صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / انجمن همجنس گراهای زن(Lesbian) / ye pesare khosh shans biyad to
<< . 1 . 2 . 3 .
نویسنده پیام
# : 22 Nov 2008 01:59

vasat off gozashtam

# : 24 Nov 2008 12:47

سلام جیگر.شمارت مال منه . می گی نه .ببین چطوری ابتو میارم.
من اول دستتو می گیرم و میارم توی خونمون .قبل از اینکه وارد اتاق بشیم جلوی در خم میشم تا کفش هامو در بیارم ولی سرم بالاست و به چشمات زل زده و اونا رو با عشق و محبت نگاه میکنه.تو هم توی چشمام نگاه میکنی از توی چشمام می فهمی که دارم بهت میگم دوست دارم.فدات بشم الهی.تو چشمام زل زدی و بهم نگاه می کنی .بهت میگم خوشکله مگه تو نمی خوای کفشاتو در بیاری .تازه سر هوش میای.خم می شی و بند کفشاتو باز می کنی یه جوراب نازک پوشیدی که پاهات توش پیداست من میام سمت پاهات جلوت زانو میزنم و انگشت های پات را می مالم.چند تا بوس کوچیک ازش می کنم بعد دست قشنگتو میزارم توی دستم و انگشت های نازک دخترونت را بین انگشتهای خودم قفل می کنم و هدایتت می کنم سمت اتاق.روبروی هم می شینیم و من قربون صدقت میرم
الهی فدات بشم.قربون چشمای زیبات.فدای لبات وقتی می خندی قشنگ تر میشی ... یکم برام بخند ... اره خودشه ... بلند تر می خوام صدای قهقه هات را بشنوم... اره خودشه.... فدات بشم تو همه چیزمی اینو میدونی...
دستات را می گیرم از روی زمین بلندت می کنم بعد اون یکی دستم را پشت کمر باریکت حلقه می کنم و می برمت به سمت اتاق خوابم .کنارت میشینم و لبامو میزارم روی صورت نرمت و یک بوس کوچیک از لپت می گیرم و بعد یه گاز کوچیک خوشمزه از اون یکی لپت می گیرم و میگم چه خوشمزس.تو یه جیغ مامانی کوچولوی دخترونه می کشی و من به پشت می خوابونمت روی تخت و میرم پایین پایین.اون پایین سراغ انگشت های پات .انگشتهای پات را تو دستم میگیرم و یکی یکی بوسشون می کنم از اولی تا دهمی هر دو تا پاتو .جوراباتو به ارومی از پات در میارم.حالا پاهات بدون جوراب یک بوس روش می کنم و انگشت شصت پات را میک میزنم.میگم چقد خوشمزس و تو اه می کشی.اینقده آه می کشی که تاب نمی یاری و میگی بیا بالاتر.میام و دستامو می کشم لای موهات و اونارو نوازش می کنم.لبامو میزارم روی لبات و شروع می کنم به خوردن لبات .اونا رو میخورم و بوسه می کنم تو هم منو همراهی میکنی.زبونم میمالم روی لبات و اونارو خیس میکنم.لباتو به ارامی گاز میگیرم.الان زبونهامون از شدت حشریت روی همه.با زبونم با زبونه تو بازی میکنم و با هم حال می کنیم.زبونمو می کشم بیرون میرم سراغ لاله گوشت و اونو میک میزنم با اون دستم هم با اون یکی لاله گوشت بازی میکنم.سنگینی بدنمو میندازم روت و خودمو به بدنت فشار میدم و همینطور گوشاتو میخورم.سفت بدنمو به بدنت فشار میدم طوری که نرمی سینه هاتو روی بدنم حس میکنم تو هم نرمی کیرمو که سیخ شده روی بدنت حس میکنی.میام سراغ گردنت و نوازش می کنم و شروع به بوسیدن و خوردن گردنت می کنم تو تحملت تموم میشه و تو دستات را تو کمرم حلقه می کنی و همین طور که زیر من خوابیدی محکم منو بقل می کنی. میام پایین و از روی مانتو سینه هاتو می مالم.اونارو تو دستم میگیرم و فشارش میدم.یه قاپ کوچولو از روی مانتو از سینه هات میگیرم و میام دکمه های مانتو را یکی یکی باز می کنم اونو به ارومی از تنت می کشم بیرون حالا تو رو لخت با یک سوتین می بینم .میرم سراغ نافت و اونو بوس می کنم و روی شکمتو نوازش می کنم و کم کم میام بالا تا به سینه هات میرسم از روی سوتین اون دو تا برجستگی رو نوازش می کنم یواش می مالمشون و یکم محکم تر ... محکم تر ..... محکم تر..... و محکمتر نوازششون می کنم و سینه هاتو حسابی میمالم و توی دستم چنگ میکنم دو تا از انگشتامو میزارم لای چاک سینت و بالا و پایین میکنم جیغ و اهت رفته بالا و حشری شدی میگی سینه هامو بخور.یک بوس از وسط اون چاک سینه میگیرم و زبونمو میمالم لای چاک سینه هات خیلی جیغ میزنی . سو تینتو می کشم از روی سینه هات پایین.دو تا سینه خوشکل و نرم با یک هاله قهوهای که اطراف نوک سینه هاته می بینم که یکدفعه تالاپی میفته بیرون.سوتینت را یک تاب میدم تا دکمه هاش بیاد جلوم و اونو باز می کنم و از زیر کمرت می کشم بیرون .یکبار بوش می کنم و میندازمش دور.به طرف سینه هات حمله ور میشم و اونا را نوازش میکنم .اونارو میمالم .سینه هاتو به هم می چسبونم و دو تا سینه هاتو بهم فشارش میدم ..