| نویسنده |
پیام |
|
|
ba man tamas begir
khanevadegisex
yahoo.com
|
|
|
سلام من سروش هستم از کرمونشاه قد 174 وزن 65 رنگ پوست سبزه مهندسی برق دنبال یه خانوم متاهل میگردم که جلوی شوهرش باهم سکس کنیم یا مادری که جلوی پسرش سکس کنیم اگه کسی هست واسم اف بده این ایدی منه man.raini من منتظرم
|
|
|
inja adame jedi nist
kheyli_mikhamet_jigar id yahoo
|
|
|
|
|
?????????????
|
|
|
سلام من دنبال عکسهای سکس پارتی هستم کسی داره؟
|
|
|
akse sex party koja boode ??????????????
|
|
|
taze in khabidashe 09355120428 khaharatuno migaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 
sam karaj koloft
|
|
|
سلام به بروبچ فتیش من آرش هستم.من عاشق یه نوع فتیش شدم که بعید میدونم کسی مثل من باشه(نمیدونم چرا؟!) خودم اسمشو گذاشتمhair fetish. من عاشق موهای خانوما خصوصا موهای سکسی خانومای سن بالای کوچه خیابون ومخصوصا چادری که از زیرش مدل موهای بلندو خرمنشون معلومه ویاموهاش میاد بیرون وعلی الخصوص موهای خانومای فامیل(مامان خاله عمه...)هستم. همچنین موهای بلندو کیر اسبی دختر بچه هاو فکل مامانا هم سوژه خوبیه. (البته فکر نکنید بیماری روانی دارم که جاهای دیگه رو رها کنم! منظورم اینه که چت این مدلی رو دوست دارم)
نیز بگم عکس دوربین مخفی از خانوما(پسر کنار مامانش و...)و دختر بچه ها(دم اسبی)بیرون وفامیل زیادگرفتم واگه کم امد بازم ادامه میدم(نیاز به پایه تشویق کننده وهمکار دارم).
سرتونو درد نیارم.خوشحال میشم با هر کی مثل خودمه (یا کسی مثل من میشناسه)اشنا بشم و بعدش چت و اگه ابمون تو یه جوب رفت تبادل عکس و... اینم ایمیل: love_sex_esf@yahoo.com
در ضمن اگه زیاد جروبحث می کنید یا هنوز اخلاق بچگی رو دارید التماسا پی ام ندید. باتشکر.
|
|
|
|
|
ajaba chera kesayi ke jedi nistan miyan alaki pm midan to yahoo ?????????????
|