صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / انجمن همجنس گراهای زن(Lesbian) / من ملیحه 28ساله و متاهل ولی کیر شوهرم اصلا بهم حال نمیده کمکم کنید malihrooni@yahoo.com
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 6 Oct 2008 05:40

سلام من ساحل 28 ساله از تهران با خونه اگه دوست داشتین مینونم طعم واقعی یه سکس واقعیو بهت نشون بدم تا خودت بگی دمت گرم من الت مردونه خوبو دلچسبی دارم که مطمئنم ازش سیر نمیشی

sahel.barani@yahoo.com

# : 27 Oct 2008 01:39

سلام یه کیر دارم که اگه از وب هم ببینی ارضا میشی کلیپهای سکسی ایرانی دارم که موقع تنهایی ابت را بیاره ولی تو با من تماس بگیرrezaporfesor@yahoo.com and reza.porfesor@gmail.com

# : 27 Oct 2008 07:26

سلام من فکر میکنم این به ظاهر خانم دروغ میگن من باایشون در ارتباط بود ایمیل ردو بدل شده ولی شک دارم که زن یا دخترباشه همه سر کارید منم مجید فکر کرنم منو بشناسی با ایدی وب کیر کلفت عزیزان بی خود وقت خودتون رو تو این جا هدر ندید من فکر میکنم همه اینها الکی باشه وگر نه کسی که حشری باشه این همه پسرا تایپیک زدن خوب میرفتن تو اون لزومی نداشت بیان الکی برای خودشون این کارا رو بکونن همش مسخره بازیه همش دروغ گرگ در لباس میش نه وب داره نه ویس داره به گفته خودشم فقط میل بلده که اونم چند شب یک بار برات میزنه تازه تلفنم نمیزنه که لا اقل صداش رو بشنوی خوب خودتون قضاوت کنید

# : 27 Oct 2008 21:21

salam
man ashirazam
to az kojai?
khorake mani akhe malihe joon

# : 27 Oct 2008 21:22

in adresame
lazzateboose@yahoo.commontazerama

# : 1 Nov 2008 18:16

salam man lezam dos dashti pm bede shima_rsl@yahoo.com

shima_rsl
# : 1 Nov 2008 19:02

سلام ملیحه جان پی ام بده تا کمکت کنم
sina_tiger2002

مجرد
# : 6 Nov 2008 18:19

كير من 18سانته دوست داشتي در خدمتم

0098108
# : 26 Nov 2008 15:15

k20k30k40
من هستم mahdi_jafari4519@yahoo.com

# : 27 Nov 2008 16:09

salam
ملیحه جان برات میل زدم ببین جواتمو بده
ali_esfahan_2010@yahoo.com

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.