بوسشون می کنم و شروع به خوردنش میکنم همه طرفش را بوس می کنم میام روی نوکش و نوکشو میزارم توی دهنمو شروع به مکیدن می کنم یواش میک میزنم و کم کم شدتشو زیاد می کنم طوری میک میزنم که صدای چالاپ چلوپ نوک سینه هات که از دهن من بیرون میاد شنیده میشه.خیلی حال می کنی و اه و اوووووووووووووه می کنی.میام پایین و دستمو میزارم روی کست و از روی شلوار نوازشش می کنم .کستو حسابی میمالم و یکی از دستام هم سینه هاتو نوازش میده.حسابی کستو می مالم .کیرم بلند شده سیخ سیخه.ولی هنوز شلوار پامه دستتو می گیرم و میزارمش روی کیرم.اروم کیرمو می مالی .با کیرم بازی می کنی .اونو محکم فشار میدی .سراغ تخمام میری و فشارش میدی من میگم آخخخخخخخخخخخ یواش تر خوشکله .دردم گرفت و لی تو حشری هستی و محکم کیرمو نوازش می کنی.یه تاب میدمت طوری که شکمت روی تخت باشه.کون گندت به طرف منه .من کیر سیخ شدمو از روی شلوار میمالونم روی کون کندت و خودمو عقب و جلو می کنی.سفتی کیرمو روی کونت حس می کینی و دوست داری لای پاهات و توی کست حسش کنی.داغ داغ شده ایم و نفس نفس می زنیم.می گی جون چه نازه.محکم بمالش به من.من همین طوری که کیرم روی کونته و بالا و پایینش میکنم دستمو می کنم زیر بدنت و سینه هاتو می گیرم و اونا را محکم میمالم.اینقدر محکم که میگی کبودشون کردی....بسه بیا بکنم دیگه..... زیپ شلوارتو باز میکنم و یکم می کشم پایین شرتت پیدا میشه.. تا روی زانو هات شلوارتو می کشم پایین .ران های سفید و گوشتییت را می بینم.بلند می شی و شلوارمو زیپشو باز می کنی.و کامل می کشی پایین.کیرمو می بینی که سیخ سیخ شده و میخواد شرتموپاره کنه و بزنه بیرون.اونو با دست میگیری.سفته سفته.دراز و کلفت.میخوابم روت .یه لب ازت میگیرم و میام پایین تر و دستمو روی شرتت می کشم و کستو می مالم.از روی شرت انگشتمو میکشم لای شکاف کست .جیغت میره بالا. شرتمو کامل در میارم.کیرمومیبینی.بهش نگاه می کنی.میخوای بگیرش و با دستات نوازشش کنی و لی من بهت اجازه نمیدم و شرتتو کامل در میارم و می خوابم روت و کیرمو میذازم لای پاهات تو هم پاهاتو جمع می کنی و کیرمو بین پاهات حس میکنی. منم شروع می کنم و کست را با دستام میالم. حسای کستو میمالم و چوچولتو پیدا می کنم.کستو بوس می کنم و زبون میزنم بهش .نوک زبونمو به کست میزنم و لای شکافش میمالم و شروع به خوردن و بوس کردن کس و چوچولت می کنم اینقدر جیغ میزنی و طاقت نمیاری.می گی کیرتو میخوام.به پشتت می کنم و سوراخ قشنگ کونتو می بینیم.کیرمو میزارم لای چاک کونت و عقب و جلو میکنم . دستامو میبرم زیر بدنت و همین طوری که کیرمو بین چاک کونت بالا و پایین میکنم از زیر بدنت با سینه هات بازی میکنم.سفتی کیرمو بین لمبر های کونت و توی شکافش حس میکنی.کلاهکمو میبرم طرف سوراخش و یکمی فشار میدم ولی توش نمی کنم تا دردت نگیره.بالاخره برت میگردونم.و یکی از انگشتا مو میزارم روی شکاف کست و یواش یواش هلش میدم اون تو ... داغ داغه.بعد یکم انگشتمو توش تاب میدم و تو جیغ میزنی.دیگه دلت کیر میخواد.منم طاقت نمیارم. از روت بلند میشم و تو سبک میشی پا میشی و کیرمو میخوای.میگیرمش جلوت و تو اونا با اشتهای زیاد می کنی تو دهنت و حسابی ساک میزنی.دیوونه وار کیرمو می خوری .همه جاشو از کلاهک تا زیر تخمام.تاب نمیاری و می گی من خیلی حشریم بیا جرم بده. تا خایه هات بکنش تو کسم و جرم بده.کلاهک کیرمو میمالم روی کست و عقب و جلو می کنم .جیغت در اومده میگی بکن توش .سرشو کرم میمالم.کس تو هم لزج شده به خاطر اب کست .میزارم سرشو دم شکاف کست و فشار میدم سمت جلو .جیغ می کشی..... یه فشار محکم از من یه اههههههه بلند از تو و بالاخره سر کیرمو توی کست حس می کنی.انگار دنیا را بهت داده باشند.منم لوله کیمو یواش یواش میکنم تو کست.تا ته می کنم توی کست . و شروع به تلمبه زدن میکنم.جیغ میزنی و میگی جرم بده.منم دیوانه میشم و دیوانه وار تلمبه میزنم و عقب و جلو می کنم .کیرمو تا زیر ناف شکمت حس میکنی.خیس عرق و غرق شهوت شده ایم.اینقدر تلمیه میزنم که نفست میبره حس میکنم ابم میخواد بیاد کیرو میکشم بیرون و وقتی میکشم بیرون یک جیغ بلند میزنی می لرزی و ارضا می شی.آب کست همه جا ریخته شده.منم سینه هاتو بهم فشار میدم و کیرمو میزارم لای اونا تو با دستات محکم سینه هاتو به هم فشار میدی تا کیرمو بیشتر لای سینه هات حس کنی داغ داغ میشم.کیرم داره منفجر میشم ابم با شدت از کیرم میزنه بیرون و سینه های بلوریتو خیس میکنه و تو یکمی از اونو به طرف دهنت میبری و مزه مزه میکنی.روی هم ولو میشیم .

