| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: dariushagha ای بیعرضه... آره دیگه مجبورم همین وسط ..... 
|
|
|
shahin_terrorist dariushagha بچه ها من ميشناسم اینا رو آقا نريد مرد از آب در مياد بعد رودرباسی ميمونيد ديگه الله اعلم....
قال رسول الله (ص) : النکاح سنتی فمن رقب من سنتی فليس منی
|
|
|
Quoting: torke بچه ها من ميشناسم اینا رو آقا نريد مرد از آب در مياد اشکال نداره ما دو نفریم
|
|
|
|
|
shahin_terrorist
Quoting: shahin_terrorist اشکال نداره ما دو نفریم سيبيل کلفت بود ديگه يه نفر دو نفر سرش نميشه ¿ خرکی کار ميکونه
|
|
|
Quoting: torke سيبيل کلفت بود ديگه يه نفر دو نفر سرش نميشه ¿ خرکی کار ميکونه خوب تو هم بیا بشیم سه تا اونوقت اگه دختر بود چی؟
|
|
|
salam man mitra hastam baraye dustam akshaye sexi az tariqe email mifrestam.mikhay ba man dust beshi? mituni tamayolet ro be in adress email koni: mirasman@yahoo.com
zemnan mituni akshaye khodet va dustat ro befrasti ta hame baraye aaza email beshe!!!!!!!!!! in ye rahe kam dardesar baraye dashtan ye go ruhe sex hastesh movafaq bashi azizam
|
|
|
shahin_terrorist
Quoting: shahin_terrorist خوب تو هم بیا بشیم سه تا اونوقت اگه دختر بود چی؟ هيچی تو دست ميزنی من ميرقصم داريوش شاباش ميده اونم تماشا ميکونه
|
|
|
aval otagh gir biyarid bad ta ye vaght komite nagiratooon
شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حال که به آن دعوت شده ای تا می توانی زیبا برقص
|
|
|
|
|
Quoting: torke هيچی تو دست ميزنی من ميرقصم داريوش شاباش ميده اونم تماشا ميکونه عالیه
Quoting: setare_sexi aval otagh gir biyarid bad ta ye vaght komite nagiratooon من گیر اوردم خالیه بدو بیا 
|
|
|
# : 6 Jun 2008 23:12 | ویرایش بوسیله: setare_sexi
to age mikhasti otagh gir biyari hamoon aval miparidi gir miyavoordi badesham shoma 3 ta mikhayn berin to otagh beraghsin be ma che :
شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حال که به آن دعوت شده ای تا می توانی زیبا برقص
|