صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / انجمن همجنس گراهای زن(Lesbian) / من مرجانم 21ساله یکی روبرای لز یا سکس از عقب میخوام درضمن کیر مصنوعی هم دارم
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 9 Nov 2008 00:09

سلام مرجان جون من رامین 24 ساله و متاهل هستم دوست دارم با زنم لز داشته باشی و او را برای سکس از عقب آماده کنی اگر مایل بودی بهم ایمیل بزن

sarbaz60@yahoo.com

# : 9 Nov 2008 21:16

esme man pejmane 20salame.ideto az avizoon peyda kardam neveshte bodi donbale less vaghee.man ye 2khtar seragh daram ke lesse fek konam makanam dashte bashe hale miporsam.age mikhay less koni bahasho manam unja basham behem bego ta radifesh konam.yani 2ta dokhtaro ye pesar.3nafari.be nazaram hal mide asasi.khone joftemonam pasdarane.esmesh sarae 22 saleshe.man kam miyam net khabaresho bara hamin be goshim sms kon.09354107981.khodetam moarefi kon beshnasam.id:pejman_do_n

# : 9 Nov 2008 21:27

esme man pejmane 20salame.man ye 2khtar seragh daram ke lesse .age mikhay less koni bahasho manam unja basham behem bego ta radifesh konam.yani 2ta dokhtaro ye pesar.3nafari.be nazaram hal mide asasi.khone joftemonam pasdarane.esmesh sarae 22 saleshe.man kam miyam net khabaresho bara hamin be goshim sms kon.09354107981.khodetam moarefi kon beshnasam

# : 10 Nov 2008 17:51

salam roe man mitoni hesab koni azizam iman
mahtab2152@yahoo.com
montazere javabet hastam

# : 10 Nov 2008 18:16

علی هستم
اهل حالی بیا...

aaa
# : 10 Nov 2008 18:17

سلام
من سنکوب اهل تهرانم .قدم 172 وزنم 63
هیچ بیماری ناجور هم ندارم
دخترا یا پسرای خوشگل و جوون برای سکس نیاز دارم
در ضمن هر کی با من حال کنه عضو گروه سنکوب میشه و می تونه با بقیه اعضا سکس داشته باشه ویا پارتی بگیره
منتظر ایمیل شما عزیزان اویزونی هستم
عکس صورت و شماره موبایل وایمیلتون را بفرستید
sankoob@yahoo.com
به گروه سنکوب ملحق شوید

goftar pendar kerdareto bayad nik bashe
# : 11 Nov 2008 20:25

سلام

دخترا و پسرا می خوان هم سکس سالم و بی دردسر داشته باشند و هم پارتی خفن بگیرند؟
بدون هیچ مشکل فقط ایمیل بزنید
در ضمن پیغامای قبلی منو حتما بخونید تا سو تفاهم نشه
sankoob@yahoo.com

# : 11 Nov 2008 21:51

سلام
اگر لزبینی و نمی خوای با من که پسرم سکس داشته باشی حرفی ندارم.
عکس و مشخصاتتون را بدید تا عضو گروه شوید .
من می تونم رابط اشنایی شما شوم.
sankoob@yahoo.com

# : 12 Nov 2008 12:04

سلام من ایدا هستم 24سالمه تازه عضو شدم دنبال پایه لز هستم دوست داشتی بهم خبر بده
inam idim ayda_lesbaz

# : 12 Nov 2008 21:41

سلام عزیزان
تا حالا چند تا ایمیل داشتم که اماده برای عضویتند.لازم می دونم چند نکته را توضیح دهم
1.فرستادن عکس و مشخصاتتون تا من بدونم طرفم چه جوریه و من تا چند روز دیگه می تونم عکس خودمو براتون بفرستم
2.حتما اهل تهران باشید
3.من می خوام سکس اروتیکی باشه و با هر سکس خشن یا غیر عادی مخالفم
4.لزبین ها می تونن بدونه سکس با من عضو گروه شوند تا من با هم اشناشون کنم
5.من یکی مثل شما هستم که عاشق سکسم و اگر خارج بودم بازیگر پورنو می شدم.
قصد سو استفاده یا تجاوز ویا تهیه فیلم وعکس ندارم.هدف فقط لذت از زندگی و اروتیکه و پارتی ودوستی
6.لطفا پیغام های قبلیمو حتما بخونید(gay-lesbian-دوجنسیتی ها-دوستیابی)
7.اگر هر شخصی سختشه با کسی نشناخته سکس کنه به من بگه برای چند جلسه اشنایی.خصوصا دخترا
8.در هر سکس از هرگونه ابزار پیشگیری استفاده می شود.
9.افراد عضو توسط من باهم اشنا میشوند .افراد باید نکات بالا را رعایت کنند تا کسی ازار نبینه
منتظر شما عزیزان هستم هم دختر وهم پسر
sankoob@yahoo.com

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.