چطوره.می بینم که دستت توی شرتته و کست خیس شده.ارضا شدی درسته.اگه می خوای بیشتر ارضات کنم شمارتو برام بفرست به ایمیلم یا برام تو یاهو اف بزار و شمارتو بنویس.
mahtaberoyaii@yahoo.com
من امید هستم و خوشحال می شم با هات آشنا بشم .امیدوارم که راست گفته باشی و سر کاری نباشه.

# : 24 Nov 2008 19:02

سلام به عزیزان
می خوام مطلبی را امروز بگم راجبه دختراس.
ایا دخترا می ترسن عضو گروه من بشن؟اگر دخترا نمی خوان سکس داشته باشن هم می تونن عضو شن.در یک سکس موفق رضایت طرفین واجبه.
موقع پارتی می تونن طرفشون ببینن و هم با هم اشنا بشن و بعدن اگر راضی بودن با هم سکس کنن.
یه شوخی باهاتون دارم اینکه vividوplayboy اگر تو ایران شعبه بزنن کلی اینکاره پیدا میشه ولی من یه گروه ساده و مخفی می خوام راه بندازم هیچ دختری حتی برای پارتی هم ایمیل نمی زنه.اگر دخترا نیان خبری از پارتی نیستا.
هم جنس گراو دگرجنس گرا و دوجنسیتی ها به من ایمیل بزنید.
sankoob@yahoo.com

goftar pendar kerdareto bayad nik bashe
# : 25 Nov 2008 19:22

سلام
از این به بعد برای ارتباط بامن می تونید به این قسمت مراجعه کنید.
انجمن اویزون/اگهی دوستیابی/sankub
امیدوارم بتونم اعتماد لزبینارو جلب کنم.میتونم بهتون کمک کنم.

# : 29 Nov 2008 18:25

سلام
به دلیل اینکه خیلی از اویزونی ها خصوصا دخترا نمی تونن راحت به کسی اعتماد کنن.
من تصمیم گرفتم فعلا قضیه پارتی رو کنسل کنم.توی این تایپیک می تونید با هم اشنا شید
هرکی بیاد توی تایپیک من عضو میشه البته از تهران.باید ایمیلتون رو هم بدید.
دوستیابی/سنکوب

# : 3 Dec 2008 10:00

اوف دیگه

<< . 1 . 2 . 3 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.