| نویسنده |
پیام |
|
|
kamran_private
Quoting: kamran_private سلام من افسون از تهران وتحصیل کرده هستم. قیافه برام خیلی مهم است.اگه خواستید من حاضرم.لطفا هرچه زودتر pm بدید. ID afsoon_crazy afsoon_crazy
Quoting: afsoon_crazy سلام من افسون از تهران وتحصیل کرده هستم. قیافه برام خیلی مهم است.اگه خواستید من حاضرم.لطفا هرچه زودتر pm بدید. به اين ميگن فوائد ساخت صدها آيدي در يك سايت! 
1101110 - 1100001 - 1110010 - 1101000 - 1100101 - 1001101
|
|
|
سلام.من نسیمم.25 ساله از تهران.دوست دارم با هم آشنا بشیم. nsmles ادی منه.منتظرتون هستم.
نسيمم 25 ساله از تهران.عاشق بدن فوق العاده خانمها و خودم.
|
|
|
salam man vida hastam 30sal daram mojaradam mahale zendegim khiabane darband ast va daftare karam shariati kheeli hot hastam age khaheshan dokhtar hasti pm bedid lida1349ir@yahoo.com
|
|
|
|
|
سلام.من پسرم و 20 سالمه دنبال یه دختر خوب میگردم.همه جوره بهش حال میدم.مطمئن باشید پشیمون نمیشید.از اصفهان. id: silvester_xparty666
|
|
|
\سلام خوبي اگه دوست پسر .با حال.مهربون.خوشتيپ.مهندس كامپيوتر.ورزشكاراز تهران واسه دوستي يا سكس ميخواي 185/82 واسم تو ياهوميسنجر به اي دي pedram_am666@yahoo اف بزار عكس و وب هم دارم
|
|
|
salam: do_you_wanna_real_freind@yahoo.com
|
|
|
salam hooman 33 tehran koohetehrani@yahoo.com
|
|
|
من مازيار 23 ساله قد 183 وزن :70 دوست داشتني،مهربون،عاشق ليسيدن چوچوله،سينه،زير بقل،روون،باسن هستم البته باهام رفيقم بشه.حاظرم جفتتونو با هم ليس بزنم.من تو كارم حرفه اييم. اينم ميلم : maziyar_teyshah@yahoo.com
بهم ميل بزن فوري...
teyshah
|
|
|
|
|
سلام یه دختر ناز سکسی باهال نیست از گرگان گنبد گلستان email:war_x2008@yahoo.com
اگه سکس نمیخوای من حاضرم کس کون تو آبجیتو باهام فقط ایس بزنم
war_x2008@yahoo.com
|
|
|
man sara hastam lesam az tehran 22 sale . id jigari_joon montazeretam .
|