صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / انجمن همجنس گراهای زن(Lesbian) / من افتاب 28 ساله به دنبال یک دختر مست یا یک پسر خوشتیپ وشهوتی
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
نویسنده پیام
# : 24 Nov 2008 19:06

سلام به عزیزان
می خوام مطلبی را امروز بگم راجبه دختراس.
ایا دخترا می ترسن عضو گروه من بشن؟اگر دخترا نمی خوان سکس داشته باشن هم می تونن عضو شن.در یک سکس موفق رضایت طرفین واجبه.
موقع پارتی می تونن طرفشون ببینن و هم با هم اشنا بشن و بعدن اگر راضی بودن با هم سکس کنن.
یه شوخی باهاتون دارم اینکه vividوplayboy اگر تو ایران شعبه بزنن کلی اینکاره پیدا میشه ولی من یه گروه ساده و مخفی می خوام راه بندازم هیچ دختری حتی برای پارتی هم ایمیل نمی زنه.اگر دخترا نیان خبری از پارتی نیستا.
هم جنس گراو دگرجنس گرا و دوجنسیتی ها به من ایمیل بزنید.
sankoob@yahoo.com

goftar pendar kerdareto bayad nik bashe
# : 25 Nov 2008 19:19

سلام
از این به بعد برای ارتباط بامن می تونید به این قسمت مراجعه کنید.
انجمن اویزون/اگهی دوستیابی/sankub
امیدوارم بتونم اعتماد لزبینارو جلب کنم.میتونم بهتون کمک کنم.

# : 25 Nov 2008 22:19

Quoting: aftab_1360h
مستی هم خودش عامی داره

آره دیگه . راس هم میگه . برای اینکه اگه کسی مست نباشه پیر دختر و میخواد چیکار . تو مستی و بیخبریه که میشه غالب کرد. ما خودمون اوسای اینکارائیم .

البته بهت برنخوره ها . من اینو صریح نوشتم برای اینکه مطمئنم تو زن نیستی و از اون پسرائی هسی که اینجا الکی ولن . اگه یه ذره هم احتمال میدادم زن باشی اینو نمیگفتم تا یه موقعی دلت نسوزه . اینو واقع میگم

در انتظار عزیزی که دوستش داری بودن خیلی سخت است
# : 26 Nov 2008 12:10

سلام . تو همین بخش آگهی دادم که دنبال یه خانوم برای سکس fmf هستم . اگر دوست داشتید برام تو یاهو پیام بزارید
lifeislove1974

# : 26 Nov 2008 17:52

amir ali 185cm 90kg
narm.garm@yahoo.com

# : 26 Nov 2008 17:56

amir ali 185cm 90kg
narm.garm@yahoo.com

# : 29 Nov 2008 18:27

سلام
به دلیل اینکه خیلی از اویزونی ها خصوصا دخترا نمی تونن راحت به کسی اعتماد کنن.
من تصمیم گرفتم فعلا قضیه پارتی رو کنسل کنم.توی این تایپیک می تونید با هم اشنا شید
هرکی بیاد توی تایپیک من عضو میشه البته از تهران.باید ایمیلتون رو هم بدید.
دوستیابی/سنکوب

# : 1 Dec 2008 22:33

please add my yahoo id : toufan_khamoush

# : 8 Dec 2008 13:15

آرش 29ساله با عسل 26 ساله ...هر دو خوش تيپ و تحصيلكرده با امكانات خونه...ويلا..ساكن ميرداماد تهران...خو شحال ميشيم باهات آشنا شيم..ايميل من:arash_pezeshki2000@yahoo.com

arash
# : 9 Dec 2008 18:39

man hamonam ke 2nbaleshiiii

esme man pejmane 20salame.man ye 2khtar seragh daram ke lesse .age mikhay less koni bahasho manam unja basham behem bego ta radifesh konam.yani 2ta dokhtaro ye pesar.3nafari.be nazaram hal mide asasi.khone joftemonam pasdarane.esmesh sarae 22 saleshe.man kam miyam net khabaresho bara hamin be goshim sms kon.09354107981.khodetam moarefi kon beshnasam

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.