صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / انجمن طرفداران سکس خانوادگی و ضربدری / انتقادات و پیشنهادات
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 20 . 21 . >>
نویسنده پیام
# : 14 Sep 2007 06:24

کلیه انتقاد و پیشنهادهای خودتو اینجا بذارید .
اگه منطقی بود بهش رسیدگی میشه.
از همه شما که ما را یاری می کنید ممنون

# : 14 Sep 2007 11:29

سلام لز 22 خوبي عزيز
کار بسيار جالبي انجام دادي اميدوارم موفق باشي
راستي چجور ميشه اسم يک تايپيک رو عوض کرد

# : 14 Sep 2007 14:31

خواهش میکنم این آدمای مزخرف رو که تو همه تاپیکا میگن کون میخوام کس میخوام بعد به این قسمت سایت که میرسن آخوند میشن حذف کن

# : 15 Sep 2007 04:52 | ویرایش بوسیله: les22

omidjonkhan
اول ممنون
دوم باید بری توی این تاپیک و در خواستتو بگی

www.avizoon.com/forum/10_17797_0.html
sexparty
دوست عزیز من تاپیک دوستیابی سکس خانوادگی و ضربدری واسه همین زدم اگر کسی همچنین تاپیکی بزنه بار اول پاک میشه بار دوم تذکر داده میشه بار سوم بن میشه
www.avizoon.com/forum/16_41567_0.html

# : 16 Sep 2007 06:45

دوستان من دارم این فروم رو پاک سازی می کنم و تاپیکهای بی مورد رو پاک می کنم و یا به فروم های مربوطه انتقال میدم .
همینطور که میدونید تعداد صفحه صدو خورده صفحه بود که الان به هر شب تعداد صفحه ها کم میشه و تاپیکها دیگه به بخش های خودشون فرستاده میشه و مسلما وقت زیادی گذاشتم برای این کار در ضمن باید عرض کنم حدود 80 درصد از این تاپیکها دوست یابی بوده پس از همه شما تقاضا دارم برای این کار یا در تاپیک مربوطه اینکارو بکنید یا به فروم دوستیابی بروید
و تاپیک بزنید
www.avizoon.com/forum/6_0.htm
در صورت مشاهده تاپیکهایی که به این فروم ربطی ندارد برخورد جدی میشود
متشکرم

# : 17 Sep 2007 02:22

با سلام

لز عزیز به نظر می رسه بهتره این تاپیک را به چند بخش مجزا تبدیل کنی . البته من نمی دونم که آیا امکان داره با نه ؟

در هر حال به نظر می رسه اختلاط سکس خانوادگی و ضربدری دچار این همه مشکل شده و یک سری آدم هایی که برای کنجکاوی می یان اینجا معمولا مجردن و بار تاپیک رو کم می کنن .

بهتره یک بخش بصورت کاملا مجزا برای سکس خانوادگی و یک بخش دیگه برای سکس ضربدری در نظر گرفته بشه . ممونم- بابک

# : 17 Sep 2007 22:54

کلیه انتقاد و پیشنهادهای خودتو اینجا بذارید .
اگه منطقی بود بهش رسیدگی میشه !!!!!!!
من مدتهاست که تو آویزون هستم ، نیازی ندارم که دانش خودم رو بیان کنم ولی با اطمینان بهت می گم که Less22 ، آدم فاشیستی هستی که متاسفانه چندان محوریت منطق بر عملکردت نیست . من متاسفام برای افرادی که حس احترام رای شما قایل شدند !

# : 17 Sep 2007 23:52 | ویرایش بوسیله: les22

Ejdar
متشکرم از نظرتون
و اما دوست عزیز لطفا بگید من کجا بدون منطق عمل کردم لطفا بهم گوش زد کنید تا منم روش خودمو تغییر بدم خوش حال میشم نظرتونو بشنوم شاید واقعا من روشم غلط باشه

# : 18 Sep 2007 11:49 | ویرایش بوسیله: MPN

Quoting: Ejdar
من مدتهاست که تو آویزون هستم ، نیازی ندارم که دانش خودم رو بیان کنم ولی با اطمینان بهت می گم که Less22 ، آدم فاشیستی هستی که متاسفانه چندان محوریت منطق بر عملکردت نیست . من متاسفام برای افرادی که حس احترام رای شما قایل شدند !

میشه بپرسم که به چه دلیلی لاله رو زیره سئوال بردی؟
کسی پست شما رو پاک کرده بود؟
کسی بی دلیل تاپیکت رو پاک کرده بود؟
بن شدی؟
پس چرا این کار رو میکنی؟

Good guys only win in movies
# : 23 Sep 2007 14:32

خدمت خانم مدير اونم از جنس با شخصيت و توانا سلام عرض مي كنم همراه با چابلوسي زياد
من مخواستم بگم چرا شما از اون جايي كه من ميدونم شما از اين قسمت سايت انتقاد كردي و مخالف بودي مي خواستم بگم زياد وقت گرون بهاتو صرف اين جابه جايي ها نكن آخه مغز متفكر چرا تايپيك هاي زوجها رو ميزاري توي آگهي دوست يابي بهتر نيست كه تايپيك هاي متفرقه رو پاك كني تا زوجها راحت تر باشن من باز هم بايد شما مديران رو بيدار كنم كه اين آويزون كجا و آويزون قديم كجا بابا به خودتون بياين تو ميري يجا ميگي با اين قسمت سايت مخالفي و بعد مياي اينجا مبسر بازي اين كاره تو نيست به نظر من ليلي نازه صلاحيت اين كارئ يهتر داره

جنبه داشته باش مثل اين حكومت هم جماغ دار دوره خودت جمع نكن
امضا

فقط استاد

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 20 . 21 . >>
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.