| نویسنده |
پیام |
|
|

باکلام تصورراباشناختی که ازخویش داریم کم یابیش تصویرمیکنیم وازکلام تصویرراتصورمیکنیم چه کنیم با تصوربی کلام؟
|
|
|

باکلام تصورراباشناختی که ازخویش داریم کم یابیش تصویرمیکنیم وازکلام تصویرراتصورمیکنیم چه کنیم با تصوربی کلام؟
|
|
|

|
|
|
|
|

|
|
|

|
|
|
به به چه عکسایی اینا واسه دست گرمی بود تازه آپلود کردن یاد گرفتم 
|
|
|
منکه سکسی قشنگ تر از لسبین ند یدم نظرتون راجع به این چیه؟
|
|
|
خانوما دوست ندارین آزادانه با هم نوع خودتون باشید و از بردگی جنسی خلاص شین؟ همیشه باید مردا زنا رو از نظر جنسی کنترل کنن؟ خود ارضایی یه زنی که مردش نیازجنسی اونو نمیفهمه کار بدیه؟ عشق یه زن به یه زن دیگه عیبه؟ اصلا به من چه مربوطه؟ الان میگم هر چیز لطیف و زیبایی به من مربوطه چون دوستش دارم فهمیدین؟ کسی نظری نداره خانمای فیمینیسم کجان که یه مرد مجبوره ازشون دفاع کنه یعنی چی؟ خانما بسته دیگه من چیزی ندارم بگم دارم باور میکنم نمیخواین به آزادی جنسی برسین
|
|
|
|
|
سلام به دلیل اینکه خیلی از اویزونی ها خصوصا دخترا نمی تونن راحت به کسی اعتماد کنن. من تصمیم گرفتم فعلا قضیه پارتی رو کنسل کنم.توی این تایپیک می تونید با هم اشنا شید هرکی بیاد توی تایپیک من عضو میشه البته از تهران.باید ایمیلتون رو هم بدید. دوستیابی/سنکوب
goftar pendar kerdareto bayad nik bashe
|
|
|
snoopdogg زنان قبل از اینکه به همجنس گرایی علاقه داشته باشند به سکس با جنس مخالف علاقه دارند
اونها در اکثر مواقع اسارت را بیشتر میپسندند تو نمیتونی به اونها چیزی رو دیکته بکنی
بهتره افکار خودتو رو یه خورده اصلاح بکنی قصد توهین ندارم ولی این چیزهایی رو که تو داری میگی روزگاری مشغله فکری من بود و حالا با دیدن و برخورد و صحبت کردن با تعدادی از اونها به این نتیجه رسیدم که حداقل در ایران همجنس گرایی چه از نوع مردانه چه از نوع زنانه مورد پسند نیست
و هر دو جنس از جنس مخالف بیشتر لذت میبرند
دوستداران فیلم لزبین بیان تو http://www.avizoon.com/forum/15_64064_0.html
|