| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: sahar_topoli آره همه علاقه مند شدند . مخصوصا آقایونی که آیدی زنونه می سازن

من از نهایت شب حرف میزنم....من از نهایت تاریکی..و از نهایت شب حرف میزنم... فروغ فرخزاد
|
|
|
خوب هر آدمی یه ریزه حس زیبا شناسی داشته باشه به لزبین علاقه مند میشه من که خودم طرفدارشم ای دی دخترونه هم نمیسازم
خوب که نگاه کنی میبینی این شیوه سکس غیر از زیبایی مزیتهای دیگه ای هم داره به قول یکی از دوستهای
لزم فقط یک زن لزبینه که میتونه نیازهای جنسی یک زن
دیگه رو کاملا درک کنه و اونو به اوج لذت و رضایت برسونه
یه سوال با مزه هم برای تنوع میذارم تو این پست تا وارد مرحله دوم این مبحث بشیم
دوستان دقت کردین دیوارای شهر جدیدن سوراخ سوراخ شده
فکر میکنین چرا؟

باکلام تصورراباشناختی که ازخویش داریم کم یابیش تصویرمیکنیم وازکلام تصویرراتصورمیکنیم چه کنیم با تصوربی کلام؟
|
|
|
چرا هیشکی جواب نمیده؟ خنگ خوردین؟

باکلام تصورراباشناختی که ازخویش داریم کم یابیش تصویرمیکنیم وازکلام تصویرراتصورمیکنیم چه کنیم با تصوربی کلام؟
|
|
|
|
|
نخیر میبینم که استقبالی از این تاپیک به عمل نیومده
تصمیم دارم
این بحث رو وارد فاز تازه ای کنم
اولین مطلب جالبناکم رو فردا پست میکنم
الان دیگه دیر وقته
|
|
|
خوب اکثر دوستان نظرشون این بود که پسرا با آدی زنونه میان که خانم تور کنند
در پاسخ این دوستان باید بگم مگه اینا مسلمون نیستن و این آیه رو نشنیدن
ای کسانی که آی دی زنانه میسازید تا دختر تور کنید بدانید و آگاه باشید
همگی ول معطلید و کسی به شما پا نخواهد دهد سوره یاهو مسنجر آیه ال گی بی
|
|
|
مگه کفش و لباسه که مد شده برادر؟fireplace
|
|
|
راستش نگار جون گلم در پاسخ شما باید بگم که
نخیر عزیزم بنده ازاین گی گولک بازیا خوشم نمیاد گلم
فهمیدی؟

|
|
|
Quoting: snoopdogg خب وقتی خانمای خوشکل با همدیگه مشغول همجنس بازی باشن سکسی زیبا ترازاین رومیشه تصورکرد؟ خواهش میکنم حالمون رو به هم نزن... اخه ادمم اینقدر بد سلیقه؟؟؟؟
Quoting: scarlett_cunt لزبین زیاد نشده...اینا همه پسرند دنبال دختر هستند..به این بهونه میخوان دختر پیدا کنند افرین دختر باهوش...
Quoting: nnegar اینروزها همه"گی"شدن...شما چطور؟" عزیزم من خیلی وقته که گی هستم
Quoting: sahar_topoli آره همه علاقه مند شدند . مخصوصا آقایونی که آیدی زنونه می سازن با اینکه گی هستم هنوز این یه قلم کارو انجام ندادم
***سراب نیست واقعیت...سراب نیست یک حقیقت...سراب هست یک بیابان...سراب هست روح ایمان***
|
|
|
|
|
سلام همه علاقه دارن مخصوصا پسرا حتما جالبه که تو فیلمایه پورنو می ذارن ولی خبری از گی نیست.
goftar pendar kerdareto bayad nik bashe
|
|
|
من که چند ساله فقط فیلمای لزبین نگاه میکنم دو تا دوست لز دارم از اونا میگیرم
تریلراش رو هم از پیک هانتر و اپلیست
دانلود میکنم

|