پس يه دفعه بگو احمدي نژادي كه هر كسي رو در هر جايي كه مي خواسته گذاشته طرف از برق بدش مي اومده گذاشتش وزير نيرو(برق) يا طرف از هيچي از خانه سازي نمدونه گذاشتش وزير مسكن پس اينو نگو لي لي از تو بعيده مگه ميشه كسي رو كه علاقه به كاري نداره بزارن مدير همون بخش من مخالف اون حرفت در باره مديرم مدير بايد درسشو از شاگرداش يا كارمنداش بهتر بدونه و توي كارش مسم به بهبود اوضا نه ...............

هستم تا بشنوم
امضا

استاد ولي استادي كه شاگرد شما مديران قديمي سايت آويزونه واز لز عزيز هم بخاطر رك گويش مذرت مي خواد و مي گه آويزون= دهكده آويزون

# : 23 Sep 2007 17:32

lili naze

خیلی عجیبه ......

اول مدیر بشی ....

بعدآ به مرور زمان تجربشم بدست میاری !!!!!!!! ....

به هر حال اگه دوستان تحمل کنن و صبور باشن یواش یواش ... مدیرمون ... مدیر میشه !!!

لیلی ناز ...

از شما دادنه یه همچین استدلالی خیلی بعیده .... البته من مشکلی با لاله خانوم ندارم و براشونم خیلی احترام قائلم . کلا منظورم به توجیح انتقادی که داری انجام میدی ....

به این جور مدیریتها میگن .... مدیریت انتصابی ... تحمیلی ... و روابطی ..... و بهتر بگم کلنگی .... یعنی مهم نیست که مدیریت و شرایط احرازشو داری یا نه مهم اینه که تو باید مدیر باشی و لا غیر ......... حالا خب اگه بلدم نیستی عیب نداره .... یواش یواش یاد میگیری ... ........... ............ .............

جالبه نه ؟؟؟

می ... گرچه حرام است !!! ولیک ... تا که خورد ؟... تا چه اندازه خورد ؟... با که خورد ؟
# : 23 Sep 2007 18:59

shahpur jaan

سلام خوبي بابا دمت گرم بلاخره يكي پيدا شد از من پشدي باني كنه منم با لاله مشكلي ندارم حرف اينه كه نبايد كسي كه با اين انجمن مخالفه بشه مبسر و تايپيك جابه جا كنه

بايد يهت بگم كه لي لي خيلي خانم و باشخصيته وميدونم كه خودش هم مي دونه استدلالش كمي مقرضانس و جانب مدير رو گرفته

بهر حال لي لي آخر بامعرفتاس

امضا

استاد دوست داره كسي الكي از قدرتش استفاده نكنه (با احترام به مديران و لي لي و لز دوست داشتني)

# : 23 Sep 2007 21:44

AMIRSUPERSEXY
حرفم اينه جرا داره تايپيك زوجها رو منتقل مي كنه

بله
صحبت شما کاملا درسته!
و منبعد تنها تاپیکایی منتقل خواهند شد که مثلا پسری دنبال یه دختر یا دختری به دنبال یه پسر ( همون دوست یابی معمولی ) بگرده
و در مورد زوجین این انتقال انجام نخواهد شد

اجازه به يسري از دوستان ميده كه هر تايپيكي رو اونم چند تا بزارن و فضا انجمنو الكي مصموم كنن

تاپیکای تکراری یا موضوعات تکراری که توسط یه نفر زده شده باشه همگی حذف خواهند شد و لز هم همینکارو داره میکنه
منتهی خودتون میبینید که حجم زیادی تاپیک هر روز به این قسمت افزوده میشه که مطمئنا برای پاکسازی اونها مقداری زمان لازمه ولی خوب به هرحال با کمک لز22 همش رو به زودی پاکسازی میکنیم

در جواب تو لي لي جان بايد بگم بايد كسي مبسر يه انجمن يا مدير يه انجمن باشه كه اعتقاد به كارش داشته باشه و تجربه ( پس يه دفعه بگو احمدي نژادي كه هر كسي رو در هر جايي كه مي خواسته گذاشته طرف از برق بدش مي اومده گذاشتش وزير نيرو(برق) يا طرف از هيچي از خانه سازي نمدونه گذاشتش وزير مسكن پس اينو نگو لي لي از تو بعيده مگه ميشه كسي رو كه علاقه به كاري نداره بزارن مدير همون بخش من مخالف اون حرفت در باره مديرم مدير بايد درسشو از شاگرداش يا كارمنداش بهتر بدونه و توي كارش مسم به بهبود اوضا نه ...............

مطمئنا َ وقتی که لز قبول کرد به وضع اینجا کمک کنه نیت و هدفی غیر این نداشته دوست من
و وقتی که همین یه تاپیک رو ایجاد کرد که انتقادات و پیشنهادات شما رو بشنوه خودش قدم بزرگ و مثبتی هستش درجهت رسیدن به ایده آل ترین حالت ممکن!!
پس باید کمکش کنید
وقتی که قدم اول رو گذاشته پس مطمئنا واسه بقیه اشم هست
و در ضمن به نظر من نظر آدما در مرور زمان تغییر میکنه!!
من در این قسمت منتظر خود لز میمونم که جوابگو باشه چون مطمئنا اون خودش حرفایی برای گفتن خواهد داشت

استاد ولي استادي كه شاگرد شما مديران قديمي سايت آويزونه واز لز عزيز هم بخاطر رك گويش مذرت مي خواد و مي گه آويزون= دهكده آويزون

اتفاقا ازت ممنونم که رک حرف رو میگی دوست عزیز
هممون یه نیت داریم!!
و اونم سرو سامون دادن و بهتر شدن وضع این انجمن هستش
پس با همین صحبتهاست که به این هدف میرسیم

# : 23 Sep 2007 21:50

سلام لي لي جون ممنون از لطفت خيلي خانم هستي باكلاس جواب مي دي خوشم مي ياد

امضا

استاد نمي تونه روي حرف لي لي حرف بزنه

# : 23 Sep 2007 21:51

نبايد كسي كه با اين انجمن مخالفه بشه

AMIRSUPERSEXY
یه تجربه شخصی بهت بگم
من خودم اوائل ورودم به سایت حتی وارد قسمتهایی که مربوط به همجنس گراها بود نمیشدم!!
چون قبول نداشتمشون!

به مرور متوجه شدم که هرکس میتونه سلایقی داشته باشه و من باید احترام بذارم بهشون حالا چه خوشم بیاد چه نیاد!!
قبلا خیال میکردم که ممکنه آدمای خوبی نباشن
ولی حالا میدونم که نه
اینطور نیست و من اشتباه فکر میکردم

شاید لز هم تغییر عقیده داده باشه

حالا بذارید بیاد بعد

# : 23 Sep 2007 22:00

Quoting: shahpur
lili naze

خیلی عجیبه ......

اول مدیر بشی ....

بعدآ به مرور زمان تجربشم بدست میاری !!!!!!!! ....

به هر حال اگه دوستان تحمل کنن و صبور باشن یواش یواش ... مدیرمون ... مدیر میشه !!!

shahpur
سلام دوست عزیز

گشنت بود سلامتو خوردی؟ ( البته شوخی کردم که بخندی.. آخه حس کردم وقتی که داشتی این پست رو میزدی اخمالو بودی)

. کلا منظورم به توجیح انتقادی که داری انجام میدی ....

چشم الان جواب میدم

به این جور مدیریتها میگن .... مدیریت انتصابی ... تحمیلی ... و روابطی ..... و بهتر بگم کلنگی .... یعنی مهم نیست که مدیریت و شرایط احرازشو داری یا نه مهم اینه که تو باید مدیر باشی و لا غیر ......... حالا خب اگه بلدم نیستی عیب نداره .... یواش یواش یاد میگیری ... ........... ............ .............

جالبه نه ؟؟؟

نه دوست من
اینطور نبوده!
نمیدونم تو چند و چوند جریان مدیر شدن مدیرای جدید هستی یا نه!!
این خود بچه ها بودن که با توجه به سابقه فعالیت اونا رو انتخاب کردن
نه روابطی بوده نه انتصابی و نه چیزایی که گفتی
من نگفتم بلد نیست!
گفتم که ممکنه هر کس در ابتدای کارش اشتباه داشته باشه که اگه غیر این بود اصلا چرا باید چنین تاپیکی میزد!!!
باید میگفت من مدیرم
همه چیز حالیمه
کسی هم حق نداره روی حرف من حرف بزنه چون خودم عقل کلم و نیاز به انتقاد و پیشنهاد کسی ندارم!!

# : 23 Sep 2007 22:05

سلام لي لي جون ممنون از لطفت خيلي خانم هستي باكلاس جواب مي دي خوشم مي

AMIRSUPERSEXY
خواهش میکنم دوست من

خیلی شرمندم میکنی

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 20 . 21 . >>
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.